Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)
Raspunsuri - Pagina 16
karligutza spune:
hello
sorry ca am absentat asa de mult si poate brusc... dar, avem motive doldora care mai de care mai diverse:
1.Adeluta bolnavioara... deci stam acasa, deci nu mergem la gradi! deci nu mai plangem ca mergem la gradi; iata si explicatia pentru tine Stefania
noi unele nu mai plangem la gradi, dar plangem pe acasa cand facem tratamente!
a facut vinerea trecuta febra, si a stat acasa, apoi am tratat-o si cand am zis ca luni e buna de dus la gradi, duminica seara am fost in aeroport sa o astept pe "sister" si am stat acolo vreo 2 ore in aer conditionat si vajaiala in ditamai hangarul deschis si populat cu diversi... (iar Adeluta era cu parul ud leoarca mai ales la ceafa! pentru ca a fost o dupa-amiaza f.calda daca stiti si ea a adormit in masina si a transpirat en-gros!
de haine am schimbat-o dar foen n-am avut in masina!
); in conditiile astea luni dimineata s-a trezit plina de stranuturi si de muci, asa incat n-am dus-o la gradi; cand m-am dus marti cu ea la pediatra, a fost ok, ne-a dat aviz ca de joi (adica azi) o putem duce inapoi la gradi; nu a fost nevoie de antibiotice... deci nici grav nu era! asa incat aseara ne pregateam sufleteste de ziua de azi la gradi si pe la 8 seara a facut o ditamai febra! si a inceput sa planga ca o doare o ureche! am ajuns instantaneu la Grigore Alexandrescu la urgente ORL... diagnostic scurt: otita! asa ca pana luni iar n-avem ce cauta la gradi... iar eu am fost chiauna dupa atatea zile de frecus... de aceea am lipsit si de la activitatea mea forumistica si netuistica! ![]()
2.m-am trezit marti si eu invitata la un interviu, asa ca azi la 12 am dat rateu la primul interviu pe timp de criza si asta pentru ca m-au prins in plasa cu un job care suna a angajare, dupa care la sediu am aflat ca trebuia sa fac pe-a agentul de vanzari la o banca f.mare! no way am zis! ma enerveaza rau genul asta de job! nici cal nici magar... si cu salariu si cu comision... si salariul de kkt, iar comisionul in functie de... bataile vantului! nici macar nu tine de mine daca se face vanzarea sau nu... dar normal, asa e cel mai avantajos pentru angajator, de ce ar fi avantajos si pentru angajat?
in concluzie, nu disper, mai incerc! aviz amatoarelor (Luna bafta maine, dar daca n-o fi, o sa fie altceva altcandva, altundeva!!
e bine ca macar nu stai pe tusa acum, ca mine
)
3.bineinteles cand am musafir pe sorela pentru o saptamana n-am cum sa mai fiu asa de libera ca pasarea cerului...
asa incat dupa toate astea seara pic franta si abia astept sa strang in brate perna!
acum ai inteles si tu Anto pe unde mai umblu...
vad ca si tu esti buna prietena cu perna seara, asa incat te inteleg perfect; sper sa nu va ia netul la munca ca pe urma e jale, o sa te mai vedem cu programare probabil cand vine vacanta ![]()
ddanagh super scumpel bebe Eric... si Dariuca la fel.. pe mine m-a induiosat mult poza ASTA 

