Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

buna seara
fii-miu are sinuzita si un pic de rosu in gat dar am spus ferm nu antibiotic..banui ca e un virus.
bunn si acum sa ...ne-au spart masina pe cand eram in parc,vina:a mea,mi-am lasat geanta in spate cu gandul ca n-o vede cineva caci am folii cu luminozitate 5 %...declaratii la politie,plansete de nervi si ciuda..mi-au furat toate actele si ale sotului ca facusem o plata si am bagat portofelul la mine,telefonul si geanta pe care abia mi-o cumparasem...sanatosi sa fim

georgiana,mamica de mihnea

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

X-ray Nu iti fa griji de silueta ca nici eu nu am slabit nici macar o jumate de kg in ultimi 2 ani jumate. Aici am o pofta de prajituri probabil cum imi este frig mereu. pe Eli. Abea astept sa va vad
luna1 eu cred ca ai sa iei interviul pt ca nu vad de ce nu l-ai lua. Eu zic ca ei vor fi tare norocosi sa te aiba.
musso17
Noapte buna! Fug sa ma culc ca s-a facut ora 1am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
elena,cristina cu drag.

azi sunt mai catranita ca ieri se pare ca trecut efectul adrenalinei si acum a ramas amaraciunea..ce nu pot eu sa concep e ca in miezul zilei intr-un loc populat se intampla asa ceva.

ma duc sa-mi trezesc copiulul si la gradi cu el ca am de alergat..evident
zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

haideti la cafeluta sa va treaca supararea ...
Georgi, imi pare rau de necazul tau . eu, de felul meu sunt foarte precauta, am simtul proprietatii foarte dezvoltat, desi sotul meu ma tot critica pentru asta. sa ma vezi pe mine, dimineata, cum car la gradinita doi copii, de cate o "aripa", mai cu bagaje, mai fara si bineinteles cu ditamai poseta de gat ... dar nu ma risc sa o las in masina parcata in fata gradinitei ... cel mai rau lucru e sa ti se fure actele, ma gandesc cate drumuri ai de facut dupa aceea

Alina, si noi am avut cu David multe probleme cu bronsitele, de la cea mai mica raceala o dadea in bronsita. nu pot sa zic ca am scapat, inca stau cu inima stransa cand il aud ca stranuta, dar nu a mai facut asa de des. in primul an de gradinita a stat mai mult acasa. eu cred ca e de vina conformatia cailor lui respiratorii , pentru ca nu sufla bine nasul, de BB nici nu poate fi vorba, ca urla de zici ca-l taie trenul, asa ca ii stau secretiile in nas si se suprainfecteaza si apoi coboara la plamani , plus ca se trag si la urechi
am fost la Sibiu, la un medic de la spitalul militar, pentru ca la un moment dat nu mai auzea. ne-a spus ca este o consecinta a racelilor repetate, ca el nu e un fan al operatiilor de polipi dar in ultima instanta, daca se repeta otitele si daca nu trec cu medicamente, el ne recomanda sa facem si operatia. si ne-a zis sa tratam fiecare raceala cu seriozitate. din pacate, la noi in oras, cu seriozitate inseamna antibiotic , de aia mi se ridica parul in cap la primul stranut
pana la urma voi stiti cum e mai bine pentru Eli, si poate operatia de polipi o ajuta sa scape de necazuri, saracuta, sa nu se mai imbolnaveasca asa des

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

georgi, ce rau imi pare pt ce ai patit.... si ca si cum nu e suficient ca ai pierdut actele, banii si stai si alergi dupa altele, pun pariu ca se suprapune si sarcasmul si ironia politistilor: "vai, cum doamna, dar de ce lasati actele in masina? ntz-ntz-ntz...pai asa ii invitati pe hoti sa va sparga masina...". (un fel de "pai asa va trebuie!").
noi am patit-o o data in miezul zilei, soare frumos afara, pe la ora 12, in cartierul cotroceni, unde stateam atunci. pe vremea aia sotul avea un magazin de tzoale si avea masina ticsita cu de toate. inclusiv geanta cu toate actele firmei, dar toate-toate, ca fusese si la banca in ziua aia, plus niste facturiere si chitantiere, niste polite de asigurare (ca facea si pe agentul atunci), stampile...(ma ia cu rau numai cand imi amintesc). si a trecut pe acasa pt un pipi, ca-i era in drum. a urcat cam 10 minute si cand a coborat: surprize-surprize . geanta disparuse, bineinteles, plus o gramada de tzoale dinalea...eu nu stiu cum au putut sa se miste asa repede si cum le-au carat, ca erau voluminiase. cred ca erau cu o masina, ceva...
partea totusi buna e ca dupa ce am dat declaratie la politie, s-au gasit aproape toate actele din geanta (o super geanta din piele) aruncata intr-o curte de bloc, mai putin niste polite si stampila....oricum nu puteau fi folosite fara chitanta, dar hotii n-au stiut asta.
in fine, ne-am multumit si cu ce-am gasit, ca altfel era de alergat de innebuneam.

acum, cat stau acasa cu copiii nu mai port geanta, pt ca mi-e incomoda, asa ca mi-am tras un rucsac, pe care il uit in spatele meu si gata. da, nu-s prea eleganta, dar cu portofelul in relativa siguranta.

sper sa va gasiti si voi macar actele .

