Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 20
maitreyi spune:
POVESTEA NASTERII o puteti citit aici 
ma bag la un ceai de stimulare.
gasca!
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
bobitamica spune:
Buna dimineata
MAITREYI...sa va traisaca copilasii!!! Am citit povestea...esti o mamica fericita!!! Ma bucur pentru tine!
CARMEN...nici noi nu stam excelent cu spalatul pe dinti!! cand are chef se spala,cand nu,nu si gata...Nu pot sa o fortez...nu ma lasa inima...Si noi mai avem o problema ..nu vrea sa faca baie...nu vrea si pace...Pe cap ce sa va spun,e chinul naibii....abia o spal cu urlete si tipete...asta cand o mai pacalesc sa intre in cada. Nu vrea apa deloc in cada...I-am spus ca o sa miroasa urat daca nu se spala. Ei ii place sa se dea cu parfum,ca mami...dar i-am spus ca daca nu se spala nu se poate da cu parfum,ca pute...
. Si asa mai intra in cada o data la 3-4 zile...I-o fi frig,nu stiu...nu stiu de ce nu vrea. De cand am fost la mare a ramas cu sechele...
MADA de Irlanda...
. Ma bucur ca ai scris,foarte mult chiar!!!Desi uneori gandeam ca ai tu un stil asa avocatesc
, ma bucur tare mult ca exista fete ca tine!!!

Eu sunt bine acum la munca...am avut si eu perioade tensionate,ca dupa intoarcerea la munca. Faptul ca am stat acasa 2 ani,probabil ca nu a fost asa agreat,dar sincer nu ma intereseaza...eu am ales sa stau acasa cu fata si mi-am asumat riscul. Dar lururile s-au aranjat spr norocul meu. Si acum sunt mult mai linistita din punctul asta de vedere.
IRISS....eu m-am certat destul de nasol cu sotul meu ca am spus"abia astept sa vina luni sa merg la serviciu"....Irina a fost dupa un weekend in care i-a iesit un canin si m-a terminat psihic. Recunosc ca m-am cam dezobisnuit de starile astea de agitatie ale ei...Eu stau acasa cu ea in fiecare seara,dar uneori in weekend imi pune creierii pe bigudiuri. O iubesc de nu mai pot,ca voi toate de altfel,dar sunt si eu om si am si eu nevoile mele ...
Cu gradi,eu te inteleg perfect...eu nu stiu ce va face Irina la gredi..cred ca se va plictisi teribil...si ea e genul de copil care trebuie antrenat...asa de jucat se joaca,dar daca jocul nu are un scop ,o actiune un inceput si sfarsit se plictiseste. Acum ne jucam acasa de-a mersul la cumparaturi. Se duce ia un cosulet(in care pun eu carlige de rufe)...il pune jos si pune in ele carticele,creioane ...apoi mergem la casa sa le platim si imi un card al ei evident si spune ca plateste...
Altfel se plictiseste daca o las de capul ei....si imi cere atentie..
"aata mami la Ina..mereu vrea sa arata mamai la Irina cate ceva...orice...numai sa ii arat". Nu-i place sa picteze...ei nu-i place sa se murdareasca pe maini
. Ii place in schimb sa deseneze cu carioci. Si face ea niste mazgaleli carora le spune litere. Zice.."chie IIna pe M de la mami...pe B de la Bobi...si asa mai departe)...
V-as povesti desprea ea ore -n sir....
Dar acum ca merg la munca,timpul asta de jucat e mai putin...si uneori sunt cheauna seara ca nu mai am nici un chef...nu stiu unde gasesc resursele,ma starduiesc si eu cat pot...dar recunosc ca rabufnesc la sot. Eu la serviciu sunt genul cuminte care munceste si nu comenteaza...de aici si ulcerul...dar am si eu "oamenii mei"...adica sotul,unde mai izbucnesc... pe motive intemeieate zic eu,normal......dar nici eu nu poate sa suporte totul...off..greu e sa gasesti echilibrul...greu de tot...Hai ca am inceput sa aberez...si va plictisesc...
Ma intorc acum la hartoagele mele...
Revin...
Va pup
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008