nu stiu de ce m-ai sunat atunci, dar n-am auzit telefonul, si am tot tinut sa te sun si n-am reusit... cred ca te sun acum daca o fi cu putinta sa te gasesc si sa ai cum vorbi si tu! 
La multi ani!!!!
lui Vladutz (de jadi) si La multi ani!!!!
si pentru Sarah Marie (de valen
) cu ocazia aniversarii celor 5 anisori pe 28 sept, respectiv azi 30 sept. Sa fiti sanatosi si cuminti si buni la mamele voastre!
cate o floricica
pentru ambele mamici pentru evenimentele care au ramas doar o amintire atat de frumoasa, nasterea primului copil! si ce copii minunati! 
si mai voiam sa spun ceva.. multumesc Carla pentru DVD-urile cu MM... mai ales ca le-ai pictat asa frumos pe coperti!
Adeluta e pur si simplu lipita de fotoliu si acum ca a stat mai mult acasa si in casa au picat la fix!
multumesc inca o data pentru DVD-uri si imi pare rau ca n-am facut o prajitura adevarata sa te recompensam! asa ca ramanem datori! 
nu stiu ce mai e de zis, facut... sunt chiauna! as dormi vreo 2 zile sa-mi revin! ![]()
aaaa.... LUNA uite tie voiam sa iti mai spun ceva; ma ofer sa iti trimit prin D. "pulsatilla" daca vrei, numai sa vrei tu sa iti administrezi homeopate fara un consult prealabil la un medic homeopat; eu deja am luat 2 tubulete (am zis unu' pentru mine, unu' pentru tine! (cate unu' sa ajunga la toata lumea
) dar daca tu nu-l vrei il tin eu, oi vedea daca apuc sa le iau, caci deocamdata mai astept sa ma consulte un medic homeopat, insa m-am grabit sa le cumpar.... dar nu-s o avere, asa ca 6 lei chiar nu-i bai!)
si tie doamno x-ray voiam sa iti zic ca m-ai distrat cu cateva postari in urma; e bine ca ti-ai pastrat umorul ca si voi.... prin cate rele ati trecut... sper sa le scoateti la capat mai repede cu bine pe toate! 
a, si de tine musso.. am citit ce ghinion te-a gasit... of, sper sa rezolvati tot cat mai repede ca e o nebunie intreaga sa scoti un cazier cateodata, dar nu sa emiti atatea acte in lant! 
gata, ca am scris un postalion! 
pupici.. 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
musso17 spune:
ptiuuuu dana ce cavaler frumos aveti,ce mare e si ce pletos..sa va traiasca!!
deci,mie mi-e o pofta de bb-ei ce n-am vazut,dar inca nu ca la cat sunt de singura asta imi mai trebuie.
karli,da asa e,o nebunie sa scoti actele si multa acrealaaaa ce n-am vazut de mult.sanatate adelutei...cica la noi a inceput epidemia de varicela,ne-o trece sau ba?vedem.
seara buna!!
Luna1 spune:
Buna seara ladies.
Karli daaaaaa, daaaa vreau, te rog homeo. Ma uitam deja zilele trecute sa gasesc un homeopat pe aici dar asa e cel mai bine momentan ca n-am timp de nimicuta. Spune-i lui D. ca am spionat
, nu m-am putut abtine, stiam ca face eco si o felicit pentru rezultat.
Also, am auzit ca le-ai killarit pe alea pe la spital?
Eu la ora asta inca exersez, mi-am exersat un test la maths
acum citesc despre istoricul companiei si mai imi recitesc o data cv-ul sa vad de ce sunt in stare si ce angajat model is.
Citesc la cv si ma intreb sincer, o fi al meu sigur?
Va pup, noapte buna
My reason
karligutza spune:
Luna np.. multumim! ii transmit, dar acum doarme! ca ii e somn lu' aia mica
intr-adevar le-am killarit pe madamele de la 'hospital'! nu stiu ce a scris D, dar stiu ce le-am facut eu la madamele-cuconetele de la vestitul euroclinic!
asa ca maine vor repeta analiza daca nu se fac toti DVD gramada! ![]()
deci iti trimit pulsatilla... te descurci tu dupa aia cu gramaje/dozaje/simptome si reactii adverse.... ok? eu una am primit avertisment ca sa-mi bag mintile-n cap
si sa consult homeopatu'... dar daca nu ma insel in Londra s-a inventat un centru de homeopatie candva demult.. nu stiu pe unde am citit/auzit, dar o sa caut si sper sa mai gasesc ce am vazut mai demult...
nu dormi, ai? baga-ti si tu mintile-n cap
, aduna-te si culca-te! maine la interviu vei face FB! (adica foarte bine!) mai tine si de noroc.... apropo de asta, am sa iti zic un banc poate asa te mai destinzi, si in functie de situatie o sa mai razi si maine! sper totusi sa iei jobul mult visat si asteptat! 
Un director isi cheama secretara sa-i aduca toate cv-urile primite pentru jobul scos la concurs. Soseste secretara cu un teanc imens de cv-uri la care directorul face ochii mari, selecteaza jumatatea de deasupra din teanc si o arunca la gunoi dupa care zice usurat ca a scapat de facut o parte din alegeri: "eu nu am nevoie de angajati fara noroc!" cinic inainte de un interviu, dar e totusi un banc!
tu deja esti chemata la interviu ![]()
bafta multa multa multa! 

karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
ioanaiub spune:
buna dimineata,
m-am delectat de dimineata, la cafea, cu pozele Danei, frumos baiat aveti
, sa va traiasca
Luna, bafta la interviu!!!!
Karli, sanatate Adelutei
Alina, sanatate Elisei
noi mergem la gradinita, Mara nu mai plange, in schimb s-a "prostit" David, in fiecare zi mi se plang educatoarele de el, ca e neastamparat, la masa se ocupa de cu totul altceva decat mancatul ![]()
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
eiiiiiiiiii, dana ce baiat frumos si mare ai! 

si ce par bogat are....
. sa fie sanatos!
zi-mi si mie ce ai luat pt lactatie, te rog!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Vivela spune:
dana, ce FRUMOOOOOOOOS e barbatelul vostru 

, m-am topit toata! are o frizura adorabila
.
azi am prg de socializare
, ma intalnesc cu fetele de la scutecele lui damian.
sanatate puilor bolnaviori
.
luna, iti tin pumnii 
.
_
Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
CarlaV spune:
Dana, ce pui dulci ai tu acolo! 
Si vad ca faci copii cu par mult si frumos, tine-o tot asa! ![]()
Alina, Karli, imi pare rau de raceala, poate trece repede.
Saby a ramas cu o tuse productiva de nu-i trece cu nimic, am inteles ca sunt multi copii in situatia asta. Sa va zic ce am vazut ieri la gradinita ca am zis ca o iau la bataie pe aia: era o mama cu 2 copii pe hol, de vorba cu educatoarea, si ii zicea "pe el il las, ca doar tuseste si are muci, n-are decat 37.8, dar pe ea nu o las ca arde rau, am luat-o cu mine ca nu aveam cu cine sa o las acasa", asta in timp ce ambii copii stranutau de mama focului pe holul ingust plin de alti copii...
musso17 spune:
neatza
vai anca,hmm..cum o putea sta cu gandul ca,copilul e subfebril?!pentru mine e o nebuloasa..
eu ieri l-am pupat pe fii-miu pe frunte si mi s-a parut caldut,am dat doua telefoane sa ma asiur ca e ok,mi-am pus eu mana pe frunte si eram si eu calda,deci probabil era incalzit ca l-am imboscanat de dimineata..dar eu sunt paranoica..dar na,sunt mame mai relaxate.
CarlaV spune:
Mda, asta e, si eu sunt relaxata, dar nici chiar asa.
Pe mine m-a enervat ca a adus copiii cu febra in mijlocul celorlalti, ca a durut-o-n dos ca e plin de copii acolo si se pot imbolnavi. Si cand l-a luat la pranz era tot cu fetita dupa ea, cu febra mare si ochii injectati si stranut si muci pana la pamant.