Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Mi s-au taiat picioarele...

Mosulik felicitari!!! Sa fie sanatoasa, fericita si iubita si voi la fel. Sa ai laptic si sa te refaci cat mai repede!

Celesta, imi pare tare rau, ai grija de tine si stai cumintica ca sa te lase sa pleci acasa .

Se pare ca trebuie sa ne ocupam de lista nasterilor . O trec cu mare placere pe Mosulik dar nu stiu numele bebelinei, restul le putem completa si mai tarziu... Am vazut ca la scutece ramane lista cu numele bebeilor, mamicile trec in planul doi, cu date de nastere, scor Apgar si greutate

Sa ma plang si eu... azi m-am certat cu toti. Sot, soacra, tata si cupil. Toti stau sa judece, sa dea indicatii, sa te invite la calm si rabdare dar niciunul nu face nimic, sau aproape nimic.

Ma suna tata sa ma intrebe ce face Ema, ca l-a vazut descult prin casa si tusea! Da, noi avem obiceiul de a sta in curent si de a umbla desculti cat e cald, dar fiind un obicei nu racim din cauza asta. Acum s-a trezit el sa aiba grija de copilul meu cand de singurul lui copil nu a stiut sa aiba grija 14 ani.

Booon... plec la tara cu sot si cupil. Pun cupilu la teme... despartirea in silabe si alte prostii. Eu ii spuneam sa desparta in silabe el radea, se prostea, se juca, araunca cu miez de paine prin camera etc. L-am rugat frumos de cel putin 6 ori, pana nu am mai putut si am tipat la el sa stea jos, sa fac temele ca eu nu il mai ajut daca nu este atent...si i-am smuls o jucarie din mana, asta dupa ce indepartasem nspe obiecte cu care se juca. S-a suparat sotul ca exagerez... dar fugise din camera ca sa nu il vada cum facea.

Nu i-am epuizat... in aceiasi lupta cu silabele trebuia sa desparta cuvantul FULG... imi psune ca are o silaba si cand intreb literele se prosteste si spune la nimereala. Dupa 5 minute de munca ajunge aproape de rezultat si se baga si soacra, cu metode alternative si il intreaba ce au puii pe ei . Asta incepe cu lista: pene, piele bla bla bla...cica incerca sa il convinga sa pronunte fulg... Am rabufnit ca nu mai puteam si i-am spus sa ma lase sa termin. Cand am plecat a avut grija sa imi spuna ca trebuie sa am rabdare ca nu rezolv nimic daca ma enervez.

nimeni nu observa cand stau 2 ore cu el la masa sa fac exercitii... toti ma vad cand tip. Am ajuns acasa si am mai stat doua ore dar surprinzator nu s-a mirat nimeni...

Dau in depresie...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am vrut sa intru mai de dimineata dar mi-a fost imposibil.Am ajuns azi-dimineata pe la 5 si ceva acasa, plecat de la nunta de la 2.30 si mers pe niste serpentine de am zis ca mai avem un pic si ne rasturnam. Noroc ca in fata noastra au mai fost niste colegi de-ai nostri cu masina si am mers in tandem.
Despre nunta nu va pot spune decat ca am regretat ca am mers, am ajuns acasa cu niste picioare cat casa (inca nu s-au defumflat), mancarea a fost bunuta, dar atmosfera ... hm... Am stat pana la 2 sa aduca tortul (nunta a inceput pe la 18.30), macar sa gust din el, ca oricum prajituri n-am mai asteptat. Am plecat super obositi, nu va povestesc. Iar cand am ajuns m-am aruncat in pat si am dormit pana pe la 9. M-am trezit dupa aia pe la 12, cand iubi al meu dejafusese la piata sa ia apa si mere si n-a reusit sa doarma decat o ora, ca l-au trezit vecinii de deasupra cu bormasina (el doarme in sufragerie). Mi-e si mila de el, ca nu poate sa se odihneasca si e dupa o noapte nedormita, vreo 300 km parcursi in mai putin de 12 ore...ce mai, oboseala inutila si nervi cat casa .

