Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)
Raspunsuri - Pagina 13
madabout2003 spune:
Bonjour!
N_am mai intrat de o mie de ani dar azi tot imi vine sa va scriu pt o veste....nu a ca a lui Greierash (sarcina usoara, si bebe sanatos!) ci ca a Lunei...in sf mi-am gasit si eu un job demn de numele asta.... ca pana acum...
Va citesc mereu
! FElicitari noilor mamicute! Va invidiez, dar e o invidie pozitiva!
Emily a inceput scoala...(aici asa se cheama ecole maternelle si e considerata parte din scolaritate chair daca e facultativa.) Nu a plans deloc dar nici nu imi zice ca ii place (chiar daca o intreb de 5-6 ori pe zi pe diferite tonuri
... imi zice ca "ce n'est pas joli l'école") e asta e se obisnuieste ea, tb sa se obisnuiasca ca urmatorii 20 de ani tot in ecole o sa fie...
O sa pun si poze cu ea, ca si strumfii vostri e tare mare si nu mai are fetisoara de bebelus e o domnisoara...
Va pup pe toate, acum cred ca o sa am mai mult timp sa intru pe net asa ca bine v_am regasit
!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Antoanela23 spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui madabout2003
Nu le mai astepta ca poate vin la mine MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
Ba la mine, la mine , Michi stie drumul,
, va tineti dupa ea
musso17 spune:

...mychy,vivela sunteti de coma..luna,mada..zburand as veni,mama ei de tara...simt o degradare in oameni.
mada,bine ai revenit!!felicitari pentru job.
luna,mult succes,sigur faci furori in little black dress.
vivela,am facut si noi drumul spre sf ana,cel forestier,superb.
ma bag la clatite
.seara buna
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Nu am mai scris de o suta de ani si nici la citit nu prea tin pasul. Imi pare tare rau ca nu reusesc sa fiu mai prezenta aici ca-mi lipseste mult gasca de la strumfarie. In fine, pana la urma mai bine un pic decat deloc
. Acum cica ne scoate internetul la serviciu, deci va fi si mai naspa.
Danagh, felicitari pentru bebe Eric! Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi toti patru. Si eu ma simtit la fel la al doilea copil, eu am fost mai relaxata, ea mai putin agitat si uite asa ne-am bucurat mai mult unii de altii.
Xerxe si Greierash, felicitari pentru bb2, sarcina usoara si multa bafta.
Kariris, mi-e asa de drag sa te citesc. Am inteles ca nu a mers cu gradinita bine fetelor, cam nasol. Acum ce faci, cauti alta ? Cand venim in Bucuresti noi stam aproape de Popa Tatu, poate ne vedem daca pica bine si pt voi.
X-ray, multa sanatate Elisei, of, ce mai trageti si voi, incredibil.
Musso, clatite, yummy. Ce mai face Mihnea, s-a facut bine?
Karli, pe unde esti? Felicitari pt kg pierute, esti tare. Nu mai stau sa sting lumina, nu ma mai tin balamalele sa deschid calc. dupa ce adorm copiii, mai ales ca ai mei sunt bufnite, adorm extrem de greu si tarziu si eu sunt un car de nervi si oboseala in fiecare seara.
Violeta, de abia astept sa vin la Bucuresti si sa gust noile painici.
Felicitari tuturor strumfilor care au inceput gradinita si multa sanatate, sa tineti virusii departe.
La noi a inceput scoala pe 1 septembrie, in stilul caracteristic, adica dupa nici trei saptamani s-a imbolnavit Victor si dupa inca 4 zile a urmat sora-sa. Acum am socrii la mine, are cine sta cu ei acasa, insa din noiembrie nu stiu pe unde scoatem camasa. Speram ca va fi mai bine anul acesta, dar slabe sanse.
Intre timp eu am tras o fuga de 6 zile la Bucuresti, solo, fara soata si copiii si in ciuda tonelor de vina si remuscari recunosc cinstit ca mi-a prins f bine aceasta pauza.
Luna, Cristina, v-am admirat pozele cu Ingrid si Lissy, sunt superbe fetele voastre, ce frumos ca v-ati intalnit. Haioase trotinetele acelea, la noi sunt invers, au o roata in fata si doua in spate.
Mai aveam de spus dar trebe sa fug acum, pupaturi la toata lumea si o seara buna,
violetan spune:
Greieras, felicitari, sarcina usoara, ai pm! 
Xerxe, inca o data iti urez sarcina usoara 

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
vio,hai ca m-am tinut sa raspund pana a trecut si ziua de azi..si azi am fost la politie,nimic..azi am fost pentru buletine,am depus documentatia si asteptam 13 zile sa le luam
..nu pot nici bani sa scot din cont cica pasapoartele nu se pot folosi pe teritoriul Romanie
..si cornuta aia de la banca mi-a replicat "da ce e vina mea ca nu aveti buletine" ...da tu ca te folosesti de banii mei si-mi iei comisoane la retragere si de administrare,cornuta cornutelor...gata,trebuie sa ma calmez.
anto,mihnea face bine,cum a aparut raceala asta/sinuzita asa a disparut si daca cu o noapte in ruma tusea de nu se oprea a doua zi nu l-am mai auzit o data.sanatate puilor tai.
Luna1 spune:
Hello girls
Mada ma bucur ca ai scris. Succes in noul job. Astept poze.
Anto te pup
Fetelor daca n-aveti ce face, v-am zis ca am gasit niste poze din tinerete
, si a mea (tineretea) si a lui Cosmin.
Le gasiti AICI
My reason
Antoanela23 spune:
Neata,
Va invit la o cafeluta, ca nu am mai facut de mult....si croasantzi calzi, bineinteles
.
Mada, felicitari pt noul job si multa bafta.
Lunitzo, ce micut era Cosmin, avea asa un pic de obrajiori.
mychydutza spune:
neatza...
mada, bine ai revenit prntre noi si bafta la job! pfu, iote cate oferte de emigrare si io ma plang ![]()
luna, faine poze! iar tu te-ai transformat mult dupa ce ai plecat...in bine, normal. chiar se cunoaste pe fatza ta. nush cum sa explic ![]()
![]()
![]()
vivela, daca plec............te iau si pe tine ![]()
![]()
![]()
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!