Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 10
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Celesta, imi pare rau!!!!!Scrie-ne mereu daca ai posibilitatea, asa va trece mai usor timpul. Fetelor, puneti mana si faceti-va bagajul de spital ca nenorocitele de contractii apar din senin. Celesta, be brave!Ia gandeste-te cand vom iesi noi toate in parc cu bebeiisi noi doua vom avea caruturi la fel Celesta, tu esti la Filantropia, nu? e totul ok, te trateaza bine?Eu asta-noapte am visat ca se dadea dr la mine si vroiam sa-l schimb 33+ |
Multumesc, Beatrice
Eu eram cu bagajul aproape facut, numai hainele lui bb stau pregatite de spalat si calcat, o sa ma ocup usor usor de ele daca totul merge bine si-mi dau drumul acasa.
Asa e, avem carut la fel, de abia astept sa fac o tura cu bb prin parc, Doamne ajuta sa fie totul bine! Ce culoare ai ales la carut? Eu rosul ala semafor
Nu-s la Filantropia ca locuiesc in Germania - Heidelberg, la Sankt Elisabeth Klinik is internata, dar nu am vazut niciun medic demn de vise nocturne
34+
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi intrebare: am tot auzit ca nu e bine sa se nasca bebe la 8 luni? e adevarat? Doamne ai grija si de noi 31+ |
O superstitie prosteasca spune ca decat bebe sa se nasca in luna a 8-a, mai bine intr-a 7-a. De unde pana unde, nu stiu.
Adevarul este ca orice saptamania, zi, petrecuta in burtica e o binecuvantare pt dezvoltarea bebelusului.
Dupa 36 de saptamani, un bebe nascut nu mai e considerat prematur deoarece in general se descurca bine cu toate functiile vitale si nu are nevoie de asistenta pt respirat.
Celesta, tu esti in luna a 8-a. Incepand cu s 36 intri in luna a 9-a.
Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara
David Lloyd George
beatrice75 spune:
Mai, Celesta, de ce am trait eu cu impresia ca momentan te afli in Romania?Sunt aiurita rau!Pai tu rosu ca ai fetita, eu am ales bleumarin. Oricum, la Baby Expo nu au avut o oferta variata de culori, doar verde, maron si bleumarin.
33+
anymona spune:
Helou,
celesta, tb sa fi optimista.ne gandim la tine si ne rugam ca bb sa mai stea cel putin 2sapt la caldurica.
crisis, multumim pt lista. E fff utila, mai ales treaba cu bagajul mic. Super idee sa avem o gentuta mai mica sau o borseta cu strictul necesar la indemana
ana_o, si eu folosesc produsele sebamed la clara inca de la inceput la rec dr neonat si sunt f multumita. In magazinele dm se gasesc produse sebamed la preturi mai mici decat in farmacii. Pt bb2 am luat weleda si sebamed.
Am luat si noi prosepel puf-bebe de la baby expo si pare ok. Inca nu l-am testat sa vad cat de bine absoarbe apa
altfel, sunt suparata ca am venit la sinaia si ploua nonstop inca de aseara. Mai bine ramaneam in buc. Noroc ca nu ne costa nimic cazarea si masa pe aici ca altfel ma ofticam rau
28+ + Clara Maria (01/02/2006)
celesta spune:
Fetele, multumesc de lamurirea cu luna de sarcina. Deci mai am de trecut saptamana care vine si apoi intru in luna a 9-a. Acum inteleg de ce nu-mi dau drumul acasa, desi nu mai am contractii.
Beatrice, sa stii ca si eu pusesem ochii pe ala bleu electrizant cand nu stiam ce port in burtica, mie oricum imi place albastru si l-as fi luat egal de sexul copilului, dar apoi mi s-a pus brusc pata pe asta rosu
Anymona, multumesc de urari
beatrice75 spune:
Si eu stau momentan la patutz cu usoare contractii si ma uit la burtica care face valuri. Asa n-as mai vrea sa iau pastile!Pana acum am luat o pastila dupahston si 2 no spa. Duphastonul ala care nu-mi place si cred ca de la el am si ameteala, dar n-am incotro!E si pe baza de hormoni si scrie pe prospect ca "medicamentul nu va fi utilizat in timpul sarcinii, decat daca este absolut necesar si dupa evaluarea raportului risc-beneficiu". Stiu ca multe fete au luat dupahston la inceputul sarcinii, in general in primele 3 luni, dar acum, mai ia cineva?Tot ceea ce este recomandat pt contractii, mie mi-ar fi cam contraindicat, dar pun in balanta si prefer sa-mi fie rau pe alte parti decat sa am contractii. Nospa-ul, am mai zis, cam apica de ploaie, nici cand imi venea menstruatia nu-mi trecea de la el. Vax albina crema puca!
33+
sugubina spune:
Fetele am fost la Choco Fest. Ma luase rau de tot cu depresia., ma plictiseam, azi nu aveam nimica de facut. Si tocma cand ma vedea Pufi asa in depresie imi zice daca nu vreau sa merg la targ de produse traditionale-e aici langa Patinoar, eu am vazut pe Realitatea ca scrie jos pe banda ca pe IL Caragiale e un targ de ciocolati si dulciuri! Va dati seama unde am ales sa merg. Aveau dulciuri deala unguresti, praline, sarailii, si unele cu torturi ca pe vremuri. Am luat niste capsunici asa uscate, alune, niste praji unguresti de mai multe feluri, si doua felii de tort-unu jofre si unu foi cu miere si frisca. Nu le-am gustat inca.
Si dupa ne-am intors si am oprit si la Patinoar la speriatii aia cu targu toamnei-am gasit un cas foarte bun, nesarat si tare asa cum am eu voie. Si al luat MUST alb..este bestial.
scuze de poftele create.
beatrice75 si pe mine ma apuca cu kk dupa ce manc fructe, se creaza miscari acolo..Si fac de vreo doo trei ori. Macar nu ma constip, ca iau si fieru ala zilnic.
sugubina 29+ cu Puficele
angieangie spune:
fetelor o veste minunata am pt voi...a nascut Mosuliko fetita superba de 2,200kg nascuta putin mai devreme dar este super bine si bb si mamica eisi au luat nota 9.Va pupa dulce si revenim cu vesti dupa ce iese din spital
Angie+21
bebe jucaus
luzdeluna spune:
bine v-am gasit.....sunt o viitoare mammica de dec 2010...mai este cineva care naste la cfr2? 30 sapt
celesta spune:
Beatrice, eu nu am experienta cu pastile din astea, nu stiu ce am nici in perfuzie, un cocktail molotov ceva, menit sa ajute uterul sa nu se mai contracte, de la care am insa ca efect secundar palpitatii (vin si imi masoara des pulsul) si primesc cate o pastiluta care ma ajuta putin sa nu-mi mai tremure asa mainile si sa se potoleasca caldurile ce ma iau (am facut un frig in salon de niciun cadru medical nu rezista)
Sa vad pe ce tablete ma vor trece dupa perfuzii si-ti spun daca e ceva ce iei si tu...
34+