Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (197)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ooka, da, le-am primit, m-am conversat cu vlad intr-o seara pe tema lor, ca era el intrat pe contul tau Nu ti-a zis? Mai intru deseara pe mess, poate te prind de data asta pe tine

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Am citit si recitit ...nu-mi vine a crede....efectiv nu-mi vine.
Si cand ma gandesc ce copilarii am avut pe aici si cum ne-am suparat si apoi ne-am impacat...fiecare cu stilul si personalitatea ei,cu parerile si dorintele ei...dar femeia asta mi se pare de-a dreptul odioasa. Stiu ca nu am dreptul sa o judec,pentru ca numai Dumnezu are grija ca fiecare sa plateasca pentru ceea ce facem,dar imi vine sa o bat la propriu...
Poate suna ciudat,dar asta simt...eu sunt o pacifista convinsa,dar sunt atat de suparata si ingandurata.Este peste putinta mea de a intelege...
Cum spunea si SYB...si eu am fost la Moni acasa ,dar Doamne,pe sotul ei parca nici nu l-am vazut...Eram noi doua si copiii. Nu spun asta pentru ca il desconsider,Doamne Fereste,dar nu ma puteam uita la el ca la un barbat, ci ca la un tata vorba lui Codrin al Monei...

Pe de-o parte mi se pare aiurea fata de Carmen sa stam sa dezbatem aici viata ei,dar pe de alta parte cred ca toata energia noastra pozitiva o va ajuta pe Carmen..

Tot incerc sa nu ma mai gandesc dar acum imi vin in minte toate prietenele mele si ce relatie exista intre ele si sotul meu...si vorba lui SYB..este si el e destul de dragut...
Si vorba lui TURTU..ma gandeama ca a inselat-o cineva cu banii..si eu am patit-o...am avut incredere si m-am fript...De asta ma tot gandesc la asa zisii prieteni. Si eu sunt destul de sociopata,in sensul ca am lumea mea. Si eu triesc izolata de lume si se vede...

Va pup si va multumesc mult pentru sustinere in legatura cu Irina...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ca sa-mi mai treaca starea de tristete si de "rau" data de povestea asta (si cand zic rau, vreau sa va spun ca de cate ori ma gandesc mi se face rau si fizic), m-am gandit ce as putea sa fac, mai ales ca am ceva timp liber in dupa-amiaza asta la job. De maine o sa fiu insa prinsa rau.

Asa ca am dat o raita pe la pozele de pepenasi! Si a avut un efect extraordinar , parca acum vad viata mai roz un pic ! Sunt minunati cu totii ! Inocenti si cu zambete de soare! Si cat au crescut!!! Nu mai apucasem sa ma uit la ei cam de multisor ... Am lasat si cateva comentarii, mai ales la albumele postate din septembrie incoace.
Aseara am pus si eu cateva poze de la gradi la ziua recoltei. Imi pare rau ca nu am reusit sa pun si de la ziua Ilincai, dar toate fotografiile sunt in alt format (nef parca); mi-a zis sotul ca a uitat ca nu le-a importat jpg si acum a sters cardul si crede ca nu le mai poate face jpg ; o sa ma tin de capul lui, poate va reusi totusi...

