Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

O colega de birou ne-a anuntata ca e gravida in 15 saptamani. Deci a suferit saraca in tacere cu greturile, somnolenta, a zis chiar ca a avut si zile in care s-a simtit rau.
Seful nostru e in concediu. Cand se va intoarce o sa ii studiez reactia, sa vad cum trebuie sa anunt si eu vestea. Cred ca o sa il apuce pandaliile...ca din 11 cati suntem, trebuie conform noii organigrame sa propuna 5 persoane pentru lista de disponibilizari..intamplator noi doua suntem cele mai eficiente, daca ne da pe noi doua afara, nu ii mai merge activitatea bine, pe de alta parte, am mai sta fiecare din noi doar cateva luni...deci tot ii trebuie oameni si dupa si va trebui probabil sa faca redistribuiri din alte birouri, in cel mai bun caz, ca doar posturile sunt blocate si de angajari nu se pune vorba.

In fine, aveti ideea cand ar trebui sa ma ingrijorez cu privire la crampele abdominale? Am zile cand le simt nu puternice, dar constante. Uneori daca stranut, rad sau fac o miscare brusca, simt cum parca ma taie...si instinctiv duc mana la burta, parca sa ma tin. Si durerile astea le simt chiar si in pat, cand ma uit la tv, de exemplu, deci nu sunt de la efort prelungit.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vivela,astia de la asigurari sunt niste nemernici,acu ateva zile m-am dus ca mi-au zgariat masina,iara politie,iara dovada,apoi la asigurari inspectorul lua fiecare zgarietura sa vada daca e recenta sau mai veche,mama lor,adica daca mi-o vopsesc trec peste cele vechi?o sa am doua straturi de vopsea ?!..si cand ma gandesc ca am platit 5000 de euro in 5 ani si abia acum ma folosesc de polita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

xerxe, cum necum, anunta cat mai repede, formal si in scris, ca nu te poate disponibiliza dupa ce ai anuntat ca esti gravida (nici cand esti in concediu de maternitate sau de crestere a copilului), dar inainte da, poate se gandeste ca oricum nu vei mai fi la munca decat cel mult cateva luni. deci, fuga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

GEORGI, nasoala treaba, ce sa zic......cu asigurarile, noi am platit vreo 2 ani, din prostie am intarziat o zi plata si pt asta m-a trimis la asigurator sa-mi pozeze masina si tot ce am avut dauna pe ea, gen zgarietura, nu se mai ia in calcul. noroc ca la vremea aia aveam doar o zgarietura babana, facuta cred ca la 10 zile dupa ce cumparasem masina. intre timp au aparut atatea ca nu se mai vede. sunt curioasa cum o sa fac, zgarietura cu pricina nu se ia in calcul, dar cele de peste/langa ea??????? si oricum daca ai reparatii iti creste rata de iti sar fulgii.....pe principiul asta n-am folosit deloc asigurarea cu toate ca masina e super zgariata, busita(nu tare), cu o oglinda data peste cap .....dar merge!
cat despre spart masina, cred ca in tara asta tre sa te pregatesti psihologic pt evenimente d-astea. noi ne-am gasit butucul aproape scos....nush ce i-a determinat sa renunte.....oricum sper ca macar actele sa ti le lase undeva

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

da mychy,macar actele,maine inainte sa ma duc la buletine(apropo nu pot scoate banii din cont din cauza ca n-am c.i,pasaportul nu-l considera mijloc de identificare)trec pe la politie sa vad daca s-au mai adus acte ca-mi povestea polititul ca au o sacosa.

Mergi la inceput

elena,si eu am avut crampe la inceputul sarcinii,exact ca la ciclu,apoi si niste scurgeri maronii,am inteles ca scurgerile rosii sunt de alarmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

oana decat dextametazona mai bine flixotide,eu nu sunt fan nici una dar ajuta.acum depinde de tuse daca e fff productiva incepe si un preparat pe baza de carbocisteina la noi a facut minuni(fluidol,humex).si nu te speria de pneumonia intersitiala.in cele mai multe cazuri este un diagnostic de scapare al pediatrilor pentru eventuale complicatii.noi vedem fff rar o confirmare radiologica a unui diagnostic prezumtiv de pneumonie interstitiala. in rest vesnicul aspect de viroza urata.imi pare tare rau de cretulinii tai,multa sanatate!
giorgiana imi pare tare rau....

mai fetelor jur ca nu vreau sa o operez.ea nu face nici macar otite.dar orice raceala da in muci de toate culorile vorba lui gabi si inflmatia acestor vegetatii.si gata imediat coboara in arborele traheo-bronsic si gata-i bronsiolita.si e o maaaaare diferenta fata de bronsite.stau si o urmaresc cum respira ,si inghetz de fiecare data cand vad respiratia aia paradoxala ,sternul infundat si suieratul din piept.o vad cum se duce spre aerosoli si-mi sopteste "mami nu mai pot sa respir" .
dr meu din ungaria mi-a recomandat in szeged un cuplu sot si sotie ea orl-ista el pediatru pneumolog.adica combinatia ideala pentru mine.o voi programa cat mai repede.sunt totali ungurii astia clinica unde lucra ei are pagina de net in romana ...
joi mergem la orl in timisoara vreau sa culeg cat mai multe pareri.ea in afara virozelor nu are nici un fel de manifestare astmatica si nimic altceva in schimb ramane cu tusea si nasul infundat mult timp.acum fornaie cand doarme ca trenul in gara.
va multumesc mult de incurajari,sunteti tare dragute

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

x-ray, normal ca nu vrei sa o operezi, ce mama ar vrea, dar daca racelile astea sunt legate de polipi atunci cred ca asta e decizia optima. ca nici sa treaca dintr-o raceala in alta nu e bine, sa nu dea in alte complicatii. eu eram vesnic cu amigdalele umflate, din cauza infectiei persistente mi-a crescut aslo la 1.200 si numai dzeu m-a pazit sa nu raman cu probleme pe viata. daca ma operau la timp, scapm de ele la timp si n-as fi trecut prin ce am trecut. oricum tu esti o super-mama si vei lua cea mai buna decizie

sunt varza de obosita...
luna, bine ca ai dezvaluit misterul ca nu mai puneam geana pe geana. bafta maxima la interviu!poate obtii un super job pe un super salariu si-ti intretii sotul si nu mai plecati prin lume

Mergi la inceput

dati-mi o idee, ce ciorba sa fac azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
luna, bine ca ai dezvaluit misterul ca nu mai puneam geana pe geana. bafta maxima la interviu!poate obtii un super job pe un super salariu si-ti intretii sotul si nu mai plecati prin lume

Lasa sa plece prin lume mai mult ca pana acum, dar numai in plimbare .

Si eu sunt varza de obosita, gatul inca ma doare dar nu atat de rau, am primit azi la vesti proaste cat pentru toata saptamana, Saby plange cand sa intre in clasa la gradinita, cererea pt card de credit mi-a fost respinsa, am de facut o plata si sunt in pom, fiindca nu merge cu debit, si de asta depind foarte multe, tatal finutului nostru este internat in stare grava, face transfuzie dar nu stiu daca rezista pana la nunta...

Mergi la inceput