Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Celesta saracuta de tine, iti urez multa sanatate, rabdare sa stai in pat cat mai mult si rabdare si lu bebe sa nu mai vrea el sa iasa asa repede! Sa rezisti inca 3sapt!

sugubina 29+ cu Puficele

Multumesc, Sugubina
Numai 2 tb sa mai astepte micuta si apoi poate sa vina

Tocmai a fost dr la vizita. Mi-a controlat colul, e inchis, ceea ce e bine. Nu apar contractii la CTG. Mi-a redus din doza de perfuzii, am voie sa ma misc putin prin camera, nu doar pana la wc, sa vedem ce se intampla... De maine posibil sa-mi scoata perfuziile si sa ma treaca pe tablete. Fiica-mea cred ca nu vrea sa se nasca Scorpion, ci Balanta de se grabeste asa :-)) Ieri la ecografie avea 2,5 kg, inima ii bate cu putere, e activa.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alinushca, treaba e ca cel putin in alea de trombofilie chiar nu cred...e un stress in plus...Spor la treaba si contractii mai incolo

Sugubina, nu mai tineam eu regim de pe la inceputul lui august, iar de mancat, mancam foarte sarat. Nu, nu ma umflam deloc deloc. Vad si eu miercuri ce imi iese la monitorul ala. Pe mine m-a chemat miercuri la spital, tu unde te duci?

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Olgutzika da mi-a zis sa reduc sarea si sunt atenta, da nu chiar de tot de tot an reusit.. Insa foarte putina mai manc.

Miercuri merg la Euroclinic la 16 la consult. Ies ceva mai scump ca merg acolo-costa 160 consultatia, pe cand la spital stii ca e doar 100;da am analizele oricare ar fi incluse. La spital mai e si faza cu asteptatu ala super lung..Probabil ca in nov -e ultima luna o sa imi zica a viu la spital saptamanal, sa imi faca si monitorizare fetala, si consult..

Celesta ce maricica e fetita!!! Las ca nu ie mult 2sapt.Sigur rezistam, nu ? doar suntem puternice!

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Olgutzica, Ana, Bebelu, Andreea, Joy, multumesc de urari si sustinere
Branula nu-mi pot monta ca sunt injectii intramusculare, unele in picior contra trombofeblitei ca stau la pat, altele in fund cu cortizon pt plamanii lui bb. Dar spun cu mana pe inima ca suport orice cu stoicism pt binele copilului

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Celesta, multa putere si optimism, sigur va fi bine. Cum sa nu-i placa lui bb in burtica? :)
Olguta, si eu cred ca a iesit tensiunea mare din cauza stresului, emotiilor, chiar daca nu le-ai perceput. Mie de ex mi-a iesit tensiunea 13,5 seara cand am fost plecati din Bucuresti in conditiile in care nu depaseste 10-11, iar dim am 7 cu 4. Eu eram cam agitata ca nu sunt la mine acasa si nu ma pot odihni cum vreau. Edemele vad ca urca putin spre genunchi, dar sunt inca abia vizibile... Analizele la fel, bune toate, adica sumar urina, urocultura, mai putin glicemia (dar mica) si colesterolul (sky high). Pupici si sigur va fi bine. Sper sa se rezolve si cu glicemia...
Alina, felicitari! Totul spre bine.:)
Joy , fie el amuzant sau cosmar.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

intrebare: am tot auzit ca nu e bine sa se nasca bebe la 8 luni? e adevarat?

Doamne ai grija si de noi 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Celesta, multa putere si optimism, sigur va fi bine. Cum sa nu-i placa lui bb in burtica? :)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s

Multumesc, Vasari Doamne ajuta!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Celesta, imi pare rau!!!!!Scrie-ne mereu daca ai posibilitatea, asa va trece mai usor timpul. Fetelor, puneti mana si faceti-va bagajul de spital ca nenorocitele de contractii apar din senin. Celesta, be brave!Ia gandeste-te cand vom iesi noi toate in parc cu bebeiisi noi doua vom avea caruturi la fel
Celesta, tu esti la Filantropia, nu? e totul ok, te trateaza bine?Eu asta-noapte am visat ca se dadea dr la mine si vroiam sa-l schimb

Moshulik, asteptam sa ne mai dai si tu un semn de viata, la fel Gabriella sau Jo Ann

Bravegirl, ai pm

Sfatul pe care ni l-a dat Sugubina cu mesele, fructele inainte si apoi masa propriu-zisa este foarte bun. Staim si eu de el, dar nu pot aplica dimineata asa ceva ca ma apuca burtica.

Alinushca
, nici eu nu-s de acord cu zeama de lamaie si nici cu betisoarele de urechi. Moasa de la curs a zis ca a patit-o rau de tot cu copilul din cauza betisoarelor.

Vedeti ca la piata Moghioros sunt sarmale, au venit niste maramureseni ca-i un mini targ si cred ca-s delicious, eu nu am mancat. Mi-am cumparat muraturi(morcov, conopida si gogosar umplut cu varza)

33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

intrebare: am tot auzit ca nu e bine sa se nasca bebe la 8 luni? e adevarat?

Doamne ai grija si de noi 31+

Aici nu exista impartirea asta a sarcinii pe luni, ci pe saptamani, ca de ex la mine vorbesc doctorii de saptamana 35 acum, ce e inainte de saptamana 36 e considerat a fi nastere prematura, ce trece de 36 este la termen, chiar daca nu s-a atins DPN-ul.
In ce luna sunt eu, fetele?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

luna a 8-a

33+

Mergi la inceput