Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
andra_s spune:
Salutare!
meniul de ieri:
- compot de mar+para+scortisoara+biscuiti
- supa de pui cu legume (morcov, cartof, rosie, ardei) si zdrente de gris+galbenus - a bagat boticul in castron la propriu, nu mai avea rabdare sa ajung cu lingurita la gura si apoi vroia sa bea direct din castron, ce lingurita, aia e pt bebelusi fara pofta de mancare si inca ceva, bine ca am facut mai multa, ca altfel cred ca luam de la gura copilului sa manac si eu putina ca-i bestial de buna
- piure de dovleac si cartof+iaurt+branzica
Rebiana faceti cinste pt primul dintisor
Ella am vazut filmuletul da' zau ca n-am vazut turcii la gura lui Geo, doar i-am auzit fata sa nu ma tragi de par miercuri
Delia - am vazut si cei trei crai frumosi de la rasarit, niste scumpi Jane deja se diversifica singurica? brvao
Sanzi am vazut in Carrefour Ploiesti baby-feeder, nu m-am uitat la pret ... e de la Primii Pasi, poti incerca si la magazinul ala din Moreni unde au produse Primii pasi, cel din spate de la Loto ...
Child e ok branzica in fiecare zi, este considerata masa de lactate
2anke bine ati revenit, si zic WOW pt ca aseara jur ca m-am gandit la tine, de ce nu mai scrii ... n-am stiut ca ati fost plecati aceeasi chestie s-a intamplat si cu Silvia, a aparut pe forum in ziua urmnatoare dupa ce m-am gandit la ea si la Petru ... hmmmm
Ami copilasii vor trece prin multe boli, din pacate, dar nu cred ca suntem raspunzatoare ca doar nu suntem nebune sa ne imbolnavim copiii ... hai garda sus si SMILE
Stanucel offf si Adelina are preobleme, offf, micutii mi-e tare mila de ei ... hai ca trece, dar ramai happy pt ea, ca ii transmiti energie negativa si nu are nevoie de asta acum
Irene deci avem un informatician printe noi, bravo Diana Nu stiu ce au copiii astia, dar si Ianis este fff atras de telefon, telecomanda si tastatura
Si Damiana, si Codrin bolnaviori, offf, insnatosire grabnica
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ioanact spune:
Buna!
Azi, se va decala ora de legume..am fost si le-am impartasit.
ellanik inainte de toate e om.
Ce treaba au enoriasele? Eu sunt sotia lui.
Vacanta placuta!
freedelia cam atat sunt in grupa. Sunt putini..Daca te referi in poza din prima zi, acolo sunt cu totii (gr mica + gr mare) dar bineinteles ca nu i-am prins pe toti..eu, am vrut sa-i fac Ioanei poza..era in mijloc.
Multumim!
nibi_niki multumim pt ness.
Ce ii dai ca sa-i treaca haraitul din gat?
Justina tot asa are un harait..Sanatate multa!
stanucel imi pare rau ca se (va) chinuie!
Mi-a povestit cineva, ca un baietel de 1 an si ceva (nu avea nici un dinte), tot asa se chinuia (inca m rau, se dadea cu capul de pereti - dar era m mare )..si a cazut cu gura (gingia) de calorifer si at a spart dintele.
Va dati seama ce gingie tare avea Si i-a iesit sus primul dinte..
Gabyhilla oboseala era cauza Ma bucur ca e m bine.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
ELLANIKO - Las, ca trece!
Poate ca te enerveaza, ea, buba, dar daca ai copilul si barbatul langa tine, restul sunt floare la ureche. Nasol, e cand si cu ei ar scartai ceva.
Hai, incurajeaza-te singura si fa haz de necazm ca sa nu-i dai satisfactii.
Ioanact spune:
andra_s tu, chiar te-ai suparat Nu vrei sa-mi adresezi nici un cuvant
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
IOANACT - Cu ce ocazia a facut divertisment sotul? Doar asaaaaa sau era o data speciala?
Oricum, sunt binevenite gesturile astea!
Ina_3040 spune:
neatza si de la noi!
am avut o noapte mai grea, Robin a reinceput sa tuseasca maine inapoi la doctor cu el.
Sanatate tuturor iepurasilor bolnaviori, multi din partea noastra.
L-am admirat pe Ericutul Doamne ce dulce el cand face ca un calut ! Am vazut si pozele Roxanei din tinerete, o la la mie imi place de numa cum itri sta parul lung, si cu ochii aia albastrii, tare frumoasa!!!! Orcium in afara de parul mai scurt nu vad cei 10 ani care au trecut. Ioanact ce sot romantic si atent ai! bravo lui, sa vina pe forum sa mai dea sfaturi si celorlalti soti, eu nici nu mai stiu cu ce se mananca romantismul...
Geo e mortal ce mutrisoare face, are stofa de comediant, si eu l-am vazut tare cuminte, se stramba saracul dar tot deschidea gurita
Irene am admirat-o pe Diana cu laptopul si la pian, si eu am un pianist mai nonconformist, ce zici ne facem o formatie?
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
miria_cristina spune:
INA - Sigur muzician o sa se faca!!
OANA - Mai, de scumpic e Eric calaretul! Ce mi-a placut!!
Am mai vazut pe cineva... Salvati-ma, ca am uitat!!!
...sunt dusa!!!
miria_cristina spune:
...nu, nu! Nu-mi mai revin! Asta e forma finala din pacate!
Era filmuletul ELLANIKAI, cel de care nu-mi aminteam.
Asaaa, ce ziceam?
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina_3040 neatza si de la noi! am avut o noapte mai grea, Robin a reinceput sa tuseasca maine inapoi la doctor cu el. Sanatate tuturor iepurasilor bolnaviori, multi din partea noastra. L-am admirat pe Ericutul Doamne ce dulce el cand face ca un calut ! Am vazut si pozele Roxanei din tinerete, o la la mie imi place de numa cum itri sta parul lung, si cu ochii aia albastrii, tare frumoasa!!!! Orcium in afara de parul mai scurt nu vad cei 10 ani care au trecut. Ioanact ce sot romantic si atent ai! bravo lui, sa vina pe forum sa mai dea sfaturi si celorlalti soti, eu nici nu mai stiu cu ce se mananca romantismul... Geo e mortal ce mutrisoare face, are stofa de comediant, si eu l-am vazut tare cuminte, se stramba saracul dar tot deschidea gurita Irene am admirat-o pe Diana cu laptopul si la pian, si eu am un pianist mai nonconformist, ce zici ne facem o formatie? Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010 |
i-a placut si lui Ingrid... sonata de pian.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
dayanara spune:
miria fata credeam ca esti vecina cu gaby deja
oricum eu credeam ca.s eu dusa cu jocurile, dar la voi e grav :)))
adica miria pe langa ce avem toti are si pescarie :)))
ina buna idee cu pianul ala la picioare!
cantaretul
am pus si eu poze de aici
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana5Luni#5521158098162593858
faza e ca saptamana viitoare ma duc sa.mi iau chicco polly...mi s.a pus , pt ca in ala de la ikea sta mult, mai si adoarme asa cum ii vine, deci polly ii va veni bine
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE