Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_o spune:
Felicitari, Moshulik! Sa-ti traiasca bebelina, sa creasca mare si sa fiti sanatoase amandoua!
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie fetelor o veste minunata am pt voi...a nascut Mosuliko fetita superba de 2,200kg nascuta putin mai devreme dar este super bine si bb si mamica eisi au luat nota 9.Va pupa dulce si revenim cu vesti dupa ce iese din spital Angie+21 bebe jucaus |
Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 25 de zile(sper eu)
angieangie spune:
nu stiu,dar cred ca mai sta putin pt ca a facut cezariana
o sun maine dimineata si intru sa va anunt
citat din mesajul lui Vasari Mosulik, felicitari!! Sa fie sanatoasa, sa aibe noroc si sa va bucurati de ea, iar tie refacere rapida! Daca a depasit 2 kg inseamna externare la 2-3 zile, nu? _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s |
Angie+22
bebe jucaus
sashenka_h spune:
apropo burticute ne mai intalnim maine???
Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
celesta spune:
citat din mesajul lui sorinaalex Offf, asa e cu supararile astea. Eu nu prea am reusit sa mi le controlez, desi stiam ca ii fac rau lui bebe si ma puneam pe un bociiiiit. Sper ca ai depasit acum momentul greu si fizic si psihic 26+ |
Cine spune ca eu le-am putut controla? Daca-ti vine sa plangi, fa-o, mie mama mi-a spus sa nu tin cu forta lacrimile ca mai tare afectez bb...
Acum m-am linistit, tot ce conteaza pt mine acum este fetita mea, pt restul - vorba lui Scarlet O'Hara - e si maine o zi.
34+
ana_o spune:
I'm IN!
citat din mesajul lui sashenka_h apropo burticute ne mai intalnim maine??? Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 25 de zile(sper eu)
celesta spune:
citat din mesajul lui sashenka_h celesta si eu sunt alaturi de tine si iti doresc sa treaca repede pericolul si sa nasti la termen . Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Multumesc, Andreea
34+
amelia_ilie spune:
Moshulik, felicitari pentru bebelina! Sa va traiasca, sa creasca mare si sa fie sanatoasa! Te asteptam cu povesti despre experienta !
Celesta, stai cumintica si o sa fiti bine si tu si bebelina! Mai e putin si va intalniti!!!
Crisis, multumim pentru listuta, maine o printez si vad daca am ceva de bifat, ca eu sunt cam in urma cu toate cele.
Azi am schimbat semnatura, am intrat in sapt. 28.
28+
ukume24 spune:
FELICITARI MOSHULIK!!!! SA ITI TRAIASACA FETITA SI TU SA TE REFACI REPEDE SI SA VENITI CAT MAI REPEDE ACASUCA.
Fetelor nu cumva Moshulik a deschis odiseea noastra?? eu parca asa imi amintesc. Oricum e un moment emotionant si ma bucur enrom ca nasterile au inceput la noi cu asa veste buna. Sa dea Dumnezeu toate sa venim cu vesti bune si bebelusi sanatosi.
Celesta imi pare tare rau ca ai ajuns la spital dar ma bucur ca esti optimista. Sa stai cumintica , sa te faci bine si sa mai tii bebele in burtica macar inca 2 saptamani. Noi iti tinem pumnii.
Crisis mi se pare super listuta care ai pus-o. Multumim frumos. Si explicatiile sunt grozave.
29+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ukume24 spune:
Acuma m-am uitat ca de fapt Coprina a deschis odiseea. Scuze Corina .
Eu am prins o raceala care nu-mi da pace de 2 zile. Vad ca m-au luat si pe mine toate nabadaile acu. Ba cu durerile de spate, acu sunt racita.. offf. Noipatea dorm f greu ca mi-i nasul infundat si ma zvarcolesc de numa. Iau miere de albine, si lamaie, si gargara cu sare si sper sa treaca. Multumesc lui Dumnezeu ca nu am facut febra...
M-a scos sotul un pic la plimbarica ca eram dezastru si am pun niste poze cu burtica chiar acu
29+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
bebelu86 spune:
deja au inceput nasterile pe aici ???
FELICITARI MOSHULIKA!!!! sa iti traisca bb, sa fie sanatos si sa va bucurati de el. refacere usoara si mult laptic
mi s-a facut pielea gaina p mine cand am citit.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria