Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Salutare!!!

De pe la 13 incerc sa va citesc si nu reusesc din cauza net-ului. Raportam o curatenie rapida la care am participat doar cu 10%, se pare ca sotul devine menajera ideala. Nici nu mai protesteaza , atata timp cat tac e bine.

Ana imi pare rau pentru comportamentul dlui iubi, tu stii cel mai bine ce te supara iar nimeni nu poate sa spuna daca exagerazi sau nu, pana la urma pentru fiecare conteaza mai mult sau mai putin anumite aspecte ale relatiei. Eu ma supar de exemplu pentru lucruri considerate de multi prostesti, dar ce sa fac daca ma deranjeaza. Altfel cand incerc sa fiu obiectiva imi dau seama ca nu ii pot reprosa prea multe... de fapt mai nimic. Copilul o sa vezi ca il va schimba mult.

Dana, te las pe tine sa vii cu tocuri de 12, eu abia ma tin pe cele de 10... nu vreau sa ne mutam la ortopedie .

Sashenka bafta la sedinta!!! Sa ne arati pozicile

Sunset, Ratusca,

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

dimineata m-am trezit suparata ca am visat ca imi scoteam o masea superstitiile spun ca auzi ca moare cineva si ma tot gandeam la asta....mai pe la pranz incercand sa mananc un iaurt cu niste paine mi se rupe o jumatate dintr-o masea ...ma bufnit rasul eu si visele mele

Doamne ai grija si de noi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mi-au venit si mie prosoapele de la puf bebe. Dar nu mi se par asa pufoase Intr-adevar, sunt dintr-un bumbac mai grosut, sunt mari (gluga chiar e imensa), dar vreau sa vad cum se comporta si la spalat. Eu ma asteptam sa fie mai pufoase si dupa spalat sa devina cum sunt acum

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

raportez astazi si schimbare de semnatura . am intrat in saptamana 33

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

ia te uita, carevasazica sarbatorim amandoua schimbarea de semnatura in aceiasi zi!

33+

Mergi la inceput

Bravegirl, ma simt vinovata ca eu le-am recomandat. Dupa ce-l speli, vei vedea ca se usuca in 2 zile. Da, am zis ca-s mari, dar se vede ca-s bumbac 100%. Am citit candva undeva ca prosoapele care au diverse culori, niciodata nu vor fi din bumbac 100%.

Sorinaalex, depinde din ce tara ai comandat de pe Amazon.Mie imi zisesera ca vin in 3 sapt, dar au sosit mult mai repede, unele produse chiar sapt urmatoare.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Beatrice, stai linistita. Nu trebuie sa te simti vinovata...eu chiar aveam nevoie de prosoape mari pt Arianna. Faza e ca in poze aratau mult mai pufoase si moi. Dar sunt ok.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Eu de azi de la 12 ma confrunt cu o ameteala urata rau si care nu mai trece. Respiratia este din ce in ce mai greoaie.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am fost la farmacie si mi-am luat necesarul lui bebe, Sudocrem, scutece Huggies, Infacol, gama SebaMed pentru igiena/corp... nu m-au convins niciuna, in afara de astea, ca merita banii. Eu am vrut Klorane, in prima faza, dar cand v-am auzit ca gama are parabeni, am zis "no, thanks". Produsele astea nu contin coloranti, parabeni si conservanti, am luat sampon, emulsie pentru curatare si ulei. Si miros incredibil!. Mi-am luat lanolina de la BioClin si ceai pentru sarcina/lactatie, de la Teekanne. Tare happy sunt! Am bifat cateva de pe lista pentru spital. Ser fiziologic am uitat... Garmastan a uitat farmacista sa mi-l aduca, apoi si eu, comprese am zis ca iau mai incolo.... Am gasit multe seturi de la Chicco, f faine... perie de par, forfecuta unghii etc. Dar le voi lua dupa ce ajungem acasa, acum ma concentrez pe bagajul important. Ah, servetelele umede nu m-au convins... Nu stiu ce sa-i iau, am prea multe optiuni si nu stiu care e cea mai buna. Oricum, nu vreau sa folosesc decat in cazuri rare, am gasit de la SebaMed lotiune calmanta pentru spalat, dupa fiecare scaun, in caz de iritatii. Of, bebele meu, de cand asteptam momentul sa-i cumpar produsele astea... Se vede ca sunt la primul copil, am un entuziasm maxim si o fericire nemaipomenita! Am gasit oferta la deodorantele Vichy(roll-on), pentru mine si pentru domnul iubi, 50% mai ieftin cel barbatesc. Erau destule oferte la Sensiblu. Ce m-a socat, pretul la scutece! La BabyExpo erau 50 ron 3 sau 4 pachete, eu am dat 37.5 pe unul singur. Deci... Bine, ca dupa acest pachet, nu mai cumpar din Ro, imi va trimite mama din Viena.
Va pup pe toate, ma apuc sa citesc una, alta de pe cutii.

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 26 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Si mie mi-au placut prosoapele, am fost super incantata, ca doar pentru asta m-am dus la BabyExpo cand se inchisese. Ce anume nu-ti place la ele? Da, sunt mari, dar stergem bebeii bine.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mi-au venit si mie prosoapele de la puf bebe. Dar nu mi se par asa pufoase Intr-adevar, sunt dintr-un bumbac mai grosut, sunt mari (gluga chiar e imensa), dar vreau sa vad cum se comporta si la spalat. Eu ma asteptam sa fie mai pufoase si dupa spalat sa devina cum sunt acum

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 26 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Mi s-a facut foame, brusc.
Zacusca... de asta am pofta!