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Pe fuga again am reusit sa citesc din urma.
In legatura cu sfaturile si etc, depinde de persoana, daca poti sa treci peste si sa nu stai cu frica, daca o face din nou sau mai stiu eu ce, then so be it. Dar sigur nu e momentul pt bb2 parerea mea proprie si personala.
Carmen pupici si tie si la printesa si fingers crossed sa gasesti solutia cea mai buna pt voi.
Eu cam struggle cu stilul lor de scris tone de essays si etc dar sper sa reusesc sa iau note cat mai bune sa ma ajute sa intru la o univ buna.
Fetele sunt bine Ami e cu nu in brate si mega miorlaici si nervoasa si etc dar e ok, cu gradi s-a mai acomodat dim e super ok dar si acolo mi-au zis ca e tot asa cu nu in brate deci asteptam sa treaca.
Ari e ok cu ea nu avem pb deloc abia astept dsa ajunga si Ami pe la 4 anisori sa ne putem intelege mai bine ca acuma ne omoara.
Ne-am hotarat sa o tundem pe Ari. Va fi prima ei tunsoare. Abia astept sa vedem cum ii va sta, i-am arata poze si si-a ales singurica cam cum vrea sa fie tunsoarea si e tare incantata, ca s-a saturat si ea saraca de par incalcit si spray special si etc.
Samb dim a fost soare si frumos si le-am dus pe fete la ferma in rezervatie sa vada animalutzele si au fost f incantate. O sa pun poze ori maine seara ori miercuri ca maine am full day si in seara asta busy cu temele.
Pupici si o sapt usoara, fug la teme ca am o tona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nici nu mai am ce sa adaug...
Asa ca ma dezbat pe mine. Eu personal m-as uita asa:
- e un tata bun?
- e un sot bun si "supportive" in majoritatea timpului?
- a "derapat" o data sau este cumva "predispus" la asta?
Daca la minim 2 din 3 am un raspuns favorabil, incerc sa iert si sa uit, mai putin in cazul numarul 3, ca daca trasatura e una mai... generala sa zicem.... atunci nu, nu incerc nici sa uit nici sa iert, si ies din schema si basta, mai ales pentru copil, si apoi pentru mine.
Am o prietena care a aflat la 18 ani ca are un frate, pe care taica-su il facuse cu o vecina din blocul din fata, vecina cu care ani de zile avusese o relatie... Am facut paranteza asta ca sa intelegeti de ce nu as incerca sa uit daca ar fi vorba de al doilea sau al treilea derapaj....
Cum insa inclin sa cred ca sotul meu este un om serios, dedicat familiei, copiilor, il vad ca ma ajuta si se implica activ, se preocupa de binele nostru, apai atunci inclin si sa cred ca nu prea ii mai ramane timp de altceva, dar DACA s-ar intampla vreodata, as aborda intrebarile in ordinea mentionata si as avea o concluzie.
Dar eu sunt mai a naibii si nu prea vad mult gri, ci mai mult alb si negru, sai mai bine zis vad un timp gri, dar de regula caut sa ajung ori la alb, ori la negru, si basta.
Mai mult, apai daca prietena mea, ma rog, pretinsa, fosta, whatever prietena ar fi pionul respectiv, pai as manca-o de vie si ar afla si barba-su si maica-sa si tot neamu' si inspectoratul si parintii si elevii si cine mama zmeilor ar mai trebui sa afle, si asta nu pentru ca imi place mie sa spal rufe in public, ci pentru ca asta spune ceva despre caracterul unui om, si cred ca cineva care educa niste copii ar trebui sa fie un om integru si sa gandeasca inainte de a purcede la astfel de fapte, sa gandeasca si sa faca CE TREBUIE inainte de a face ce doreste. Ca treaba cu "zburatorul" s-a fumat de un secol...
Desigur, mi-as ingriji ranile, as face tot ce pot in sensul asta, mi-as iubi copilul mai mult (daca se poate...), mi-as umple timpul, as "trage" de mine, as citi, as face sport, as face orice sa imi mut atentia spre altceva, si as merge inainte.
Asta despre mine.
Carmen - cred ca ai luat decizia buna; mai cred ca ai mai multa verticalitate (si decenta ) decat am eu, pentru ca eu maturam Bacaul cu duamna sau ce putin o lasam fara par, sau puneam cainii pe ea , dar deh, v-am zis ca eu sunt mai a naibii... ca si pe barbat il lasam in curu gol si flamand o vreme indelungata, si asta e adevarat. Ca deh, treaba se face in doi... Dar nah, unu e "al nostru"...
Mai cred ca ai facut bine ca ai spus aici despre ce e vorba, cred ca forumul asta a ajutat intotdeauna, fiecare a gasit un sfat, si-a usurat o suferinta, a gasit un raspuns, tocmai in felul asta... Cand suferi, ajuta sa iti spuna altii ce ai putea sa faci. Pentru ca oricat ai fi de tare, nu prea ai cums a gandesti limpede 100% si uneori poti ajunge la extreme sau ganduri gresite, si de-asta cred ca sunt tare bune toate parerile astea adunate.
Aa.. si uitam cu dosarul penal, si nu pot sa nu imi amintesc doua interventii ale sus-numitei, una in care venea si ne spunea ca are probleme foarte mari, pe care spera sa le depaseasca - si aici nu pot sa nu imi amintesc fervoarea (asa se zice??) cu care striga la alte subiecte despre viata 'celor profesori drepti, integri, nepatati, muncitori, constiinciosi si lista poate continua, cum ca ea e exceptia aia verticala samd - si a doua interventie, de ziua ta, cand a venit sa inalte ODA odelor tie si sotului tau, care i-ati primit in casa si care i-ati ajutat... Si daca fac o mica socoteala, ambele interventii se regaseau in acea perioada de care tu vorbesti, asa ca mi se ridica parul in cap, si inca o data ma conving de faptul ca Dumnezeu te atinge acolo unde nici nu gandesti...
Ce sa zic, nu doresc raul nimanui, dar m-as bucura sincer ca oamenii din jur sa fie cu adevarat verticali. Macar cei care se numesc prieteni.
Sa ai putere sa treci peste totul, sa reparati rana, ca de reparat se repara, sa fiti mai intelepti si fie ca ruptura asta sa aduca o sudura mai trainica in familia voastra.
Asta cred si te pup de departe si ma gandesc la voi trei, adica tu, Alle si tati al vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anka, .

