Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (197)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Cum ziceati ca se numeste pasta de dinti fara fluor de la DM? Ca m=am uitat la toate pastele de copii da toate erau cu fluor. Multam!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello!

dma2007 (pentru ziua de ieri) Sa iti traiasca minunile!

Tecky felicitari pt. noul job! Mult succes iti doresc si "nervii tari"

Carmenela ce imi place sa-ti citesc postarile! lui Ale!
Ce sa intamplat cu sora? certuri in paradis?

Maitreyi ce bebelus dulce ai!

Noi suntem binisor, de tuse nu prea reusim sa scapam

Pupici si o saptamana cat mai usoara!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu imi dau seama ca am uitat sa o felicit pe Maitreyi pt Budam cel frumos. Sa fie sanatos in primul rand!

Flo draga, scoate emoticonul ala ce ranjeste, ca nu-i de ras, ci de plans.

Tecky, felicitari pt noul job! tare faina gradinita.

Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir *** *** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim mult pt comentarii si urari! sa fie sanatosi cu totii azi ne-am vazut si cu viitorii cumatri si pe 28 vom avea si Botezul

o seara frumoasa sa aveti

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

tecky, acomodoare usoara la gradinita, si tie, si ralucai
maitreyi, ma bucur s-aud ca totul merge bine, ca si eu am ginduri mari cu ce se intimpla cind apare bebe, deci sa sper si eu ca o sa fie de bine Cum e bogdan, doarme, maninca? Tu cum esti cu laptele?
anko, pai fie-ta e super avansata de face chestii din astea, mama, desene cu tata, uau, sint super impresionata.
carme, bine ai revenit si pupici lui ale cea frumoasa. Felicitari pentru menajera, si eu am o tanti care vine o data pe saptamina, e parfum acuma cu ea. Mai fac si eu una alta, dar nu se compara fata de cum era inainte.
Ce s-a intimplat cu diarux? tu esti in regula? Imi pare rau sa aud ca ati avut probleme.

Noi in rest sintem bine, barbatu-meu e tot cu interviurile, se pare ca londra si new york ramin optiunile de baza. Mi-e groaza cind ma gindesc ca tre sa ma mut cu 2 copii mici in alta tara unde nu cunosc sistemul, dar prefer sa nu ma mai gindesc pina nu stiu exact unde ajungem. Oricum, raminem la planul ca plecam pentru 4-5 ani si dup-aia ne intoarcem in elvetia, altfel n-as rezista psihic. Sa vedem ce iese.
na bun, cam atit, ma duc sa vizionez pozele, pupici tuturor

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONI - pasta nu e pentru copii, dar e pentru toata familia datorita faptului ca e naturala integral (ma rog, si restul procentelor de X, Y si Z, n-are adaosuri de-alea "de oameni mari", mama ce clar ma esprim ).
Se numeste Kingfisher, noi o preferam pe cea cu aloe. www.kingfishertoothpaste.com/" target="_blank">Uite modelele Si cea cu menta ne place.
Nu toate pastele Kingfisher sunt fara fluor.

TURTU - si pe mine ma mira ce desene face fie-mea. In acelasi timp, vorbeste foarte neclar, dar se straduieste, acum zice rouge si mai zice three si four Eliza a fost fix pe dos. Nu a interesat-o sa deseneze pana recent, insa turuia non stop!
Daca imi dai voie, o parere, dintre Londra si New York eu as cam alege NY Nu te deprima, e ceva, zic eu, sa poti sa cunosti multe locuri, dar nu din pozitia de turist.

Eu sunt multumita, le-am incaltat complet pe fete, gata, au si cizme, si ghete de umezeala, si cizme de -30'C, au si costume de iarna (dar nu din cele pentru -30'C, insa o sa luam noi si de-alea pana in ianuarie).
Mie insa nu mi-am gasit ceva, adica e plin de cizme si ghete de care vrei tu, dar cand vad 400 pe pret, ma ia ameteala, si 400 e fara taxe, cu taxe se face aproape 500 Mai sunt si la 250, la 300, chiar si la 180, dar tot ametita raman si la cifrele astea. Mi se pare enorm! Adica na, nu vorbesc de Louis Vuitton aici, vorbesc de cizmele de la mall!
E scumpa tara asta nene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANKA multumesc, deci de aia n=o gaseam ca eu numai la pastele de copii m=am uitat.

Eu sunt zombi, de 9 ori s-a trezit Alex noaptea asta, incet-incet se pare ca o ia pe urmele lui Luca cu somnul, nici ziua nu doarme in reprize mai lungi de 45 min., ca sa ma pot odihni si eu macar cand doarme si Luca... Cred ca e de la dinti, ca baleste de rupe si roade tot, desi in gingie nu se vede nimic, plus are o groaza de gaze, nu stiu, dar ma ingrozesc ca revine cosmarul nedormitului

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Fetele v-as ruga frumos sa nu o mai intrebati pe Carmenela ce s-a intamplat cu Diarux. Daca doriti sa aflati, va rog faceti-o pe privat si n-o fortati sa spuna pe forum. Va v-a spune daca asta doreste. Stergeti va rog mesajele cu intrebarea respectiva si adresati intrebarea pe privat. E mai bine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata!
Am intrat si eu pe picasa dupa mult timp si am vazut poze faine cu pepenasii nostri, cu fratiorii mici de pepenasi, toti sunt niste dragalasi!

Si cu ocazia asta am mai pus si eu cateva poze cu Ioana mea.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Salutis fetele,
Anka si Alle se da peste cap toata ziua. NU stiu de unde a invatat, ca eu sigur nu i-am aratat niciodata...
Irlandezio, esti tu nebuna, dupa cum ti-am zis de nenumarate ori, dar esti aproape de fiecare data..
Am primit un sfat de la o prietena, cum ca ar trebui sa va spun si voua ce s-a intamplat cu femeia aia....ca sa stiti cine e de fapt... Ceea ce si fac acum...pe scurt...
Sotul meu m-a inselat cu prietena mea cea mai buna.... da..."sormia"...ultimile 6 luni...Sunt ravasita, suparata, dezamagita, macinata...dar cu sanse de revenire...
Lucrurile sunt grave dar incerc acum sa imi revin in familie...
Sotului ei nu i-am spus nimic , ea isi joaca in continuare rolul de sotie credincioasa si de profa examplara, desi are niste dosare patate...
Asta e...
Voi ce ati face? Ati divorta, ati ramane? Eu m-am hotarat sa iert..dar sunt curioasa ce ati face voi...
Va pup.

Orice ocazie este deja continuta in problema pe care o avem. Absolut toate problemele care apar in viata reprezinta semintele unor ocazii care pot aparea si care ne pot aduce mari benefcii" Deepak Chopra
Carmenela

Mergi la inceput