Alina, , noi am trecut prin operatia de polipi. ma si mir cum de am avut inima sa il duc la operatie, ca doar sunt atat de vehementa cand e vorba de tratamente...dar rezultatul a fost remarcabil. din raceli lunare cu febra 40 si muci permanenti de toate culorile posibile (nu exagerez, din februarie 2009 pana in octombrie 2009 a avut tot timpul muci, cu toate tratamentele posibile si imposibile), am ajuns sa racim sporadic, mult mai usor, febra cred ca a mai facut doar de vreo 2 ori (ceea ce e un succes pt noi, in regim de colectivitate)... plus ca acum respira si el omeneste, nici nu-l aud, inainte nici nu puteam sa dorm langa el de cum sforaia si se chinuia sa respire.
pentru noi, operatia a fost cea mai buna solutie, cel putin asa mi se pare acum, cu toate inconvenientele legate de anestezie (ca pana la urma, cred ca asta e marele inconvenient).
va pup, sper sa luati decizia cea mai buna pt voi.

Luna, bafta la interviu . pare sa fie o experienta misto si interviul in sine, cu asa probe.

azi am chef de smotruiala, tre sa profit ca ma prinde o data pe an...

_

Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina, multi pupici pentru Eli, o sa iei cea mai buna decizie pentru ea.
Georgi, imi pare tare rau, de parca nu aveai atatea pe cap... Poate macar actele ti le gasesc politistii.
Vivela, imi cer scuze ca am plecat asa repede din parc vineri, in plan fusese sa stam mai mult, dar am primit telefon de la vama fix cand ieseam pe usa si am alergat sa-mi iau coletul, ca as fi stat cu gandul la el pana luni. Iti fac dvd-urile si ne mai vedem.
Si eu tot un rucsacel folosesc in loc de geanta, mi se pare comod si de eleganta nu-mi pasa, desi e destul de finut, dar ma imbrac sport in majoritatea timpului.
Luna si Cristina, aveti doua papusi de fetite, sa fie sanatoase!

Mergi la inceput

da ioana,asa ar trebui sa fiu si eu dar din pacate uneori ma caracterizeaza indolenta si uite rezultatul.
vivela,si eu aveam o geanta tip postas ca alfel nu mai pot porta...eu am o senzatie de teama dupa incident poate si pentru ca,constana e un oras linistit in principiu si nu ma asteptam la asa ceva..sper sa treaca rapid..acum ne chinuim cu talonul caci trebuie trimis din bucuresti si pe langa asta ne mai costa si 50 euro

fii-miu a intrat in clasa singureldar pusese bot..oare suntem pe drumul cel bun?!eu zic ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Georgi,imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat.
Am patit-o si eu o data in Bucuresti,mi-au furat portofelul cu toate actele,ramasesem fara nici un ban,noroc ca era cineva cu mine si mi-a platit transportul.imi venea sa mor de suparare si la politie nu m-am dus,la ce bun?
Macar mi-au trimis buletinul prin posta.

Luna stiu ca o sa fii cea mai tare la interviu.
Alina,sanatate multa la Eli.Pot sa le pun dexa la aerosol,daca e tusea urata?

Ai mei tusesc rau de tot,am inceput aerosolul,insa ma ia si pe mine cu fiori,pentru ca data trecuta dupa asa tuse au facut pneomonie interstitiala.Ce se intampla oare in tara aceasta de se inbolnavesc toti copiii toamna?

Mergi la inceput

anca,cei de la politie mi-au spus ca oamenii aduc acte la ei si sa asteptam dar nu prea avem cum,la asigurari vor toate actele ca sa ne poata deschide dosarul.
oaana,..poate treceti usor peste tusea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

georgi, nu stiu prea bine cum e procedura la asigurari (daune), insa stiu ca dupa ce ai fitzuica de la politie trebuie sa astepti 6 luni (ca poate prind faptasul, cica)...deci e de asteptat. noi am asteptat atat pt o amarata de oglinda - pe care ne-au furat-o (doar sticla cu mecanismul). au zis ca putem noi s-o cumparam pe banii nostri si ne deconteaza ei la ....vara. . dar eu stiu cum lucreaza astia de la despagubiri. tu iti cumperi oglinda, dai pe ea -sa zicem 300 de euro (ca na, e scumpa). cand e sa te despagubeasca, surpriza, iti zic: "in actele noastre, valoarea unei oglinzi pt masina marca x este de 112 euro, asa ca atat putem sa va despagubim. trebuia sa asteptati sa v-o punem noi, ati cumparat-o scump, nu-i problema noastra".
invers, am avut un nenorocit de parbriz crapat la un logan. asigurare full casco. l-am inlocuit pe asigurare si ...in acte emise de ei, parbrizul costa 1100 lei (iar in magazin vreo 250 maxim). in anul urmator, asigurarea casco a fost marita, ca na, am avut daune de valoare mare in anul precedent.

traim ...unde traim, nu mai comentez altceva.

_

Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput