Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 11
Chuny spune:
Carmenela,
ai grija de voi!
Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir ***
*** Anna, o nastere cu viteza
Gini75 spune:
La multi ani, Monica (dma)! Asteptam vesti de la tine.
Cu intarziere, la multi ani, ElizaClara!
Carmenela, am trimis PM. Sper sa vedem poze.
Capri, o saptamana usoara iti doresc. Nu cred ca e cazul de logoped.
Camy, felicitari pentru primii pasi!
Marina, felicitari pentru BB2! Am vrut sa-ti urez mai demult, dar nu cred ca am facut-o.
Tecky, eu astept sa ne povestesti de la gradinita.
Tecky spune:
De luni o voi lua si pe Ralu cu mine la gradinita,patroana a venit cu ideea.
Sper sa fie cuminte.![]()
Azi mergem la cumparaturi pt gradinita:ghiozdanel,pijama,etc.
Violeta_m_tm spune:
Marina felicitari pt
, cea mai frumoasa perioada sa concepi un copil este luna de miere ![]()

Anaxena felicitari pentru baietel, super fain
o sa ai pereche.
Miruna a inceput de luni cresa, luni dimineata era bucuroasa ca merge la copii,( ea asocia gradinita cu parcul, pt ca am dus-o de multe ori la joaca in parculetul gradinitei ) si tot spunea mami pa (in limbajul ei inseamna "mami parc"), cand am ajuns sus a intrat la copii, dar a ramas nedumerita cand a vazut ca eu plec si nu este lasata sa vina dupa mine, si a plans vreo trei sfert de ora dupa mine (asa mi-a spus educatoarea, pt ca nu m-au lasat sa stau pe langa usa), cand am mers dupa ea era cuminte, erau toti copii la baie si ea statea linistita si se uita cum ii schimba pe copii. in celelate zile a fost jale, se punea pe plans de cum intram in gradinita si tot repeta "mami pa nu" cu grau reuseam sa o schimb, iar ingrijitoarea trebuia sa o ia cu forta de la mine din brate, mai plangea vreo 10, 15 min si se linistea(asa spune educatoarea, dar de fiecare data cand am venit sa o iau am gasit-o plangand. De fiecare data cand o intreb daca mai vrea la gradi zice ca nu, mi-ar placea mult sa existe un loc de unde poti privi fara sa fii vazut, sunt curioasa cum se comporta cu ei, cum se simte in compania celorlalti copii.
In rest este foarte incapatanata, nu vrea sa doarma (deocamdata pana se acomodeaza cu cresa doarme acasa la pranz), nici la pranz nici seara, ma chinui cate o ora , o ora si jumatate sa o pun sa stea linistita in pat(cand reusesc imediat adoarme), nu stiu cum sa mai procedez cu ea, cum aude de nani fuge si spune nani nu, cand o pun totusi in pat vrea pipi de nu stiu cate ori, cere apa, mai nou vrea sa manance, si se pune pe plans pana ii dau ceva de mancare. Vineri dupa ce am incercat mai mult de o ora sa o culc la pranz am renuntat, am zis asta este o culc mai devreme seara, da de unde seara era super obosita, plangea din orice, numai cand ii spuneam de nani se criza, si eu si sotul eram cu nervi la pamant, intr-un final a adormit in fund, pt ca nu am reusit sa o fac sa stea culcata, iar noaptea sa trezit si jumatate de ora a plans in continuu, cred ca de la oboseala, nu stiu sigur.
Si acum tot in fund a adormit dupa o ora si jumatate de nervi
Scuze pt mesajul lung.
De acum sper sa am mai mult timp de stat pe forum, si sa scriu mai des,ca am cam absentat in ultimul an.
ElizaClara spune:
Moni, Mona, Cris, Gini multumesc frumos pentru urari!
Felicitari proaspetelor mamici de bb2 si burticilor sarcina usoara!
Din lipsa de timp nu reusesc decat din cand in cand sa citesc pe forum si atunci pe fuga.
Filip e foarte activ, sociabil si deja un manipulator. Ii place foarte mult muzica si danseaza oriunde, pe strada, in magazin sau la party, reuseste sa isi faca prieteni de toate varstele, ii place sa fie in centrul atentiei si stie cum sa obtina atentie.
Pupici
Carmenela spune:
Multam Sib, pup si eu...am grija de noi...si multam si Giny, pup si fata cea mai calma din lume
. Ai PM....de la mama lu uitucii secolului..
Fi'mea are o noua obsesie...Picteaza... Toata ziua imi cere acuarele sau creioane colorate.... A inceput sa acopere cu creioanele parti clare din desene, de exemplu coloreaza funditele cu roz, nasturii cu alte culori, papucii diferit... E drept ca da si pe dinafara...dar intentia e clara...
Alta noutate in casa mea este ca am angajat o femeie sa vina la curatenie, de doua ori pe saptamana... Moamaaaaaaaaa, ce placut e...E alta casa nene...Nush cum s-a hotarat barbacmiu ca a zis ca muncesc prea mult si nu mai fac fata...si asa si era...
Parca toata casa si viata din casa (oooo, si de langa casa....) au renascut. Ce pacat ca trebuie sa ajungi la nervi si probleme pentru asta... In fine, ce e important e ca trec toate si parca atunci vezi lucrurile mai frumos decat inainte....Hm...ce prostie...
Cam atat de la sociopata anului, bine ca mai stiu sa scriu, ca altfel....

"Intr-o lume imperfecta pe care o putem influenta in bine sau in rau, constientizarea faptului ca orice incercare conteaza este aceea care ne defineste ca fiinte umane.” Dr.Gardner
Carmenela
maitreyi spune:
buna seara si de la noi 
suntem bine, fericiti, sanatosi, voiosi
ne-am acomodat f bine si repede unii cu altii. baby l-a acceptat f frumos pe "Budam"
, are parte de atentie ca si pana acum din partea noastra si totul e ok. vine dimineata si ii da pup, ne striga daca il aude plangand sa venim sa ii dam sa pape, o fascineaza partea cu schimbatul pampersului, ii da suzeta, biberon, e superb cu amandoi
am pus si cateva pozici pt cine vrea sa ne vada 
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Tecky spune:
Gini voi fi educatoare la grupa mini de la 18 luni pana la 3 ani.
Am stat la cumparaturi 4 ore,am plecat cand s-au inchis magazinele.
I-am luat Ralucai tot ce-i trebuie si mi-am luat si eu cateva lucruri noi pt noul job.
Va pup,noapte buna!
ankalaura spune:
TECK - sa le stapaniti sanatoase si bafta la gradi (din ambele posturi!)
MAI3
Super de voi!
CARME - ai o fata... o minunatie! Mi-a placut cum ai pove ce mai vorbeste ea, ce propozitii lungi! A mea e la de-alea de 2 silabe. Spre deosebire de sora-sa care vorbea non stop la varsta asta....
Te invidiez pentru fomeia la curatenie
Super 
Sa stii ca si a mea deseneaza ore in sir daca o lasi, chiar ma mir, face omuleti, cu cap, ochi, nas, maini si picioare, aranjate corect, cam inegale, dar na, e clara intentia vorba ta... Eliza parca nu facea omuleti la 2 ani si 2 luni. Aaa.. si ii defineste corect. Care e mama, care e tata (lui tati ii face barba uneori), care e Liza (e mai mica...). Si se da peste cap, bai dar ce bine se da peste cap! Nu din ghemuit, ci cu picioarele aproape intinse, si nu cade intr-o parte. Nici asta nu o putea face Eliza la 2 ani...