Trombofilia cauza a infertilitati 37

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruta - daca ne vedem te anuntam si te imbatam cu vin rosu, ca sa te pregatim pentru perioada de la unguri. Doar tre' sa ai ceva antrenament inainte, iar aici pana si gravidutele balesc dupa un paharel!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Va multumesc din suflet fetelor!!!Doar voi imi intelegeti temerile!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 3+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

felicitari ramonella ...fi optimista sigur de data aceasta o sa fie bine ...sa te ajute dd

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

adrianaady eco i-mi face, dar vb. si cu barbatemiu, eu efectata pana in maduva oaselor el mai fericit(sotu), cica salveaza inca 3000E.
Daca joi nu apar la TV, ca am batut un medic, inseamna ca am avut eu halucinatii astazi.

Edit: draguta este o greseala de tipar estraiol(engleza) sau estradiol, ca ma duc si cer si s-or uita chioras la mine asistentele si asa le uimesc cu analizele pe care le cer

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

super tare doctorasul! dar si mai tare sotul!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

adrianaady eco i-mi face, dar vb. si cu barbatemiu, eu efectata pana in maduva oaselor el mai fericit(sotu), cica salveaza inca 3000E.
Daca joi nu apar la TV, ca am batut un medic, inseamna ca am avut eu halucinatii astazi.

Edit: draguta este o greseala de tipar estraiol(engleza) sau estradiol, ca ma duc si cer si s-or uita chioras la mine asistentele si asa le uimesc cu analizele pe care le cer

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

super tare doctorasul! dar si mai tare sotul!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ramonella felicitari

MeAlex, mie dr Albu mi-a recomandat sa fac analizele pentru trombofilie inainte sa imi faca schema de tratament pt FIV
eu am luat aspenter pana pe 22 septembrie, cand am inceput stimularea si clexanele, clexanele il mai fac decat in seara asta, pt ca luni am punctia

va pup pe toate
de duminica seara pana miercuri sunt in Bucuresti, ca am auzit ceva de o intalneala

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

alla76 sotul meu este un tip calm si in permanenta rade, oricat de suparat a fi iti trece, in sufletul lui sufera mai mult ptr. mine decat ptr. el.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ramonella,felicitari pentru samburelul din burtica
aristico...am 34 de ani si nu am pus strop de alcool in gura in viata mea-imi bag direct in vena...da acu' i-am dat instructiuni barbatului sa-mi faca rost de 3 kile de vin de tara,d-ala rosu...negru de rosu ce e,d-ala de pateaza paharul...numai pentru mine...sa-l beau la ungurasi infiecare seara...asadar antrenamentul cu voi e bun

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata!
E trecut de ora 12 noaptea, asa ca e dimineata, am avut un proiect de terminat si am stat sa il fac ca trebuia sa fie gata maine la prima ora, adica azi, deja e azi
Imi pica ochii in gura de somn , dar am intrat scurt sa va pup si sa va urez un weekend vesel si insorit!
si acum somn usor, ma duc in pat cu cervugid

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata avem asa :cafea aromata, cafea cu lapte, capucino un pahar de vin rosu(comanda speciala) si UN 3 IN 1.

anna_leah27 am preluat schimbul de dimineata

samira33 bun vinul, eu m-am culcat o saptamana beata, eu ma imbat si de la berea fara alcool

Fetelor astazi si maine am un program mai ceva ca, in cursul saptamani- dimineata la 7,40 ma duc la ginecolog, 11,30 la mamografie, de seara am un botez iar maine mai am........un BOTEZ deci o tin din doctori in botezuri.

un weekend placut fetelor ( nu va enumar sa nu scap pe careva)

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput