Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn
eu sunt tot in spital,unde voi ramane pana la nastere...
dr. a zis sa incercam sa ajungem la 34 de saptamani, dar nu e prea optimist...

maine probabil o sa mai fac o ecografie si o sa vin cu vesti proaspete...
o zi buna

29+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Pupici de pe un pat de spital pe altul Multa putere de a rabda si vesti cat mai bune maine la eco

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

JoAnn ma bucur ca ne-ai scris. Multa multa sanatate

29+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Bravo, Ana mai buna solutia ta decat a mea

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

MOSULIK felicitari si din partea mea...sa iti fie sanatoasa fetita si mancacioasa

33+ Ianis Andrei

AMR 5 sap (sa ne ajute Dumnezeu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

JoAnn, tinem pumnii sa fie bine, asteptam vesti maine! Sa aduci numai vesti bune!!

Celesta,!

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Bravo, Ana mai buna solutia ta decat a mea

34+

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 25 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Moshulik!!! Sa fiti sanatoase amandoua!

Noi am avut musafiri si acum am zis sa ma intind putin in pat, ca azi am cam umblat. Am fost la Ikea, unde m-am umplut de draci. Mare nesimtirea la noi...mai intai o casiera a deschis casa de langa cea la care stateam noi si a vrut sa ma invite, ca m-a vazut cu burta si alergand dupa copil. Dar de unde, s-a bagat una si n-am avut chef de cearta, desi casiera i-a spus sa astepte sa vina sotul meu cu produsele. I-am multumit casierei si am plecat sa stau jos. La iesire, coada la incarcat in masina. se duce husbandul cu Arianna sa aduca masina, eu ma asez la coada dupa cineva care astepta ca partenerul sa parcheze pe un loc de unde iesea o masina. Isi incarca si respectivii masina, elibereaza locul si pac se baga unii. Imi pica fata, vine nenea de la paza si ma intreba dc sunt cu aia. Zic nu, le zice ceva si respectivii pleaca. Eu ma pun pe locul respectiv, sa-i fac semn sotului, sa ma vada. Mai pleaca in acelasi timp o masina si vine una si incepe sa parcheze peste mine intre cele 2 locuri. Se da jos nervoasa ca a trebuit sa ma astepte sa-mi mut fundul gravidos si eu ii spun sa mute putin masina, sa incapa si masina noastra. Si-mi spune ca n-are chef, si ea are cumparaturi Deci dupa ce ca era sa dea peste mine, a parcat si intre locuri si tot ea era nervoasa. Eu nu pot intelege de unde atata rautate.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Corina,! Inspira, expira... Inspira, expira...
Eu stau sa ma intreb cum se poate odihni aceasta categorie de oameni, noaptea... Sa stii ca esti atat de inuman, de rautacios, de needucat... Of!

Ana
AMR 25 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Ce credeti ca a facut domnul iubi, dupa ce a auzit discutia mea cu tanti de la curatenie? S-a apucat de smotru!
Oare cum functioneaza barbatii astia?! Ce mecanisme au?!
In afara de faptul ca e duminica, e si f tarziu ca sa te apuci de curatenie intr-o casa. In fine, eu din dormitor nu ma mut niciunde, n-are decat sa spele geamuri, daca tot are chef de smotru.

Ana
AMR 25 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann sa ne scrii si tu mai des. Zi-ne maine cate kile mai au bebelinele la eco da? Succes si hai ca rezistam pan la minim 34!

Ana foarte bine ca ai luat problema in maini - ce naiba sa te rogi asa de el? Las sa faca tanti ca asa te mai odihni si tu.Ana da ce e obsesia asta cu curatenia? Cre ca face si ispre sa iti dovedeasca ca ai chemat femeia degeaba. Ca venea dna maine si facea tot. Ce de orgolii.vai.

BRAVE asa am patit si noi la IKEA, parca ai descris ce mi s-a intamplat. Nu le e mila deloc ca ne vad cu ditai calu de burta, doar ei sa isi faca interesu. Da las ca se intoarce roata, Doamne Doamne vede tot!

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Femeia oricum o sa vina, Sugubina. Ca face el ce face in living si baie, strict problema lui, dar sunt geamurile de spalat, e de calcat, plus dormitorul, plus frigiderul de spalat, plus balconul...hehe, n-are decat sa faca pana dimineata curatenie, tanti aia tot vine.

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Ana foarte bine ca ai luat problema in maini - ce naiba sa te rogi asa de el? Las sa faca tanti ca asa te mai odihni si tu.Ana da ce e obsesia asta cu curatenia? Cre ca face si ispre sa iti dovedeasca ca ai chemat femeia degeaba. Ca venea dna maine si facea tot. Ce de orgolii.vai.

sugubina 29+ cu Puficele

Ana
AMR 25 de zile(sper eu)

Mergi la inceput