Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 15
geniusamb spune:
Felicitari Moshulik!!!!!! Bebelina sanatoasa si mancacioasa!!!!!! 
Celesta, sanatate multa, rabdare si incredere ca toate se aseaza!! Bebelina o sa mai stea cuminte inca minim 3 saptamani!! 
JoAnn, curaj!!! 
Ana, macar priveste partea buna a lucrurilor: vine femeia la curatenie si nu mai e nevoie de munca de convingere.. Alternativa este sa intre la smotru
E alegerea lui ![]()
Pupici la burtici 
Ana,
33+ mami de
Matei
amelia_ilie spune:
Ana
. Felicitari pentru rezolvarea situatiei cu curatenia
!
Bravegirl, imi pare rau pentru situatia idioata. Eu am ajuns sa nu ma mai mir de nimic si sa nu mai astept nimic de la nimeni. De cand sunt cu bebe nici macar o singura data nu mi s-a intamplat sa se ridice cineva in RATB sa-mi cedeze locul. Nici macar o singura data, o singura persoana! Asta in conditiile in care am calatorit si pe calduri mari, si pe aglomeratii de n-aveai unde sa arunci un ac... Ultima isprava de genul asta, vinerea trecuta, m-am urcat in 783 la Victoriei sa merg la job, dupa recoltarea de sange pentru anticorpii rh. Autobuzul - full, ca am stat eu vreo 20-30 de minute sa astept. Credeti ca s-a sinchisit cineva ca eram si cu rucsacul, si cu geaca (plecasem de acasa pe la 6.30). Asa ca dupa ce m-am urcat, m-am prins de o bara din autobuz si am stat pana pe la intrarea in Otopeni in picioare, asteptand sa se mai elibereze, poate-poate ajung sa satu si eu jos. Si am stat jos pret de 3 statii. Asta este, am ajuns atunci acasa cu gleznele cat genunchii. Deci nu mai sper la nimic, ca macar nu ma mai enervez. Ma inarmez cu rabdare, expir - inspir (vorba Anei
) si ... atat.
28+ 
mirunam spune:
Ana esti tare!!! Eu nu rezistam si tot mergeam la nunta, dar e mult mai bine cum ai facut tu. Acum suntem doua in silenzio stampa. Eu inca ma intreb daca e nervos ca i-am spus soacrelei sa ma lase sa termin sau din cauza ca am luat jucaria
Pana una alta tac... si sa asteptam soarele ![]()
Merci de sfat cu after school-ul. Am vazut cateva oferte, nu tocmai avantajoase, ajungeau pe la 1.000 Ron. Sper sa ma descurc dupa ce apare bebe pentru ca mi se pare mult. Ideea e ca vreau sa il invat sa le faca singur. Eu am crescut cu bunica care avea 4 clase, mi-am facut temele singura... mai greu este cu disciplina insa. La o linie de betisoare pune cel putin 6 intrebari, se ridica macar o data s.a.m.d.p. si la scoala face la fel
. O sa albeasca doamna...
Amelia 
JoAnn te asteptam cu vesti bune si ne rugam sa stea bebelinele la caldurica inca cateva saptamani macar.
Corina, genul asta de oameni doarme bine noaptea. Noi dormim rau ca ne lovim de ei. Pe mine ma impungea una la casa cu carutul pentru ca am intrat in fata ei, fiind casa prioritara... se intelege ca nu se incadra. M-a impins de vreo 4 ori suparata ca o tin la coada, si nici nu aveam multe. Nu exeagerez dar ma lovesc de ei aproape zilnic.
M-as apuca de lista cu bebei dar nu stiu cu sa trec fetita lui Mosulik... vreo idee?
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
32 +
amelia_ilie spune:
Fetelor, am o maaare problema: cam cat costa slujba de botez? Noi am vrea sa facem botezul cu banii nostri, nasii sa vina doar de placere si atat, ca atare nu stiu in ce suma ne-am incadra. Nunta am facut-o la o biserica (Capra), dar botezul am vrea sa-l facem in alta parte, unde ne-am sfintit a doua pereche de verighete (tot in zona, pe Pantelimon, Sf. Ioan Botezatorul). Dar nu prea stiu preturile de pe aici. Aveti vreuna idee depsre asa ceva?
28+ 
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amelia_ilie Ana . Felicitari pentru rezolvarea situatiei cu curatenia ! Bravegirl, imi pare rau pentru situatia idioata. Eu am ajuns sa nu ma mai mir de nimic si sa nu mai astept nimic de la nimeni. De cand sunt cu bebe nici macar o singura data nu mi s-a intamplat sa se ridice cineva in RATB sa-mi cedeze locul. Nici macar o singura data, o singura persoana! Asta in conditiile in care am calatorit si pe calduri mari, si pe aglomeratii de n-aveai unde sa arunci un ac... Ultima isprava de genul asta, vinerea trecuta, m-am urcat in 783 la Victoriei sa merg la job, dupa recoltarea de sange pentru anticorpii rh. Autobuzul - full, ca am stat eu vreo 20-30 de minute sa astept. Credeti ca s-a sinchisit cineva ca eram si cu rucsacul, si cu geaca (plecasem de acasa pe la 6.30). Asa ca dupa ce m-am urcat, m-am prins de o bara din autobuz si am stat pana pe la intrarea in Otopeni in picioare, asteptand sa se mai elibereze, poate-poate ajung sa satu si eu jos. Si am stat jos pret de 3 statii. Asta este, am ajuns atunci acasa cu gleznele cat genunchii. Deci nu mai sper la nimic, ca macar nu ma mai enervez. Ma inarmez cu rabdare, expir - inspir (vorba Anei 28+ ![]() |
Amelia, nu imi vine sa cred!!! Nu ma asteptam si in mijloacele de transport sa fie atat de nesimtiti. Mai ales ca vad ca esti impinsa din toate directiile... Ieri am ramas uimita. M-am asezat la coada la branzeturi si am luat fata, ca sa ma uit ce sa cumpar, la doi muncitori. Cand m-a intrebat vanzatoarea ce vreau i-am spus ca sunt domnii inaintea mea dar ei au insistat sa ma serveasca pe mine ca sunt insarcinata
Ne ramane doar sa speram ca cei ce vin dupa vor fi mai civilizati, desi multe tinerele mi-au taiat fata, fiind mai sprintene, pe la cozi si erau asa mandre...
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
32 +
alinushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angieangie fetelor o veste minunata am pt voi...a nascut Mosuliko fetita superba de 2,200kg nascuta putin mai devreme dar este super bine si bb si mamica ei si au luat nota 9.Va pupa dulce si revenim cu vesti dupa ce iese din spitalAngie +21![]() bebe jucaus |
O Doamne! Am lipsit cateva ore de acasa si uite ce se intampla!!
Multa sanatate Moshulik si bine ai venit pe lume printesica mica! Sunt sigura ca e totul ok cu ele. Ce ma bucur! Prima nastere!

Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 34
angieangie spune:
Mirunam..numele bebelusei lui Mosulik va fi Maria-Alexandra..are 49 cm ,apgar 9..
Angie
+22
bebe jucaus
ral_eli spune:

nu-mi vine sa cred!
moshulik sa te refaci rapid , laptic mult si sanatate multa fetitei
inseamna ca a nascut la 35 sapt .
30+
ana_o spune:
Miruna, o sa apara in curand soarele, doar putina rabdare!
Legat de bebei.... ne trebuie un titlu, dar trebuie sa decidem impreuna
, cum am facut si pana acum.
Oricum, ceva de genul "s-a deschis barlogul cu ursuleti si ne-a intrat prima ursuleatza..." Si apoi, dupa ce incep nasterile, sa facem lista cu bebeii de octombrie, ursuleti si ursulete din barlogul lunii octombrie![]()
, apoi noiembrie, apoi decembrie... si ma rog, sa fie ceva vesel si frumos si plin de dragoste. E doar o idee... Din propuneri, sigur gasim un "bun venit" frumos pentru prima pagina. Oricum, emotionant!
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 25 de zile(sper eu)
lore76 spune:
moshulik felicitari, sa-ti traiasca bebelina sa fie sanatoasa si sa mergeti acasa cat mai repede 

ana f bine ca ai sunat femeia, lasa-l sa faca daca asa a decis el ca tb in urma discutiei tale cu femeia
parerea mea e si sper sa nu te superi, ca pe langa bebe david , mai ai si un bebe iubi
trebuie sa te inarmezi cu multaaaa rabdare in ceea ce il priveste pe bebe iubi, mai ales dupa ce nasti, pt ca altfel o sa clachezi sigur
joann, celesta sanatate multa voua si bebeluselor, sa mai stea si ele in burtici ca le e mai bine acolo, macar pana ajung la o greutate buna
si apoi pot iesi in lume 
miruna nu te mai enerva, asa e cu baietii
mai vroiam sa scriu cuiva dar nu mai stiu cui 
Lore
28 +
&