Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 16
Tecky spune:
Carmen m-am socat.....nu am cuvinte....
.Toate fetele ti-au dat sfaturi foarte bune.Am si eu o curiozitate:cum ti-ai dat seama de relatia lor?Multa putere iti doresc sa depasesti aceasta perioada urata din viata ta.
Tecky spune:
Miss JJ sa pui poze cu printesa tunsa.

Azi la gradinita Ralu nu prea a fost cuminte,si-a facut de cap,deh daca era mama non-stop pe langa ea.Cred ca o sa-mi fie greu sa fiu in acelasi loc cu ea...
mai ales ca sunt educatoare la grupa mini.
Va pup si ma bucur ca au scris multe fete care nu au mai dat pe aici.
moni_or spune:
ANKA
esti mortala! Si cata dreptate ai... Stau si ma gandesc, al meu claaar nu trece testul tau de a fi un sot bun, cu exceptia faptului ca se joaca cu Luca raspunsul ar fi negativ la toate celelalte intrebari
In cea mai mare parte a timpului. Se mai intampla sa avem discutii si sa promitem ca va fi altfel si dupa 2-3 zile ma trezesc ca iar vaslesc de una singura. ![]()
BOBITA, scuze ca n-am raspuns la tel., eram afara cu amandoi copiii, cu Alex in brate, ca mai nou cat e treaz plange daca nu e in brate, asa ca oricum n-as fi putut raspunde, plus ca eram cu nervii pe bigudiuri deja de la atata plans.
TURTU, din pacate noaptea trecuta nu e o exceptie, de vreo sapt. incoace tot asa suntem
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
dia_filipas spune:
Carmenela puiule, am citit de azi dimineata mesajul tau, nu am putut raspunde pana acum. Sincer m-am gandit toata ziua la tine, la drama din care incerci sa-ti revii...Am asa un nod in stomac, pt. ca si pe mine, ca si pe restul fetelor, m-a socat teribil intamplarea asta...pt. mine si sufletul meu e de neconceput, nu pot parca procesa asa ceva. M-a socat cel mai tare modul cum cineva poate disimula asa usor un caracter imaculat (nu neaparat fata de fetele de pe forum, ca doar tastatura suporta multe, ci in viata reala, cu fetele cu care s-a intalnit, a povestit...sunt perplexa, zau). Iti doresc multa putere, sa te poti scutura si sa poti lasa in urma toate astea, sper sa-ti dea Domnul intelepciune sa iei deciziile cele mai bune pt. tine, fetita ta, viata ta! 
Acum, cu inselatul si divortul din cauza asta nu stiu ce sa zic, ca fiecare stie cat poate duce si peste ce poate trece. Eu ma gandesc ca poate e important si "felul" inselatulului, ca una e o aventura de-o noape in scopuri de dezhormoneala si satisfacerea unor pofte sau midlife crises si alta e o aventura de durata, ce se lasa cu sentimente de dragoste pt. alta...
Oricum, a doua sansa o merita oricine, sper sa fie alegerea buna pt. tine, si sa nu mai existe niciodata intre voi dezamagiri...
Te
si te imbratisez!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Asaa, acum sa va zic "seara buna fetelor"!
Bobita m-a intristat invidia si idiotenia unor adulti, care pot rani asa usor un sufletel! Irina e super-ultra-adorabila! M-a fascinat de fiecare data cand te-am citit...de fapt, am si laudat-o la altii
E tare dulce si tare inteligenta, felicitari!
Anka
esti bestilala! Ai din nou mare dreptate, da' ai si un stil haios de a scrie, de mai mare dragu' sa te citeasca omu'!
Moni imi pare rau de problemele cu somnicul lui Alex!
Multa putere iti doresc.
MissJJ spor la teme, is tare curioasa de cum va reactiona printesa la tuns!
Tecky tare interesanta situatia cu Ralu in grupa ta la cresa, macar ii face adaptarea mai usoara, dar tie iti va fi poate mai greu ca va trebui sa te ocupi si de ceilalti, sa fii obiectiva...Sper sa va acomodati si sa aveti un an bun la gradi amandoua!
Chiar, ce zice Ralu daca mai iei si alt copilas in brate sau daca mai stai si cu ceilalti?
Va
, sper sa mai intru si maine, ma duc sa pregatesc ceva de papa. O noapte buna sa aveti!
Miruna (15.07.2008) 
maitreyi spune:
io mi-s lehuza acu si nu vreau sa judec pe nimeni...vreau doar sa o imbratisez strans pe carmen
esti puternica si asta ai demonstrat-o de multe ori
vei gasi si acum puterea de a merge mai departe cu capul sus si cu decizii intelepte 
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
dia_filipas spune:
Tecky asta e f bine. Eu am intrebat, ca am vazut o chestie la matusa mea, ea avea day care acasa (locuieste in SUA) si era si baietelul ei tot de vreo 2 anisori in grupa. Ei, el era gelos la inceput, nu intelegea de ce mami a lui era mami tuturor...Matusa mea i-a tot explicat, si l-a ajutat sa inteleaga cum stau lucrurile, ca e tot mami lui, doar ca mai sunt si alti copii care au nevoie de ea...
Ma bucur ca la voi nu e cazul, ca va e bine!
Aveti activitati interesante la gradi cu copiii?
Miruna (15.07.2008) 
vias spune:
Carmen 
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE