Trombofilia cauza a infertilitati 37
Raspunsuri - Pagina 13
sonya_mea spune:
Buna fetelor, nu am mai scris pe topicul asta deoarece de abia acum cateva zile am aflat ca am mutatia A1298C - genotip heterozigot
....asa ca, ma alatur si eu listei de "mutante". Am un FIv la activ nereusit si ideea e ca nu stiu ce trebuie sa fac de acum inainte, nu prea am studiat aceasta problema si nu stiu ce pasi sa urmez, poate ma puteti sfatui voi. Restul analizelor au iesit bine.
Ramonela felicitari pentru sarcina
si gandeste pozitiv
aristica spune:
SARA - draga mea, noi intr-un exces de zel si cu gandul la o viitoare afacere, am mai cumparat o parcela, la 3 parcele de cea unde avem casa, iar acum , Pluto - asta-i cainele - imparateste pe toata parcela aia. Hai sa-ti zic si de ce: Am amenajat gradina si lighioana s-a apucat sa manance crengutele din tuia, asa ca sotul meu a zis barbateste: Femeie, de azi mutam cainele si nu-i mai dai mancare gatita de tine, ca asta ne manaca toata gradina si devine vegetarian! El cica ma iubeste si face un efort sa manance ciorba mea de kaiser, dar cu animalul, ce-am?
Celalalt imblanit e in casa, e si el putin dezaxat pentru un motan, ca sare in cada cu apa (Maria, asta s-a intamplat cand vorbeam la tel. Eu dadusem drumul la apa, sa intru in cada si cand am urcat in baie, cada era deja ocupata de lighioana cu dereglari de personalitate. Noi zicem ca se crede caine
)
...deci, dupa cum vezi, nema lighioane in curte, deci nu prea mai are ce fugi, asa c-am sa raman p-aici, desi, ma intreb uneori, ce copchil ar putea iesi din noi doi?
Si ca sa fiu putin on toppic: Vinul dauneaza cumva la trombofilice? De fapt, alcoolul, in general, dar nu consumat in cantitati industriale, normal.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
MeAlex spune:
Multumesc mult pentru raspuns...ma gandeam eu ca trebuie sa o iau catinel catre Synevo sa imi fac tot ce se poate acolo, apoi interpretare si tratament de la Uscatescu, dupa care merg la dr. Dragos Albu. Nu vroiam o nastere la clinica privata (inteleg ca el are nasteri doar la Medlife si inca un centru), dar asta e...macar sa ajung acolo...
Toate bune & weekend placut
!
2 sarcini oprite in evolutie la 6 saptamani, respectiv la 9 saptamani, lupus anticoagulant
aristica spune:
ia te uita! sonya 
...pai ce sa faci? Sa te bucuri ca e cea mai usoara forma!Citeste tot ce poti de pe prima pagina. Parca tu nu esti din Bucuresti, asa-i? Cu dosarul de analize tre' sa te prezinti la un hematolog, vei primi un tratament usor, bazat pe diverse vitamine. Banui ca te gandesti la un alt fiv, asa ca la ala vei mai lua si vitaminele date de hematolog si aspenter, ca si eu am aceeasi forma ca a ta si n-am primit clexane. Chiar daca primesti clexane, asta se face in burta si deja sti cum e cu injectiile in burta. Deci capul sus, ca n-ai motive de ingrijorare.
Bine-ai venit printre mutante!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
denisa220972 spune:
Aristicoo nu are cum sa apara doua "zuze" pe forum cu 220972
, eii, eu ma mai plimb, pe colo pe colo vad ce sa mai intamplat, "i-au pulsul" cum spune sotul din dotare, sa stii ca pe mine ma ajutat foarte mult DC si am invatat multe.
adrianaady te apuca criza celor 30 de ani stai sa vezi cum este aproape de 40
, eu am ramas blocata undeva la 29-30 ani
Te-am incurajat de te adun de pe jos bucatele
.
Felixmotanel, am inteles,da,ma voi conforma, iese un vin rozee de mama, mama,acum este c-am tulburel, dar cand se linisteste
.
Stii care este paradoxul, noi vin avem , dar la capitolul sa bem stam prost tare
, am primit cadou la nunta 20kg.de palinca, daca ma credeti ca si acum mai am cca 2kg, nunta am facut-o oficial acum 10 ani
.

