Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!

Noi ne pregatim sa mergem la biserica si mai pe dupa-amiaza vrem sa mergem la muzeul de stiinte naturale... Va povestesc daca i-a placut Irinei.

O duminica placuta tuturor!!

_

Mamica cu iepuras cuminte de sase luni

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

duna dimineata azi bem cafea noi am dormit foarte bine aseara...s-a trezit doar de doua ori...

ioanact dintisori sunt vina, plange mult si are nervi,baga orice in gurita,a vazut-o pediatra si ne-a spus ca asa ne vom chinui pana sparge gingia....

eu am inceput sa ii dau branzica de vaci facuta cu calciu lactic,la recomandarea pediatrei....voi la ce varsta i-ati dat bebelusului branza de vaci???

acum nu mai plange,nu a mai facut nici temperatura...sta cu taica-sau la povesti...:))

o duminica placuta pe mai departe...

PS
noi am aparut in revista mami...suntem o mica vedeta...

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

duna dimineata azi bem cafea noi am dormit foarte bine aseara...s-a trezit doar de doua ori...

ioanact dintisori sunt vina, plange mult si are nervi,baga orice in gurita,a vazut-o pediatra si ne-a spus ca asa ne vom chinui pana sparge gingia....

eu am inceput sa ii dau branzica de vaci facuta cu calciu lactic,la recomandarea pediatrei....voi la ce varsta i-ati dat bebelusului branza de vaci???

acum nu mai plange,nu a mai facut nici temperatura...sta cu taica-sau la povesti...:))

o duminica placuta pe mai departe...

PS
noi am aparut in revista mami...suntem o mica vedeta...

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

felicitari pentru vedete de revista

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

Tocmai vroiam sa scriu ca am vazut-o pe Adelina in revista. Felicitari mica vedeta.

Mergem la cumparaturi. Revin mai pe seara.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fete!
Chiar nu am citit nimic de cateva zile, asa ca, acuma recuperez la greu. E drept ca am rasfoit nitel paginile trecute, dar numai ca sa vad filmuletului lui bebe Geo, pa care l-am pandit pret de cate minute dura filmulletul, doar-doar o vomita pe maica-sa, dar n-a fost de data asta.

DENISA - Ce numar sa fie bun? De la Aramis? Da, e bun, dar locatia e alta. Ii intrebi la telefon si-ti explica ei ca e undeva in porumb un depozit.
Nu am inteles exact cand sa vin, ca am citit tarziu. Dar noi (eu si bartatul-sofer) cred ca vom ajunge saptamana asta pentru ca, pana putu el s-au sfarsit banii si trebuie sa asteptam ziua de salariu din nou.
Pe principiul, cand fu Tica, nu fu Tache....

AMI - De ce microb vorbeste doctora ta? Parca ar fi un extraterestru, asa mi se pare ca ti-l descrie. Din spital se poat lua Pioceanicul sau vreun Stafilococ, dar nu-i asa .... balaur cu 7 capete, nici unul. Se trateaza si, in general, nu asteapta atata ca sa evolueze. Mi se pare cam aiurea ce zice, dar o fi, na, ca-i doctora.
Conteaza daca bebita e bine acuma. Cum se mai simte?

Mergi la inceput

A, am uitat sa zic de fii-mea, asta legat de raceli. Are nasul pensat si zici ca fornaie un calut, dar in rest e bine. Maine merge la gradi, dar am stat si stau in continuare de ea, mai ales ca incerc s-o feresc de piciulica.

Merg sa mai citesc din urma si revin.

....as mai bea o cafea, dar mi-e lene sa fac...

Mergi la inceput

M-am hotarat! Merg sa-mi mai fac o cafea.

I-am dat si eu suc de morcovi lui Casi. Si a papat, dragul de el, dar cu baloselile de rigoare. Ee, ne invatam noi pana la final!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata,

Noi am dormit tot weekendul. Vremea a fost naspa rau asa ca am profitat si am dormit. Vreau sa va spun ca si barbatumeo mi se pare mai dragalas dupa atata somn:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Buna dimineata,

Noi am dormit tot weekendul. Vremea a fost naspa rau asa ca am profitat si am dormit. Vreau sa va spun ca si barbatumeo mi se pare mai dragalas dupa atata somn:)

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

LARAAAA, GABYYYY da', ce?! Nu ma mai joc!
Vreau si eu sa fiu vecina la ferma cu voi!!!
Faceti discriminare!
Va jucati numai cu ROXANA si cu mine nu!

Mergi la inceput