Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 5
pissi78ro spune:
ana_o = de la ce farmacie ai luat? E una de profil, de bebelusi? Si cum ai stiut sa iei toate astea? Ti-a recomandat farmacista sau cineva?
26+ Roberta
ana_o spune:
Cred ca respiratia asta ne va da batai de cap de acum inainte. Beatrice, o hemograma ti-ai facut? Recent? Eu am avut ameteli si dupa analize mi-au iesit Ca si Fe scazute. Stiu ca tu ai probleme cu tiroida, dar ma gandeam ca poate si din alte motive acuzi ametelile astea.
Gata, fug la masa!
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Eu de azi de la 12 ma confrunt cu o ameteala urata rau si care nu mai trece. Respiratia este din ce in ce mai greoaie. 33+ |
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 26 de zile(sper eu)
sorinaalex spune:
Beatrice, din UK am comandat. Imi pare rau ca nu te simti bine.
Ana, la ce fel de scutece de 50 Ron te referi?
26+
beatrice75 spune:
pissi, pai s-a discutat mult pe forum vis a vis de creme, etc....
ana, recent-acum 3 sapt si hemoleucograma si ca, fe, mg, etc---foarte bine, ca de obicei.
Daca ai plecat pe absorbante Huggies pt bebe, poti incerca si servetele umede tot de la ei Huggies Pure. Eu mi-am luat de la Baby Expo ca aveau la oferta.
33+
beatrice75 spune:
Ana, ai luat Infacol, adica pt colici? Ai ma, ca paote bebica al tau nu va avea probleme cu colicii. Daca nu trece cu infacol, sa incerci COLIEF.
33+
ALEXA1985 spune:
Fetelor unde ati comandat prosopelele pt bebei?
32+ ANDREEA LAVINIA
AMR 6 saptamani !!!
sorinaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Fetelor unde ati comandat prosopelele pt bebei? 32+ ANDREEA LAVINIA AMR 6 saptamani !!! |
Aici: http://www.p uf-bebe.ro/oferta.php
26+
ana_o spune:
Pissi, de la Sensiblu. Din toate info primite si citite, am "selectat" in functie de mine si de ce cred eu ca e bun pentru bebe. Sudocrem am inteles ca e f recomandat pt eritemul fesier, e ca Bepanthen, acum e vb strict de alegerea fiecaruia. Huggies i-am ales pur si simplu, nu e obligatoriu sa si ramanem pe marca asta, depinde numai si numai de bebe, ca el o sa-i poarte. Iar produsele pentru baie si corp, pur si simplu am ales dupa ce-am citit fff mult despre fiecare in parte. Weleda, pentru ca a scris Corina prima impresie de miros si pentru ca Arianna a refuzat acel miros, a iesit din schema. Si Seba Med mi-a placut ca e delicat si fara parabeni.
Beatrice, initial i-am cerut Colief farmacistei, dar citind pe cutie, aflu ca se pune in biberon, cate-o picatura... pai ce biberon, frate?! Ca eu vreau sa alaptez!!! Si cica farmacista, "pai trebuie sa-l invatati pe biberon, atunci." Doamneeee, ce raspuns!!! Si m-am "sucit", oricum eu pe Infacol eram decisa. Sa stii ca prietena mea nu stie daca bebele ei a avut sau nu colici... i l-a dat preventiv si nu a avut probleme. Oricum, depinde de la copil la copil. Si eu o sa-i administrez aceste picaturi, preventiv. Nu scrie de efecte adverse, deci e safe.
Despre servetele, tot asa, vreau ceva fara chimicale, cat mai bio. Cred c-o rog pe mama sa caute la Viena. Poate-o sa gasesc si aici, dar inca n-am cautat suficient.
Oricum, am spus, noi "selectam" informatiile auzite/citite si alegem cum consideram noi mai bine, pentru copii. Doar orice mama vrea binele copiilor, nu?
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 26 de zile(sper eu)
beatrice75 spune:
Fetele de pe forum au mai scris ca putem sa consumam noi acele ceaiuri care sunt bune atat pt stimularea lactatiei, cat si pt colici.
33+