Trombofilia cauza a infertilitati 37
Raspunsuri - Pagina 7
felix76 spune:
Neataaaa,
Anda, felicitari pentru cele 6 saptamani fix! La mai multe!
Anna, s-a intamplat odata sa fie greseala naturii, nu se va intampla si a doua oara, sa fii sigura de asta!
Aditu, Floricicademac, Tamytu, Denisa, Alla, Brotacela, Sara (tu undi te ascunzi?), Samira, Balanta si toate mutantele, va pupicesc si va doresco zi insorita!
Despre noi, experimentam contractii nedureroase, cu burtica guguloi, macar asa stiu si eu pe unde e uterul
Cica ar fi normal incepand din sapt 20 sa fie 2-3 contractii din astea pe zi, asa ca-s ca la carte.
Felix
20 fix 
anna_leah27 spune:
Va trimit soare de la mine,ca de dimineata si-a facut aparitia , numai ca nu e foarte cald.
Am aruncat un ochi pe la subiectul cu adoptii...dar asta pentru viitor, momentan astept...
Pupici
Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s
anna_leah27 spune:
felix,
da sunt normale contractiile, poti lua no-spa cand apar.
Poate stiai de no-spa, dar uite asa imi aduc si eu aminte de prima sarcina, nu cu tristete, cu melancolie.
Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s
maria81 spune:
buna dimineata dragi mutante
ieri am fost la eco la dr albu (azi sunt in a 8-a zis de stimulare), am edometrul de 9,75 si 11 foliculi, 6 cu dimensiuni intre 8 mm si 13,9 mm, ceilalti 5 cu dimensiuni intre 4 si ceva si 7 mm
progesteronul 0.1 si estradiolul 374
de astazi mi-a schimbat tratamentul fac 300ui menopur, pana astazi am facut 150 menopur + 150 puregon
aristica, felix, denisa, floaredemac, lumimar 
ruxandra bebita al tau ce mai zice?
va pup si va doresc o zi frumoasa
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
adrianaady spune:
Maria te-am lamurit dincolo ca stai f bine, tine-o tot asa 
Felixut pupici pt burtica roz 
jasmine30 spune:
Fetele aveti un nr de fix de la cabinetul dnei Uscatescu ca nu stiu daca e vineri dimineata acolo sau nu?
PLs....
felix76 spune:
Mariuca, esti buna outoare, stai linistita! Sa nu-ti faci probleme ca nu se fecundeaza, la mine din 8 la care le-a facut ICSI, au rezultat 6 embrionasi, 2 i-am pus la purtator si 4 au ajuns la blasto si-s omuleti de zapada. Daca faci prea multe oua e iar problema, ba hiperstimulare, ba probleme de constiinta ca ce te faci cu atatia embrioni... Asa ca esti beton cu cate oute ai facut.
Aditu
sper sa ramana rozaliu carutul meu, daca nu, si albastriu e minunat!
Anna
iau no-spa dar ieri nu au cedat cu el. Noroc ca am luat si un scobutil ca au trecut urgent. Si eu am trecut anul trecut pe la adoptii, ce scriu fetele alea acolo e superb!
Jasmi, incearca la numerele astea:
0212750500
0212750700
Felix
20 fics 
floaredemac spune:
Pup toate fetele!
Felixut, eu am avut contractiile chiar mai devreme de saptamana 20, nu am luat nimic si am dus-o bine mersi pana la 41 de saptamani si jumatate
Asa ca... da-i inainte cu tupeu! 
Numarul de telefon nou de la Fundeni este :0212750500
O sa am grija sa il pun si pe prima pagina, am uitat dar l-am mai dat pe aici pe asta nou.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa! Fiu-meu e racit (a primit un "cadou" de la un baietel in weekend), asa ca nu prea apuc sa stau la calculator.
11+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
brotacel83 spune:
va pup dragelor,
astazi am avut program administrativ, si-a luat si sotul liber si am montat masine de spalat vase, mare investitie la casa omului :). acum am bagat primul ciclu sa vedem cum ies de stralucitoare.
cu masina asta de vase o sa am mai mult timp de bebe cand o veni la anu si in plus ar un program de spalare la 70 gr asdar aproape ca le sterilizeaza :)
in rest eu sunt bine, am hotarat ca saptamana asta sa nu mai merg la eco ci doar sapt viitoare la 12 sapt.m-am programat la mofologia de trim 1 pe 12 oct o sa am 13 sapt si un pic (asa mi-a dat programare dr meu)
anna - ma bucur ca incet incet iti recapeti puterea si increderea. asa si trebuie sa fim niste luptatoare:)
o saptamana frumoasa.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara