Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)
Raspunsuri - Pagina 5
X-ray spune:
luna uitam sa-ti scriu bafta la interviu.iti tin pumnii.cred ca nimic nu e mai naspa decat sa faci ceva ce nu-ti place si unde nu-ti place.desi sunt platita execrabil eu am norocul de a merge cu placere la lucru.mare realizare.
eu deja sunt in cautari de orl-ist ,nu stiu daca vom scapa de operatia de polipi
.acum culeg pareri...
A mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Timi07 spune:
Luna am vazut un episod sau doua din Outnumberd dar nu m-a prins. Cand l-am vazut era in weekend ziua si cu fetele mele nu se poate urmari tv. Noi seara dupa 8 ne mai uitam la tv. Acum sunt fan Fry deci sapt trecuta am urmarit QI pe Dave si la Fry in America deja vedeam printre gene (sper sa gasesc sa aduc macar ultimul episod si uite asa pe bucati o sa pot sa zic ca am vazut toata seria...mai vazusem si acum cateva saptamani un episod-doua).
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui X-ray eu deja sunt in cautari de orl-ist ,nu stiu daca vom scapa de operatia de polipi .acum culeg pareri...A mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)povestea noastra... |
Eli.Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Luna1 spune:
Multumesc fetelor.
Timi nu e lumea modei, cel putin nu a nostra a celor mari.![]()
Noi melodia Hands Up o cantam seara cand ne imbracam in pijamele, cu gesturile respective "Hands up, baby hands up" si ii scot tricoul
apoi continuam cantecul si ajungem iar la hands up si punem bluza de pijama.![]()
Luna1 spune:
Timi nuuuu, Outnumbered e seara de obicei la 10 pe BBC duminica. Dar nu e acum, astept o noua serie. Probabil tu l-ai vazut in reluare ziua.
X-RAy pupici lui Eli, offf. 
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui Luna1 Multumesc fetelor. Timi nu e lumea modei, cel putin nu a nostra a celor mari. Noi melodia Hands Up o cantam seara cand ne imbracam in pijamele, cu gesturile respective "Hands up, baby hands up" si ii scot tricoul |
hahaha fain, pigmentati si cu cate un "viatza mea"
Vai Luna daca e moda pt cei mici clar ca nu mai ajungi acasa nici cu bani de-o cafa chit ca ti-or face aia discount
Luna1 spune:
| citat din mesajul lui Timi07 Vai Luna daca e moda pt cei mici clar ca nu mai ajungi acasa nici cu bani de-o cafa chit ca ti-or face aia discount Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
Aveti DPAM???? Offf acolo mi-as lasa tot salariul daca am avea.
Timi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Luna1
Aveti DPAM???? Offf acolo mi-as lasa tot salariul daca am avea. |
da avem si mor dupa body-urile lor (in primul rand) si nu numai. Ma mir ca e ceva aici si nu-i si in UK, deobicei ma oftic ca voi le aveti pe toate si noi nimic....
Ai luat salopeta de ploaie? Eu am renuntat...dupa cateva ore de cautat sambata am zis pas.
Sambata mergem la un birthday party la o ferma si sper sa sa nu ploua sau cel putin nu tare ca nu stiu ce-o sa ma fac cu fetele. Ferma se viziteaza fie ca ploua fie ca nu la ora fixa si pe urma e o gustare&zbenguiala inauntru daca ploua sau picnic daca e decenta vremea.
Luna1 spune:
N-am luat salopeta de ploaie inca, sunt eu mana larga dar tot ma doare la buzunar.
O voi comanda sapt viitoare probabil.
musso17 spune:
buna seara
fii-miu are sinuzita si un pic de rosu in gat dar am spus ferm nu antibiotic..banui ca e un virus.
bunn si acum sa 

...ne-au spart masina pe cand eram in parc,vina:a mea,mi-am lasat geanta in spate cu gandul ca n-o vede cineva caci am folii cu luminozitate 5 %...declaratii la politie,plansete de nervi si ciuda..mi-au furat toate actele si ale sotului ca facusem o plata si am bagat portofelul la mine,telefonul si geanta pe care abia mi-o cumparasem...sanatosi sa fim