Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

fetelor o veste minunata am pt voi...a nascut Mosuliko fetita superba de 2,200kg nascuta putin mai devreme dar este super bine si bb si mamica eisi au luat nota 9.Va pupa dulce si revenim cu vesti dupa ce iese din spital

Angie+21

bebe jucaus

Ooooooo..... Felicitari, Mosulik, refacere rapida si usoara, sa-ti traiasca bebelina si sa se puna repede pe picioare

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Mosulik UAAAU prima dintre noi!!! Felicitari! Hai ca nu e micutza fetita, e bine. URAA! Asteptam noi vesti.

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Of imi vine sa si plang de emotie..va dati seama gata au inceput nasterile!!! Deacum o sa tot auzim de vesti! Sa tinem minte data 26 sep!.

Nu era tocma prematura..ca am vazut ca Mosulik avea DPN pe 31.10, deci e doar cu o luna si putintel mai devreme. FELICITARI!

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Moshulik, felicitari pentru bebelina! Sa fie sanatoasa si sa iesiti repede din spital!!!
Am asa niste emotii de mi-au dat lacrimile. Nu imi vine sa cred ca am inceput si noi seria nasterilor. Ce bine ca e maricica si se simt bine amandoua!

Celesta, imi pare tare rau ca esti in spital, dar ma bucur ca esti mai bine acum. Au aparut din senin contractiile sau ai facut ceva efort? Asa cum zicea si Vasari, e bine daca poti sa-ti mentii optimismul

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex
Celesta, imi pare tare rau ca esti in spital, dar ma bucur ca esti mai bine acum. Au aparut din senin contractiile sau ai facut ceva efort? Asa cum zicea si Vasari, e bine daca poti sa-ti mentii optimismul

26+

Multumesc, Sorina
M-am menajat cat am putut in sarcina, cu toate astea am avut destule activitati casnice pe care nu a avut cine le prelua, si posibil sa ma fi afectat - asta a fost si intrebarea medicilor, cat de mult am muncit?... Plus ca in ultima vreme am avut si niste suparari care cred ca au contribuit si ele...

34+

Mergi la inceput

Offf, asa e cu supararile astea. Eu nu prea am reusit sa mi le controlez, desi stiam ca ii fac rau lui bebe si ma puneam pe un bociiiiit.
Sper ca ai depasit acum momentul greu si fizic si psihic

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

celesta si eu sunt alaturi de tine si iti doresc sa treaca repede pericolul si sa nasti la termen .

FELICITARI MOSULIK. sa ai laptic si sa te refaci repede

doamne nu imi vine sa cred ca au inceput nasterile in odiseea noastra. din fetele care se pricep sa inceapa sa treaca pe prima pagina si o asteptam pe mosulik cu detalii si dimensiuni, nume ca sa scriem tot

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor! sunt mamica fericita de martie 2009 si viitoare mamica de aprilie 2011 si am dat buzna in odiseea voastra sa va citesc emotiile si trairile! daca va pot ajuta cu ceva sa imi spuneti, eu am nascut cu dr hoinarescu la caritas prin cezariana.

felicitari Mosulik! sa va intoarceti sanatosi acasa!

si va rog sa citit urmatoarele randuri pentru ca am fost montata de Alin (sotul meu scump) sa fac o mica reclama a familiei noastre! ne ocupam cu organizari de evenimente, zile de nastere, petreceri prvate, petreceri tematice, nunti, botezuri, petreceri corporate..ne mandrim cu calitatea si profesionalismul nostru! scuze daca deranjez pe cineva cu acest mesaj..insa daca aveti un eveniment in vietile voatre este bine sa fie pregatit si amintit cum se cuvine, Alin este deasemenea fotograf profesionist! astept mesaje pe PM

va asteapta o viata minunata!
va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 10+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mosulik, felicitari!! Sa fie sanatoasa, sa aibe noroc si sa va bucurati de ea, iar tie refacere rapida!

Daca a depasit 2 kg inseamna externare la 2-3 zile, nu?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s

Mergi la inceput

Beatrice, nu stiu cum e cu duphastonul pentru ca eu iau utrogestan de cand am ramas insarcinata. Pana acum o saptamana il luam ca si ovule. Acum mi-a spus dna dr sa il iau pe cale orala si intr-adevar am ameteli si stare de somnolenta. Eu iau 4/zi. Nospa si la mine mi se pare ca nu are efect, ba mai mult mi se pare ca imi acutizeaza arsurile la stomac.
Ai intrebat si de amazon.com. Eu nu cred ca se merita din cauza taxelor vamale. Si nu mi se pare asa o mare diferenta de pret intre cel din usa si cel din uk incat sa risti. Abia astept si eu sa-mi vina comanda.

26+

Mergi la inceput