Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
ami_84 spune:
Neata!
Noi ne pregatim sa mergem la biserica si mai pe dupa-amiaza vrem sa mergem la muzeul de stiinte naturale... Va povestesc daca i-a placut Irinei.
O duminica placuta tuturor!!
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
carmickey spune:
duna dimineata azi bem cafea noi am dormit foarte bine aseara...s-a trezit doar de doua ori...
ioanact dintisori sunt vina, plange mult si are nervi,baga orice in gurita,a vazut-o pediatra si ne-a spus ca asa ne vom chinui pana sparge gingia....
eu am inceput sa ii dau branzica de vaci facuta cu calciu lactic,la recomandarea pediatrei....voi la ce varsta i-ati dat bebelusului branza de vaci???
acum nu mai plange,nu a mai facut nici temperatura...sta cu taica-sau la povesti...:))
o duminica placuta pe mai departe...
PS
noi am aparut in revista mami...suntem o mica vedeta...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stanucel duna dimineata azi bem cafea noi am dormit foarte bine aseara...s-a trezit doar de doua ori... ioanact dintisori sunt vina, plange mult si are nervi,baga orice in gurita,a vazut-o pediatra si ne-a spus ca asa ne vom chinui pana sparge gingia.... eu am inceput sa ii dau branzica de vaci facuta cu calciu lactic,la recomandarea pediatrei....voi la ce varsta i-ati dat bebelusului branza de vaci??? acum nu mai plange,nu a mai facut nici temperatura...sta cu taica-sau la povesti...:)) o duminica placuta pe mai departe... PS noi am aparut in revista mami...suntem o mica vedeta... FILMULETE POZE mamica de Adelina 16.04.2010 |
felicitari pentru vedete de revista
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
oanaiacovita spune:
Neata!
Tocmai vroiam sa scriu ca am vazut-o pe Adelina in revista. Felicitari mica vedeta.
Mergem la cumparaturi. Revin mai pe seara.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
miria_cristina spune:
Buna, fete!
Chiar nu am citit nimic de cateva zile, asa ca, acuma recuperez la greu. E drept ca am rasfoit nitel paginile trecute, dar numai ca sa vad filmuletului lui bebe Geo, pa care l-am pandit pret de cate minute dura filmulletul, doar-doar o vomita pe maica-sa, dar n-a fost de data asta.
DENISA - Ce numar sa fie bun? De la Aramis? Da, e bun, dar locatia e alta. Ii intrebi la telefon si-ti explica ei ca e undeva in porumb un depozit.
Nu am inteles exact cand sa vin, ca am citit tarziu. Dar noi (eu si bartatul-sofer) cred ca vom ajunge saptamana asta pentru ca, pana putu el s-au sfarsit banii si trebuie sa asteptam ziua de salariu din nou.
Pe principiul, cand fu Tica, nu fu Tache....
AMI - De ce microb vorbeste doctora ta? Parca ar fi un extraterestru, asa mi se pare ca ti-l descrie. Din spital se poat lua Pioceanicul sau vreun Stafilococ, dar nu-i asa .... balaur cu 7 capete, nici unul. Se trateaza si, in general, nu asteapta atata ca sa evolueze. Mi se pare cam aiurea ce zice, dar o fi, na, ca-i doctora.
Conteaza daca bebita e bine acuma. Cum se mai simte?
miria_cristina spune:
A, am uitat sa zic de fii-mea, asta legat de raceli. Are nasul pensat si zici ca fornaie un calut, dar in rest e bine. Maine merge la gradi, dar am stat si stau in continuare de ea, mai ales ca incerc s-o feresc de piciulica.
Merg sa mai citesc din urma si revin.
....as mai bea o cafea, dar mi-e lene sa fac...
miria_cristina spune:
M-am hotarat! Merg sa-mi mai fac o cafea.
I-am dat si eu suc de morcovi lui Casi. Si a papat, dragul de el, dar cu baloselile de rigoare. Ee, ne invatam noi pana la final!
GabyHila spune:
Buna dimineata,
Noi am dormit tot weekendul. Vremea a fost naspa rau asa ca am profitat si am dormit. Vreau sa va spun ca si barbatumeo mi se pare mai dragalas dupa atata somn:)
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Buna dimineata, Noi am dormit tot weekendul. Vremea a fost naspa rau asa ca am profitat si am dormit. Vreau sa va spun ca si barbatumeo mi se pare mai dragalas dupa atata somn:) Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
LARAAAA, GABYYYY da', ce?! Nu ma mai joc!
Vreau si eu sa fiu vecina la ferma cu voi!!!
Faceti discriminare!
Va jucati numai cu ROXANA si cu mine nu!