JJ, spor la teme!

Eu ma pregatesc sa inchid pravalia pe astazi, iar de maine nu stiu daca si cand mai am cum sa intru pe aici. Depinde de ce taskuri mi se vor da legat de faza asta din proiect. Daca insa am timpi "morti", dau si pe la voi, ok ?

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cica nu mai am ce sa adaug...

Deci domne, ce e aia sot bun? Tata bun?
Se implica macar din cand in cand in programul copiilor? Face ceva mai mult decat sa le ciufuleasca parul la sosirea acasa? Le citeste uneori? Se joaca cu ei? Rad impreuna? Ii face placere sa faca diverse lucruri pentru copil? (inclusiv sa il schimbe de kk fara sa ii vina sa vomite...)
Si cu mine la fel? Ma asculta cand vreau sa ii spun ce am facut peste zi? Imi pune in farfurie daca ma vede ca sunt prea obosita sa pun eu masa? Imi vorbeste frumos? Ma face sa ma simt importanta? Imi zambeste macar de 5 ori pe zi? Vine impreuna cu mine la culcare? Ii pasa daca racesc? Observa daca ma tund?
Cu alte cuvinte adica, e un om a carui prezenta se simte in casa? sau e o mobila careia ii trebuie haine curate si hrana?
Acuma eu vorbesc despre mine.
In cazul meu personal, nu e vorba de o mobila in casa.
Dar astea sunt intrebarile pe care eu mi le pun, si dupa parerea mea, asta e un om langa care e normal sa vrei sa traiesti.
Acuma, sigur ca unii se implica mai mult, altii mai putin. Unii nu schimba de kk insa fac piata, si tot asa.
Eu insa, cum spuneam, sunt mai a naibii, si vreau sa gasesc bucurie in a sta langa un om, in a avea o familie in care sa fie bucurie in fiecare zi.
Nu as suporta nici macar o zi un om care sa tipe, sa tranteasca, sa pocneasca, sa vorbeasca urat sau sa ne ignore. No way! I-as da un mare sut in fund direct pe scari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

hm

acu 20 de minute am intrat si eu pe DC la pepenasi dupa o lipsa de cateva zile si nu-mi vine sa cred ce citesc.

Citesc, recitesc....si sunt in stare de soc.

Nu stiu, chiar nu stiu ce as putea sa zic.

scriu, sterg... scriu din nou...
adevarul ca eu nu ma pricep la vorbe.

Carmen, o imbratisare de la mine.
Felicitari pentru felul in care ai spus aici pe forum.

Despre noi,
ne-am luptat cu un virus la burtica. Matei luni a vomat+diaree, am tinut-o intr-un regim pana vineri. Acum el este bine, insa, sambata si duminica am fost eu fff rau, azi sunt ok numai o durere crunta de cap mi-a mai ramas. Se pare ca virusul l-am luat si eu, am avut aceleasi simtome ca si puiul.

In rest, vorbeste si Matei, este fff simpatic, cum sunt de altfel toti puii nostrii de la pepenasi.
Revin eu sa va mai spun despre el, acu inca nu ma simt in stare sa stau la calculator, sunt si usor deshidratata dar durerea asta de cap ma nenoroceste...

Va doresc toate cele bune!

blog
proud

www.youtube.com/watch?v=L-ISJAct04Y&feature=related" target="_blank">Another brick in the Wall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Anka - fato, ma ungi pe suflet.

Eu m-am rezumat la ai trimite epitete (bine meritate) pe messenger zilnic vreo saptamana pana m-a blocat Da' de io-s mai dusa asa.

Ma bucur c-a scris aici si va spus despre ce e vorba. Mi-era ca o sa mai intre individa si o sa se dea sfanta pe aici, si jur ca-s fi vomat daca o vedeam ca scrie. Ceea ce a facut e de nedescris, cel mai murdar mod de josnicie si sper sa i-o plateasca karma din plin!

Carmen si-atat. Iti doresc sa fi inteleapta si sa gasesti calea care te/va avantajeaza cel mai mult.

Iar fetelor multe pentru reactiile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

pup fetele, ce ma bucur ca am scris...iaca cate sfaturi...
Adevarul e ca nu puteam sa va spun acum cateva saptamani, ca sufeream prea tare. Asa sunt eu, cand sufar, nu mai pot vorbi de nimic.. Acum, ca mi-a mai trecut...am mai scos capul din carapace..
MOni...msajul tau e de suflet, asa ca iti voi raspunde diseara, dupa ce culc zvarluga. Anka insa..... mor dupa tine, cat de practic pui lucrurile... Mai...el le are pe toate trei, ba inca mai pui si altele la ele. E/sau a fost un sot bun, foarte bun chiar, atent, "bun obsevator al coafurilor mele", face mancare, e harnic, e una peste alta un sot bun.. Mai putin in ultima perioada, care....MEA CULPA SI EU am facut tot si l-am indepartat. E drept, nu chiar fara vina din partea lui, insa mult exagerat din partea mea. Ca tata e foarte bun, se joaca cu Cara, o ingrijeste, e bland si rabdator. Ea il adora, si el la fel...
Exceptand ultima perioada, as zice ca e un sot foarte bun, poate chiar mai bun decat am fost eu sotie...langa care am fost fericita sa imi petrec viata. Daca a mai alunecat...nu stiu...ceva ceva aflasem la un moment dat, dar nu erau dovezi si nimeni care sa confirme, iar eu zvonurile tind sa nu le cred in general... E drept ca dupa episodul asta cred tot...
In legatura cu "dansa", sa iti spun sincer, imi regret "verticalitatea" acum, cred ca am fost prea doamna cu ea si cred ca nu merita.
Cum face o mama asa ceva? Pai....doar daca nu ii pasa...de copii, de nimic... Singurul lucru de care ii pasa ei e sa se simta bine. Asta i-am spus si alui meu..si ei...NU poti sa treci de orice pe motiv ca esti indragostit si te simti bine... Ce diferenta este intre un criminal care omoara pe motiv ca o iubea prea mult si nu vroia sa fie a altcuiva...si un astfel de om, care spune ca se simtea prea bine ca sa termine... Cum naiba, nene, ca eu nu pot percepe un astfel de adevar? Adica daca mie imi place de cineva, trec de faptul ca sunt casatorita, am copil, am probleme...pentru ca.....TREBUIE SA MA SIMT BINE????
Eu in 10 ani nu mi-am inselat sotul. Nici nu mi-a trecut prin cap, oricate probleme am avut....

Orice ocazie este deja continuta in problema pe care o avem.
Absolut toate problemele care apar in viata reprezinta semintele unor ocazii care pot aparea si care ne pot aduce mari benefcii" Deepak Chopra
Carmenela

Mergi la inceput