Trombofilia cauza a infertilitati 37

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Cu drag si sper sa iti ajute!

11+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

floaredemac eu am inteles bine, unde batea , dar poate o fi mai trasnit dr. nustiu ce sa spun si a incercat sa faca o gluma cu mine. Da donatorul natural inseamna, postasul , instalatorul, vecinul, donatorul de la clinica afli doar mici detalii, culoare ochilor,brunet , saten, meserie,grupa sange si cam atat.

De astazi dimineata am avut treaba multa, am vb . la telefon cu diverse fete care au fost sau ii sunt paciente, asa este el, foarte grijuliu cu pacientele lui. Eu l-am urmarit anul trecut si am vazut ca venea de acasa si se interesa de soarta lor, chiar daca faceau un chiuretaj la cerere, venea dim+seara si le intreba ce? si cum?despre sanatate.
Am mai discutat cu o tipa ca a facut de curand chiuretaj(sarcina oprita evolutie) si a spus ca timp de trei zile dupa ce-a plecat din spital a sunat-o si a intrebat-o cum se simte si ea a crezut la fel, ca este plecat cu capul si vrea altceva, dar tipul sa limitat strict profesional. Deci m-am linistit.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Denisa, inseamna ca o fi el mai "inimos", ceea ce e un lucru bun, in zilele noastre mai ales! Macar ai gasit un dr care sa te asculte si sa poti stabili o comunicare cu el, ca de acrituri eu sunt satula! Degeaba or fi unii buni, daca iti arunca doua vorbe din varful buzelor si gata! Sa iti ajute DD sa iasa totul bine!

11+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural

Mergi la inceput

floaredemac probabil asa ar trebui sa sa comporte un medic(bine nu condusa pana la poarta), daca eu am fost obisnuita sa scot cu clestele cuvintele de la medic si sa ma trateze cu viteza calului, acum este ceva "anormal" ptr. mine sa discute, sa ma asculte un medic, am intrat la banuieli.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Da, asta spuneam si eu, ca noi deja suntem obisnuite ca doctorii sa fie reci, oficiali si foarte putin umani, asa ca orice amabilitate incepe sa para suspecta. Ca sa nu mai spun de cazurile cand striga la tine si se poarta de parca ai fi ultimul om, am intalnit destui. Eh, dar asta oricum nu prea mai vezi la "privati"

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele stiti daca Uschi e la cabinet vinerea asta?

Multumesc,

Mergi la inceput

jasmine30 nustiu, dar poate mai apare o dragutica care stie.

Unde este Felixmotanel, astazi nu am vazut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata, fetelor

Va invit la . Eu eram mare bautoare de cafea da de cand cu sarcina asta nu mai pot sa beau, de fapt de cateva zile nu mai pot bea si manca mai nimic. Ieri am avut 6 saptamani fix si ca sa sarbatoresc am varsat toata ziua de am crezut ca-mi iese sufletu.Aseara am crezut ca s-a potolit, mi-am luat vitaminele si la nici 10 minute iar am varsat. Cand se intampla chestii din astea sa iau din nou medicamentele sau asta e? Ca banuiesc ca s-au dus pe apa sambetei cele luate...

Va pup si va doresc o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata,
Am venit si eu la cafea.
Am fost aseara la clinica dar am asteptat o ora si ceva pana am intrat pentru ca doctorita e foarte solicitata, noroc ca am fost cu sotul meu si am mai stat de povesti.
Cand a auzit ca am mai fost de cateva ori la clinica, doctorita, a spus ca nu e cazul sa platesc nimic, mi s-a parut un gest foarte frumos, desi mi-a facut eco si a stat cam mult de povesti cu mine.I-am spus ca vreau sa fac o pauza de cateva luni bune si atunci mi-a spus ca in pauza asta nu o sa mai iau nici medyn nici acifol , doar thromboass.
Protectia va fi cu prezervativ , pentru ca mai bine nu risc sa iau anticonceptionale care pot provoca tromboze.
Am primit si rezultatul anatomo-patologic, sarcina era oprita in evolutie, dar nu sunt semne de vreo boala, problema , infectie(asta e bine).Doctorita mi-a explicat ca sarcina asta nu a fost din cauza trombofiliei, ci a fost o greseala a naturii,o anomalie gentica, am inteles, dar sper sa nu se mai repete
In rest , ma mai duc luna viitoare sa fac un papanicolau, ca nu am facut niciodata si acum am decis sa fac mai multe analize ca sa vad eu ca sunt ok.
Sunt mai linistita si parca incep sa regasesc forta de a lupta, trebuie sa fie si mai bine.
Va pup si va urez o zi placuta!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Hop si eu la cafelutza
Ce zi mohorata fetelor !
Denisa sa ne spui ce ai facut la eco!
Anna ma bucur pt vestile bune de la dr ! Rabdare ca sigur revine forta si puterea de a incerca iar
O zi buna dragelor

Mergi la inceput