Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
nibi_niki spune:
Ina,ce simpatic e Robin
Ioanact ii dau un sirop de tuse-MUCOTHIOL carbocisteine.
Avem poze noi(la semnatura) de la plimbarica de ieri
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
miria_cristina spune:
ROXANA - Ce dulce e bubulina si ce bine seamana cu Leo!
Da, am si pesti! Ce, esti invidioasa?
nibi_niki spune:
Am vazut pozele Silvanei-dulcica ca intotdeauna
AMR....7KG
GabyHila spune:
Miria fata dar suntem vecine!!! ce ai ???
Lara ce id ai, ca eu nu te am!!!
bate un vant pe aici.... durere!!!
nibi_niki spune:
Anca,cum mai e Codrin?
Sanatate Justinei
Si sa ma laud si eu:mi-a mancat tot piureul de fructe si azi:Juma de banana+juma de mar+juma de para.
AMR....7KG
carmickey spune:
cristina30 e scump foc ce frumos canta el....ai un viitor pianist nu gluma...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
carmickey spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nibi_niki Anca,cum mai e Codrin? Sanatate Justinei Si sa ma laud si eu:mi-a mancat tot piureul de fructe si azi:Juma de banana+juma de mar+juma de para. MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010) http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ AMR....7KG |
iti seamana foarte mult...:)) sa iti traiasca...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
briza_marii spune:
De o ora stau si admir iepurasii!Mai ce scumpi si expresivi sunt!!
Ieri si azi am avut acelasi meniu la fructe, ca a fost un mare succes: piersica+para+branzica. Mama ce viteza avea la halit!
Acum vreau sa reincerc si piureul de legume, cand o face ochi. E din dolvlecel+morcov+radacina de patrunjel+1 cartof mic+dovleac de copt (ca tare i-a mai placut zilele trecute)+ putin ulei de samburi de strugure. e tare bun la gust. sper sa il pape
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
GabyHila spune:
Hai ca am si eu vreme sa scriu!!
Niki sunt foarte frumoase pozele! Imi place tare poza aia in care i se vad dintisorii! Eu nu reusesc sa o pozez sa i se vada dintii:)
Te-am vazut slaba! eu sunt tot cu unghia in gat!!! Cand trebe sa pleci la soacra? Banuiesc ca in Albania pleci nu, ca ziceai ca sotul tau e albanez. Hai ca nu e departe si te duci intr-o tara civilizata!!!
Stanucel felicitari pt mica vedeta! Eu nu am apucat sa iti scriu niciodata dar am citit tot! Despre ce ti se intampla si sotul tau Ella a sintetizat foarte bine si sentimentele mele! Eu sunt colerica rau si l-as fi scos afara in suturi in fund vorba Brizei!!!:) te admir! esti puternica cum eu nu stiu daca as fi!!
Briza am ramas fara cuvinte! sa iti persecuti tu asa sotul?:))) cum sunteti? era vorba pe vremea colicilor ca poate veniti pe la Sibiu:) inotati inca in olt?:))
Miria hai te rog spilcuieste-mi si mie cum ii dai lapte si branza de capra la Dami. Voi beti? Il fierbi?
Roxana eu cred ca ti-e ti s-a pus de cheltuit bani iara nu pe Chicco ala!! lasa-l naibii de scaun ca nu sughite Silvana daca nu doarme in Polly! zau asa!!!
Ioanact sanatate Justinei! am inteles ca e bolnavioara??
Ina sa iti mai zic cat de dragalas si sincer mi se pare Robin??? Doamnee ce mortal e!! Imi pare rau ca tusiti!! ne asteapta cica cea mai grea iarna din ultimii 200 de ani! sa vedeti voi muci pe ai nostrii!
Vladi a disparut si eu vreau sa vina inapoi! o fi ea ocupata, cu birou, cu sotul, cu casa si cei doi baieti dar vreau sa scrie iara!!
In privinta kilelor ma iau de mana cu Yaya, Delia, Vladi si Kossir parca se inscrisese in grupul nostru! aaaaa mai era si Jeni!!:)
sanatate puilor bolnavi!
va recomand din suflet sa dormiti cat puteti!! eu sunt alt om dupa aproape 2 zile de somn cu mici pauze!!
Duminica frumoasa!
sanzi spune:
Buna!
Noi am renuntat la diversificare pt azi, ca Mara e cu mucisorii pana in barba . Stranuta si, cum sta in fund, avem inundatie, nu alta! Nu spun ce tipete si urlete patesc pana ii trag cu aspiratorul, iar ser i-am pus pe toata fata, numai in nas nu! In rest vad ca e bine, atata timp cat nu ma ating de nasul ei, e vesela, se joaca, febra nu are, sper sa-i treaca repede!
Miria, chiar speram sa intri azi pe forum, sa te intreb ceva, am vazut ca tu te mai pricepi la remedii: tantum verde spray merge la bb? Imi zisese mie dr sa-i dau in gat, dar am vazut niste opinii pe net ca nu ar fi recomandat sub 2 ani. Ai idee?
Roxi, Ella, multumesc pt raspuns, m-am linistit, daca ziceti ca poate fi de la legumele din borcanele e clar, exact de cateva zile am inceput sa ii dau. Azi nu i-am dat decat lm si vad ca are culoare normala.
Andra, merci, ma duc maine, sper sa se mai opreasca ploaia asta! Am uitat sa scriu ieri, felicitari pt evolutia lui Ianis! Sa stii ca am aplicat si eu sfatul dr tale, azi am lasat-o pe jos, pe patura. Tare uimita a fost!
Ina, aplauze de la mine si gura cascata de la Mara pentru pianistul Robin! Cred ca vrea si fie-mea pian .
Dayanara, nu-mi vine sa cred cum a adormit Silvana in scaun! Super tare! Cumintica si frumoasa fetita ai!
Niki, ce mi-a placut Maria cu dintisorii aia doi la vedere !
Stanucel, bravo pt vedeta, maine ma duc sa iau revista, abia astept!
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#