Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 19
moni_or spune:
MADA IRL 

Iti dai seama daca erai aici in Ro si suna de mai multe ori alarma la casa, cum se uitau la tine? Si daca le mai si ziceai ca a bagat copilul in cos fara sa stii?? Ziceau ca pe langa ca e hoata isi mai si baga copilul la mijloc
Ca aici se uita ca uliii, o data intr-un hypermarket cand mi-am deschis un suc inainte sa ajung la casa, sa-l platesc, ca muream de sete, a venit seful de la securitate sa-mi spuna ca m-au vazut pe camera si sa ma duc imediat cu el sa platesc sucul
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
iriss27 spune:
Bujo, nu m-am exprimat corect, cei care au sustinut ca eu sunt nemultumita, sunt ceilalti parinti! Nicidecum reprezentantii gradinitei
de aceea sunt foarte bulversata, pt ca toti pareau imbracati ok si intregi la cap, dar fara pretentii 
iriss27 spune:
Poate va intereseaza, au reinceput cei de la Adevarul sa scoata Colectia Disney, azi a fost Regele leu.
Si inca o colectie interesanta mi se pare cea cu
www.filmeleadevarul.ro/movie/138" target="_blank">Operele
AnnaBaby spune:
Buna seara fetele.
Mai intram si noi din cand in cand pe aici, mai rar ca nu prea mai am loc de Ioana, toata ziua sta calare pe laptop, melodia saptamanii e Alunelu-alunelu, o visez si noaptea
. A ascultat cred toate variantele de pe youtube. Ma striga intr-una sa-i aleg alta din lista cu imagini...asa ca eu nu mai apuc sa citesc nici macar un mail, numai cat doarme ea.
In alta ordine de idei, am fost ieri cu Ioana la orl,ca de vreo 2 saptamani respira pe gura, are nasul infundat fara sa aiba secretii, a fost racita si a ramas cu nasul asa. Si mi s-a confirmat banuiala, are polipi.
Deocamdata mi-a spus sa-i pun niste picaturi timp de o luna si apoi sa revenim la control, poate se micsoreaza. Altfel, nici nu vreau sa ma gandesc...
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Iriss mersi de info cu colectia Disney, nu stiam.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
Carmenela spune:
Buna seara fetele,
Va multumesc tuturor pentru sfaturi.(monalac - multumesc si tie, ai fost foarte clada...in ciuda trecutelor divergente dintre noi. MUltam tare!)
Dupa cum v-am zis....lucrurile vor intra pe un fagas normal usor usor, deja au inceput, dar nu se pot face toate artificial, ce sa ii faci...
In orice caz, ma bucur ca am scris aici, sa vedeti ce fel de om e si sa va feriti de ea...
Si ca sa scriu un mic comentariu la faptul ca nici el nu are scuze, iertati-ma, nu mai stiu cine scria ca el a fost cu mine la primarie (nici daca ne vorbeam nu cadea asa de bine, e exact ce i-am spus si eu lui..)e perfect adevarat... Dar, el are mai multe avantaje: in 10 ani mi-a facut viata frumoasa si a fost un sot si apoi un tata foarte bun. Hai nu 10...dar 8-9...Eu am gresit de multe ori in fata lui...prin atitudine, jigniri si multe altele... Are...credit, ca sa zic asa... In plus, nu pot judeca un om care nu a gresit pana acum cu nimic, atat de aspru, un om e facut si din bune si din rele si el acum si-a consumat toate bilele albe....Asa ca e nevoie sa colectioneze altele...Ii dau sansa sa se revanseze...
Ea insa....fata de ea nu am gresit cu nimic.
Si punct...
Sa incheiem subiectul asta...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
In alta ordine de idei, va rog frumos dati-mi o idee cum sa o fac pe asta mica sa accepte spalatul pe dinti... Daca nu am incerat tot!. Periute frumoase, cu lumini, electrice, hai sa vezi la mama, hai sa vezi la tata, hai sa vezi la tot neamu'....nimic frateeee... O intreb, iti place cum ma spal pe dinti? zice...da...foarte frumos...Vrei si tu? NU...numai mama 'pala pe dinti...

Deci...meidei, meidei...sa o fortez?

Va pup, ma duc la nani, ca maine o luam de la capat...
Orice ocazie este deja continuta in problema pe care o avem. Absolut toate problemele care apar in viata reprezinta semintele unor ocazii care pot aparea si care ne pot aduce mari benefcii" Deepak Chopra
Carmenela
dr_anca spune:
Neata!
La noi a functionat canalul Bebe Tv in privinta spalatului pe dinti, stie ca si catelul si elefantul si floarea se spala pe dinti si trebuie si ea sa se spele. Ea oricum se spala singura dar mai nou ma lasa si pe mine ca la frontalii superiori nu prea se pricepe.
la toata lumea!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
ooka spune:
Salu
Carmen, si noi am avut problema asta cu dintii. Eu am mai si fortat'o ca nu voia deloc si avea dintii murdari. Atunci mai spalam cu fasa sterila. Insa am observat ca daca stai dupa ea si o speli pe dinti dupa fiecare masa (adica dimineata dupa trezire, dupa fiecare masa si seara inainte de somn) devine mai cooperanta. Da' cum ne iesim din ritm cum 'nu pal pe dinti'. Ea are acum o periuta electrica de adult (pe cea de bebe a distrus'o intr'o zi, cred ca a sters pe jos cu ea
) si cind o bag seara in cada sa ii fac baie i'o pun in mana. Ah si i'am luat si o pasta de bebe si slava Domnului i'a placut si cere si ea sa se spele. In timpul zilei o spala bona, impropriu spus, ca tot singura se spala, cu degetarul de silicon. Ideea e sa nu te lasi (ca tu stii, ea nu stie, da tu stii ce traumatizant ar fi pentru o fetita sa aiba carii la 5 ani si alti copii sa rida de ea - asta e spaima me), sa faci o rutina din treaba asta, sa fie cit mai des. Spor!
le. Sa nu te sperii daca o fortezi si'i sangereaza gingiile, dupa cum spune dentista noastra, are gingiile neobisnuite de aceea sangereaza, deci e normal. La noi asa a fost. Mai greu a fost sa conving sotul ca nu maltratez copilul
si sa te feresti ca musca
.
mami de Sofi
dana81 spune:
Carmen si la noi a mers cu minimax, e un desene cu Francine parca care se spala pe dinti si Clara cere mereu singura de cand cu desenele astea.Succesuri![]()
MAMI de
CLARA (2008) si
RIANA (2010)
ana_a spune:
salutare
cu spalat pe dinti... pe noi ne-a ajutat fratele mai mare ![]()
Cu fratele mai mare insa, a fost tareee greu. Ma si mir cum de nu are carii. Cam de 3 saptamani asa, se spala zilnic, SINGUR dimineatza si seara, imi aduce el aminte daca cumva uit de el, si asta mic, si el, cu periuta mestereste. Il ajut putin si restul singurel.
blog
proud

Stef's blog