Canadience si americance la dieta! (7)
Raspunsuri - Pagina 3
iselin spune:
mda, astea au fost trufele mele alcoolizate:
http://www.amazon.com/Bohme-Weinbrand-Bohnen-Brandy-Chocolates/dp/B0008IT3YS
Este una din slabiciunile oricarui regim as aplica
Ieri doar 200g au fost din care au servit si colegii.
Vinul nu pot sa-l scot, nu pot refuza directorul, dar nu e in fiecare zi, si e doar rosu sau negru, eu nu beau alb, nu ajuta cu nimic organismului, iar cand iau e maximum un pahar.
Daca ma gandesc bine Delphin are dreptate, prea mult alcool ieri
maru spune:
delphin, criminale croisantele alea, fara exagerare. 2 caldutza am infulecat, de ziceai ca se bat turcii la gura mea...Si miroseau, frate...omor curat!
cum bagasem niste copanele sub broiler, unu a fost al meu...ca eu nu rezist in fata gratarului. Nu-mi trebuie paine, mamaliga e f buna, da da-mi gratar si la mic dejun(oh well, tata asa ne dadea cand ne duceam la tara iarna, baga un gratarel de dimineata, la prima ora <pentru noi, ca ei saracii erau up de la 4 dimineata>)
azi:cafea decof, un sugar 2 milks
un mar mare mare
un patratel de ciucalata.
Am salata pentru pranz, sa vad daca ne mai impacam, daca nu, un subway cold cuts, are vreo 300 de calorii si e destul de echilibrat (carbs, salate, proteina, deh, cam procesata, dar ce sa fac acusilea)
diseara cred ca o sa bag doar apa, ca ma duc la intalnirea cu creaturile la liceu (andrei le zice asa, in loc de teachers)
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru iselin, doar cu vreo 30 de pounds mai mult! ok, deci tu vrei sa vii slap on your fingers! Cool, I am the one to do that: so, azi nu ai voie la bumbuane cu alcohol, si nici la fasole cu ciolan, da se poate? pai pan la urma, tu ai mancat, nu gluma! Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Esti criminala!
Doar am spus de la intrare ca mananc mult, mananc mult poate in mod normal, dar cand iau in greutate este pentru ca nu mai fac gimanstica si pentru ca mananc porcarii, vezi cioco, etc.
Si acum ca sunt in nervi, stresssss muuult, nu visez decat mancare, acum de ex fug la o shaorma, care oricum e mai de dorit decat o portie de cartofi prajiti cu steak alaturi.
Mai, eu visez mancarea acum si doar acum, altfel in zile lejere pot sta si 12 ore fara sa simt nevoia sa mananc. D-aia ziceam inegal, haotic.
Si Maru, Miki, Andreea, Delphin, Cge va rog sa faceti si voi un pomelnic dintr-asta cum am facut eu, caci asa ne dam seama ce nu e bun in meniul zilnic.
Maru, bravo pentru alea 30 lbs pierdute, nu pot sa-mi imaginez unde erau, dar tre' sa fii tare mandra de tine.
Andreea, couscousul e bun intr-o anumita masura si atentie la combinatii! Nu uita ca e ble/grau prelucrat, face parte din fecule la rand cu painea, cartofii, orezul, pastele, o portie are:
- 15g glucide
- 2g proteine
- 70 calorii.
Deci nu are multe calorii, dar in combinatie cu carnea grasa nu e bun. E recomandat diabeticilor ca aliment de utilizat adesea, deci pana la urma e bun in salate tale.
Uite eu ma uit aici adesea:
http://www.passeportsante.net/fr/Nutrition/Dietes/Fiche.aspx?doc=diabete_diete
Delphin, din contra eu stiu ca fructele sunt bune, au si vitamine si regleaza digestia, dar consumate la 30 minute dupa masa.
Eu de ex nu vreau sa slabesc cu orice pret, caci as sta inchisa in casa 3 zile fara nimic de mancare si s-ar rezolva Eu vreau sa am si energie, si vitamine si sa rezist bine iernii care vine.
Deci:
- listuta fetelor cu ce ati binevoit a manca ieri
- Maru, te rog, fara dulcegarii de genul brioche, croissante si alte savarine ok? Esti ispita!
- Miki, nemancand dupa ora 19.00, chiar daca o sa-ti fie greu la inceput, o sa vezi repede rezultate, sunt sigura Iti inteleg temerile, si eu am in familie caz de diabet asemanator cu al tau.
Va
delphin spune:
Eu stiu ca fructele sunt bune consumate inainte de masa sau la aprox. 2 ore dupa repas. Acu' fiecare face cum il coafeaza mai bine.
Pai eu peti dej cafea cu paine cu cereale si dulceata light, adica mai mult acrisoara de cat dulce, cafea fara sugar.
Pranz, sunca presata, putin peste, niste paine cu cerale, toate mancate pe rand nu impreuna in timp ce dau de mancare copiilor.
Si desert, nist popcorn dulce, o turta dulce si 2 bezele roz.
Am mai tras aprox 2 mere intre 16si 18 si mai vedem pt. seara asta . Intre timp cam 1l de ceai verde.
maru spune:
deci subway a castigat!, oh, well, salata poate maine...
ma duc sa imi fac ceai verde...pana la 3, cand am voie sa mananc un mar...
Laura B spune:
Ce ma bucur ca ati reactivat subiectul...
De pe 13 septembrie am reusit sa slabesc 7 pounds, am mers cam cu 1 pound pe saptamana. In afara de numarat calorii (practic am micsorat portiile), mai iau si pastile de Evening Primerose Oil si CLA. Pentru ca durerea de spate mi-a mai cedat, am inceput sa fac zilnic si cateva minute de bicicleta stationara.
Ieri am mancat:
- 2 felii subtiri de paine prajita cu branza si pateu de ficat de pui
- 1 portie mica de ciorba de perisoare
- 1 mar, 1 banana
- 1 mana de seminte nesarate de floarea soarelui
- 1 cafea si 1 ceai fara zahar, 1 pahar cu lapte
Astazi, pana acum, am pus pe lista asa:
- 1 wrap cu omleta facuta dintr-un ou+ piept de curcan+ cascaval+ rosie+ ardei gras verde
- 1 cafea fara zahar
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi
pitilache spune:
Ma reprimiti si pe mine, please?
Pana acum o cafe latte cu splenda - dimineata si 4 felii de sunca la pranz.
Trebuie sa ma inspir de la voi pentru restul zilei. In frigider am niste cus-cus cu mazare si o varza calita dar parca nu prea ma inspira nici una.
Ce idei imi mai dati?
Va pup!!!
Laura B spune:
Multumesc, Maru
De data asta sper sa reusesc sa ma tin de regim pana cand ajung la greutatea propusa... nu de alta, dar toamna asta m-am enervat pe mine si am dat la Cloth Drive-ul de la scoala Dianei toate hainele mele mici, tinute in dulap pentru "cand o sa slabesc"
Deja visez la
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi