Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata!
Sashenka, ati ajuns cu bine acasa? :)
Bebelul, multumim de capitol.
Ca vorbiti de muzica, noi ascultam de dimineata numai clasica. In sarcina nu am ascultat, dar de cand a vazut Maria desene cu Symfolies si aude ceva clasic nu mai pot scapa de ea. Si eu sarcina asta am ascultat numai muzica romantica spre birou si la job, cu Michael Buble am inceput, apoi am luat-o usor inapoi, spre jazz clasic, swing, am ajuns pana in anii 30. Acum sunt in perioada Doris Day si Fred Astaire, "heaven, I'm in heaven..." :))
De dimineata am mai mancat putina inghetata, apoi m-am cantarit si am vazut ca am scazut 1kg. Ce dieta grozava!:))

Nu intereseaza pe nimeni cursul de mozaic? Are doar 3 sedinte si nu e pt cunoscatori. Va pot spune ca atmosfera e f placuta, intima si ajuta mult la buna dispozitie. Eu sun acum sa ma inscriu, sa vad ce locuri mai sunt.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

beatrice saru`mana de sfat asa am sa fac pana cand ma duc la medic(sper sa fie marti)...oricum rau nu are ce sa-mi faca

Doamne ai grija si de noi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Vasari, m-ai omorat cu siteul ala. Sunt foarte multe ateliere care ma tenteaza, insa din
pacate colul meu nu ma mai lasa sa stau departe de pat mai mult de 2-3 ore. Altfel, as fi venit cu cea mai mare placere .

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

multumim bebelu
sugubina eu stiam de klebsiella ca e cam periculoasa..ai grija

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

M-am hotarat, in sfarsit, sa plasez comanda pe amazon si m-am socat. Mi-au dat termen de livrare 4-25 Nov. La voi tot asa mult a durat?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Salutare, dragutelor,

Inteleg ca toata lumea e bine, urez sarcini usoare tuturor in continuare si ma delectez citind AMR uri.
Eu peste 5 zile intru in luna a 7a, suntem f bine, bebe Noah fff activ. Mie mi se umfla tare picioarele insa, au inceput deja gleznele sa fie umflate, asta e, incepe distractia. Tensiunea e perfecta 12/ 6 sau 7, nu asta e problema, dar e stare de disconfort, totusi. In greutate vad ca stagnez, nu am mai luat deloc, ceea ce e bine.

Duminica plecam la Strasbourg, pana marti, abia astept mi-e dor de acest oras, aici mi-am facut o parte din studii. Si astept sa imi revad prietenele de acolo.
Miercuri cand ne intoarcem in Paris ma distrez cu minunatul test de diabet gestational, aici se da in luna a 7a, si stau 2 ore dupa ce ingurgitez glucoza aia sau ce mi-or da sa poata analiza nivelul glicemiei dupa 2 ore. Astept cu nerabdare :)))

Nu am mai intrat pentru ca am fost cam ocupata, daca vreti sa vedeti cu ce m-am ocupat eu in ultima vreme uitati aici

Va pup, dragele mele.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 26+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

salut barlog
raportez : ne-am intors pe la 2.30 aseara ptr scumpul meu sot mi-a facut surpriza si mi-a comandat papanasi asa ca am stat eu gravidoanta la taclale cu 15 barbati care mai aveau putin si imi dadeau in gura de mancare . sunt rupta de oboseala ptr ca m-am trezit la 7, fusei la doctor la ORL cu problemele mele vechi, apoi am alergat cu casa, sa cautam fier forjat si altele, acum fac ceva de mancare...o ciorbita de verisoare si un chiveci, apoi ma duc sa ma despaducez ptr ca la 4.30 avem sedinta foto si trebuie macar sa fiu o balena aranjata.
Asa ca va pup in graba si cu mare drag si ne vedem pe seara, daca mai vad tastatura

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

raportez astazi si schimbare de semnatura . am intrat in saptamana 33

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Beatrice, Andreea, felicitari pentru schimbarile de semnatura!

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 26 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ce frumos, Sashenka. Felicitari si pt schimbarea de semnatura!
Sorina, da, cam 2-3 ore e un atelier. Dar se pot lua lucrarile acasa si sa le continui.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s

Mergi la inceput