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Offf Miruna imi pare tare rau de cele intamplate.
Pai e usor sa dai sfaturi decat sa stai tu cu cupilu 2 ore la teme asa-i?? Ei mama lor!! Toti stiu sa dea sfaturi dar sa-i vedem pe ei cum stau cu rabdarea mai ales cand ai si otit hormonii in cap.

Si by the way... cand se fac temele suntemn seriosi nu????

29+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

???

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Acuma m-am uitat ca de fapt Coprina a deschis odiseea. Scuze Corina .

29+ Luca Stefan

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 25 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ukume, sanatate multa! Sa treaca raceala repede si usor, si fara febra!

Miruna

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

???

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Acuma m-am uitat ca de fapt Coprina a deschis odiseea. Scuze Corina .

29+ Luca Stefan

Ana
AMR 25 de zile(sper eu)

Si eu am fost nedumerita... e vorba de deschidera odiseei nu a nasterilor .

Acum citesc capitolul 1!!!

Ukume, e asa usor sa iti dai cu parerea si sa observi de pe tusa... as vrea si eu sa fiu in postura asta.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Amelia, felicitari pentru intrarea in trimestrul 3!

Miruna, as vrea sa zic si eu ceva... cu temele pot sugera orele after school, la un centru din asta special pentru elevi 1-4. Se plateste o anumita suma/luna(nu exagerat, ca suntem in criza) si stiu ca multi parinti au fost fff multumiti de evolutia odraselor dupa aceste ore. Stiu ca stai in Voluntari, dar nu cred ca nu e si prin zona o locatie cu after school hours. E doar un sfat, prietenele mele si-au dus copiii acolo si sunt mult mai relaxate. Si la tine mai ales ca vine si bebe Iustin, cu atat mai mult ai nevoie de o solutie. Clasa 1 e f importanta... bine, toate sunt, dar dupa ce vine bebe mic in familie, timpul va fi exclusiv cam numai ai lui.
Iar despre certuri cu familia... stii ca toate trec. E trist ca se intampla, dar intotdeauna rasare soarele dupa furtuna.

Ana
AMR 25 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

salut fetele

MOSULIKFELICITARI!!!!SA ITI TRAIASCA BEBELINA!!!

eu sunt tot in spital,unde voi ramane pana la nastere...
dr. a zis sa incercam sa ajungem la 34 de saptamani, dar nu e prea optimist...

maine probabil o sa mai fac o ecografie si o sa vin cu vesti proaspete...

o zi buna

29+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Amelia_ilie, Ukume24, Miruna, multumesc
Miru, ai tot dreptul sa te superi si enervezi, si mie imi place la nebunie sa primesc sfaturi si critici de la unii care stau pe margine, nu se implica, nu se afecteaza, dar stiu cum s-ar putea face mai bine si ca tu gresesti

34+

Mergi la inceput

Ukume, m-a lamurit Miruna. Sa te faci bine si sa stai in pat, la caldurica!
Amelia, chiar m-am gandit cum te-ai distrat la nunta.

Raportez si eu ceva!
Suparata pe domnul iubi ca n-a facut curat, cu toate ca a spus c-o sa faca... am luat telefonul si am sunat femeia pentru curatenie. A auzit toata discutia pe care am avut-o cu doamna si n-are ce sa-mi comenteze. Stie ca eu nu mai sunt apta de smotru, oricat mi-as dori sa pot face treaba asta, asa ca e problema lui, eu nu stau cu tot apartamentul vraiste din cauza ca el se "reface" dupa nunta la care a fost azi noapte. Eu nu l-am insotit. Nu am vrut. Nu m-a putut convinge cu niciun argument. In fine...
Deci Miruna, ma repet, o sa apara el si soarele!

Ana
AMR 25 de zile(sper eu)

Mergi la inceput