Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)
Raspunsuri - Pagina 14
CarlaV spune:
Greierash, feicitari!!! Cum te simti?
Mada, bun revenit, felicitari pentru job! Noi ajungem in Franta in octombrie, aveti drum spre Paris?
mychydutza spune:
deci, ma mananca si pe mine ceva: vreau un fond de ten cu luminozitate si care sa se vada frumos pe fatza! sefa mea are unu de la Lancome da' e 250 ron. way too much!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Luna1 spune:
Hello girlies,
Multumim ca ne-ati admirat in poze.
Mychy da m-am schimbat, m-am ingrasat.![]()
Eu azi sunt depresiva, pt interviul de maine, am emotii insa mi-a intrat in cap ca n-am nici o sansa asa ca ma doare stomacul, ma simt super nashpa.
Jobul asta, actual, mi-a distrus toata increderea in mine, sunt super naspa, ma simt incapabila, chiar batuta in cap.![]()
Mychy eu folosesc Loreal.
Va pup
My reason
oaana spune:
Neata.
Mihaela poate iti face sefa cadou unul![]()
Vivela ce frumos ai scris despre toamna,imi vine sa plec la munte.
Dana,ma bucur sunteti atat de fericiti.
Mada
Greierash 

Alina,multumesc pentru raspuns.Dar stiti ce e culmea,in amaratul acesta de oras nu gasesc sa cumpar flixotide
si nici preparatul de care mi-ai scris tu cu fluidol si humex.
Nu stiu cu ce sa le mai fac aerosol ca tuseau aseara amandoi de ziceai ca li se desface pieptul.
Eu ma mut in Florida,sa nu mai am parte de viroze la copii,s-au poate in Congo![]()
Anto si voi a-ti inceput cu problemele?
Saptamana viitoare vreau sa ii duc la salina,s-a adus la noi in oras sare de la Praid,e un loc de joaca inchis plin de sare,sper sa dea rezultate,ca daca am inceput de pe acum,nu stiu cum va fi toata iarna.
ma duc sa asez dulceata de struguri.
mychydutza spune:
LUNA, de care fond de ten de la loreal??????????
musso17 spune:
oaana,poate gasesti rynathiol care are in compozitie tot carbocisteina ca si fluidolul sau acc la fiola ca sa le pui in aerosoli.la noi a mers foarte bine pentru tuse si plantusinul cu miere si propolis.
musso17 spune:
luna,si eu cand merg la interviuri am gol in stomac dar cand ajung acolo imi zic fie ce-o fi dar trebuie sa fac tot ce pot,siur vei gasi resurse sa treci cu bine si la inaltime,apoi starea va alimenta cantitatea de adrenalina si se va dovedi constructiv.bafta mult!!
greierash spune:
Buna dimineata!
Multumesc mult tuturor!
Vio,
!
Carla, multumesc. Da, am greturi(asta ca sa ma limitez la un singur cuvant
), astept sa imi treaca ....
Mychy, eu folosesc l'oreal sunt foarte multumita.
Musso, imi pare rau de "incident" ....bafta cu actele....sa rezolvi cat mai usor si mai repede.
Mada, succes la noul job!
Luna, bafta pentru maine....si nu mai gandi asa....incearca sa te relaxezi, si sa gandesti optimist!
O zi buna!
greierash mamica de Andrei si
13+
- "Traieste clipa" -
ioanaiub spune:
Mychy, eu folosesc l'óreal accord parfait, il folosesc destul de rar si nu sunt pe deplin multumita de el
... as incerca si altceva
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
Giordani foloseste careva? ![]()