Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mychy ma uit diseara si iti zic, nu stiu e dinafara.

Musso si eu sper sa ma tina la inaltime adrenalina. Acum sincer mi-as dori doar sa ma pun in pat, sa nu ma mai intereseze, sa uit de toate.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, relax. nu stiu cum esti tu, dar de aici, de la mine, din fata monitorului, te percep ca pe o femeie desteapta si puternica. asa ca lasa emotiile si fii barbata! multe succesuri iti doresc maine!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Am io ruj de la Giordani si e f bun. Giordani e de la Oriflame, nu?

greierash mamica de Andrei si 13+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Luna, multa bafta maine, o sa fie bine, o sa vezi, o data ajunsa acolo nu vei mai avea emotii si vei da tot ce-i mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash

Am io ruj de la Giordani si e f bun. Giordani e de la Oriflame, nu?

greierash mamica de Andrei si 13+

- "Traieste clipa" -

da...

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

greierash sincere felicitari!
dana ce frumos ai povestit,am bazait cand am citit,ce emotionant... imi pare rau de infectia urinara

in alta ordine de idei eli iar are muci...buuun asta e toti au muci in ziua de azi asa ca am trimis-o la gradi. sau ?oricum bine ca nu i-am intrerupt aerosolii macar sa nu mai faca asa bronsiolita.,acar maine cand merg la orl-ist o vede in toata splendoarea mucilor ei....
la ortoped super vesti ,se vad rezultate fff bune la mers,cu dreptul calca destul de putin in interior , stangul ramane mai accentuat putin dar macar se vad rezultate.dr a zis ca-s spectaculoase chiar,macar nu degeaba am dat 4 milioane si pe sandale de purtat in casa,sa poarte copilul non-stop incaltaminte speciala(el zisese 60% din timp).si ca sport baletul,dansurile unde sa stea pe varfuri.asa ca incerc din nou sa o conving cu baletul.cica vrea(eu cred ca vrea sa poarte doar tutuul ala sau cum naiba se zice)

anto si mada o placere sa va recitesc.
michy un fond de ten care se potriveste de minune la tipul meu de ten si tine super bine burjois.dar eu am ten gras cu cosuri
luna cosmin mi se pare neschimbat tu o adolescenta parca ,acum esti cu adevarat o femeie buna sau bunoaca cum se mai zice pe la mahala.pozele au fost facute in romania asa-i?mobila si cuverturile...

masini ....da alea mici ce au?eu tot visez la un mini decapotabil,negociez cu mosul,cu iepurasul dar de unde frate .si cum naiba sa ma descurc cu el cu scaunul de masina cu eli,etc.
vise ...

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui X-ray
luna cosmin mi se pare neschimbat tu o adolescenta parca ,acum esti cu adevarat o femeie buna sau bunoaca cum se mai zice pe la mahala.

Eu zic ca sunt un pic cam prea bunoaca.

Fetelor multumesc pentru incurajari. Ma doare stomacul, mi s-au inecat toate corabiile, sunt convinsa ca nu iau nici un job si raman aici cu idiotii astia cu care lucrez.

Macar sa-mi dea astia repede raspunsul sa nu ma mai strezez degeaba.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

x-ray

Luna ma superi. Pai daca pleci de la premisa asta ce rezolvi? sau poate e si in asta o parte buna. daca tot zici ca nu ai cum sa castigi tu interviul, logic ar trebui sa te duci relaxata, oricum nu ai nimic de pierdut si atunci ar trebui sa dai niste raspunsuri mai non conformiste, inteligente, care sa surprinda si astfel ....sa castigi.

Uitati-l pe Eric, pipesa noastra , vorba lui Daria.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si a voinicului Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dana, ce pui scump! Nu mai pot dupa ei cum stau cu manutele alea in sus!!! Sa va traiasca si sa fiti sanatosi toti!
Anto, , multumesc mult!
Mada, bine ai revenit, ce frumos povestesti!

Mai, luno, mai, te inteleg perfect, e normal sa se intample asta, dar numai la oamenii foarte inteligenti sau foarte dezinteresati, dupe caz. Numai ai de nu-i duce mintea sunt autosuficienti si cred ca le stiu pe toate, deci ce rost are stai ca vrea laur sa inchida revin

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Oiiii Dana m-ai terminat ce flacau frumos ai. Si ce par lung are. Iar poza ASTA e dementiala.

Lasati fetelor ca poate si-o face aparitia ultimul meu neuron ramas in viata, poate apare de pe unde o fi fugit. Oricum am hotarat ca e o experienta, care ma va pregati pentru jobul rezervat mie. In concluzie am de gand sa "enjoy" maine, sa ma simt bine, daca iese bine, daca nu imi foloseste experienta pt data viitoare.

My reason

Mergi la inceput