PTR. TOATE MUTANTELE
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
sonya_mea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aristica ia te uita! sonya ![]() ...pai ce sa faci? Sa te bucuri ca e cea mai usoara forma!Citeste tot ce poti de pe prima pagina. Parca tu nu esti din Bucuresti, asa-i? Cu dosarul de analize tre' sa te prezinti la un hematolog, vei primi un tratament usor, bazat pe diverse vitamine. Banui ca te gandesti la un alt fiv, asa ca la ala vei mai lua si vitaminele date de hematolog si aspenter, ca si eu am aceeasi forma ca a ta si n-am primit clexane. Chiar daca primesti clexane, asta se face in burta si deja sti cum e cu injectiile in burta. Deci capul sus, ca n-ai motive de ingrijorare. Bine-ai venit printre mutante! MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Aristica
mersi de raspuns. Asa e, nu sunt din Bucuresti ci din "cucuietii din deal" si speram sa scap de drumul asta, nu de alta dar nu prea mai am zile de concediu
. Voi incerca sa corespondez cu dr Uscatescu pe mail si daca va trebui neaparat sa merg sa ma vada...asta e, nu fac mofturi voi merge...si uite asa punem si de-o intalneala 
Ruxandrada spune:
MeAlex, 
pe mine la Albu m-a trimis... Intenetul. pe bune- am ramas insarcinata si cautam disperata un ginecolog care sa aiba habar de trombofilie si sa fie si un ecografist foarte bun ( ca orice ard de crestere conteaza in cazul nostru si e un semnal de alarma la capitolul doza de Clexane). Asa ca am tot cautat pe diverse forumuri si pe el l-am gasit cu referintele cele mai bune. Am pus mana pe telefon, am sunat la Medlife si, ca sa ma convinga Doamne-Doamne ca ma iubeste cu adevarat, cand am vrut sa-mi fac programare intre mine si asistenta a avut loc dialogul urmator:
Ea: " Nu avem interval liber decat pe 5 august"
Eu ( disperata, era 1 iulie, deci ar fi insemnat o gramada de vreme): " nu se poate mai devreme, va rog? e urgent!"
Ea ( ezita): "stati putin sa ma uit daca sunt programari anulate... da... avem ... o doamna cu FIV nereusit si-a anulat programarea din 7 iulie!"
Si asa am ajuns repede la Albu- din fericire, fiindca aveam un hematom care s-a resorbit greu si care mi-a dat dureri de cap ( fetele stiu, ca le-am zapacit). Cand am ajuns la Albu, aveam insa toate analizele facute din februarie, la indemnul ginecologului la care am fost in decembrie, cand am pierdut sarcina... Si fusesem, intre timp, la doamna U, deci eram pe tratament de ceva vreme. Dar, oricum, ti-l recomand cu caldura. E un profesionist, cu adevarat!

R.
18 +
?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
samira33 spune:
da sa ma anuntati si pe mine de intalneala,da???
vad ca io am ramas blocata pe ideea asta![]()
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
MeAlex spune:
Ruxandrada, ai facut analize doar la Fundeni? Mie mi-au facut acolo doar: PT.sec.TS, PT.%.TS.MC, PT.INR.TS, Fib, LA1, LA2, PC, PS, ATIII, cu ProGlobal 0.65 cut off 0.8.
Rezultale sunt:
PT.sec.TS -
Fib +
LA1 +
LA1/LA2 = 4.11 => intens pozitiv
In rest, rezultatele sunt OK.
Din ce am inteles, problema este de lupus anticoagulant, mai mult nu mi-au explicat.
Ma gandesc sa fac asa: ma duc la dna Uscatescu sa vedem daca imi repeta analizele sau imi mai recomanda altele si cu ele merg la dr. Albu. Daca nu imi mai recomanda alte analize, ma duc de capul meu si la Synevo sau GeneticLab sa mai fac ce analize de tromobofilie, mutatii, cariotip am mai gasit pe topicul asta.
Sper sa ma lamuresc si macar sa am un diagnostic clar.
Multumesc mult pentru raspunsuri! Numai bine!
2 sarcini oprite in evolutie la 6 saptamani, respectiv la 9 saptamani, lupus anticoagulant