Trombofilia cauza a infertilitati 37

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza mutante dragi
Se pare am reusit sa racesc, asa ca sunt cu capul maree, nas infundat si rupta de somn ( ce descriere plastica, nu?)
Dar nu e bai ca imi revin eu (aici ma incurajez singurica)
Floaredemac am reusit ieri de am vb cu dna Viorica , nu a stiut sa imi dea un raspuns daca va fi dna U sapt viitoare sau nu, dar mi-a promis ca imi da un sms cand afla. Eu oricum cum aflu ceva anunt.
Felixut vine ea barza si la mine, a mea e putin cracanata si merge cam greu, dar am rabdare si o astept cumintica. Pina una alta o sa fiu mosica celei mai frumoase fetite
Ramonella felicitari si ai incredere ca va fi bine de data asta
Denisa pupici
Anna te astept maine cu vinisorul, eu de fel nu beau, dar azi mi-ati facut pofta si tu si Felix cu vinul ei de la moldoveni
O zi buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

uoau, ramonela asta chiar e o veste minunata!!! FELICITARI!

DENISA - intrebam daca tu deschizi capitolele ca aveam impresia ca este o alta denisa, dar nu, esti tu, unica si incomparabila denisa

felixut - eu am doi prieteni (care-s frati) si amandoi sunt preoti si amandoi sunt moldoveni. Mai si au un vin de la Focsani incredibil. Poti fi bautor de suc de portocale, ca tot apreciezi vinul ala. Ciudata faza cu trombofilia/hemofilia...pe mine inca ma distreaza intamplarile astea. Imi amintesc de o ginecoloaga care-mi recomanda la analizele pentru fertilitate niste analize de cancer, sa fiu sigura ca nu las vreo mostenire copilului...eu n-aveam trompe permeabile si ea imi zicea ca o sa fac un copil cu risc marit sa aiba cancer...tot felul de ciudati!
O alta poveste, sa descretim putin fruntile trombofilice:
Matusa mea -profesoara, la ora de dirigentie, motiva absentele. Unul dintre elevi, baiat, ii aduce o scutire pe care scria mare : Anexita. Inrebarea matusii mele: "Si ce ovar te doare?"

Floricica - ma bucur ca baiatul cel mare si-a mai revenit. Sper sa reusesti si tu sa te odihnesti.

adriana - si tu, mai? Pai asta chiar este sezonul mucilor, incredibil!

anna - maine iti tin si eu companie la vinulet, dar eu am sa-mi alint papilele gustative cu un vin rosu, de tara, caruia-i pun gand rau de prea mult timp.

Eu ma gandeam ca dupa ciclul urmator sa-mi iau niste teste de ovulatie si sa prestez la 2-3 zile. Credeti ca e prea devreme, tinand cont de faptul ca dupa fiv-ul asta am avut sangerari foarte abundente si dureroase? Ma gandesc totusi la motilitatea de 31% trecuta in dreptul materialului genetic al sotului, pe foaia de fiv...

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Aristica nu e zana deloc devreme, cand organismul va fi pregatit si va vrea Dzeu ramai gravida, asa ca sport la iubit
F tare faza cu matusa ta....
Pe mine cred ca ma apuca criza celor 30 de ani impliniti ... mi-as schimba profesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:

Pe mine cred ca ma apuca criza celor 30 de ani impliniti ... mi-as schimba profesia

Te faci doctor urolog? Sa lucrezi toata ziua cu "dansele"?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Uite sa stii ca la asta nu m-am gandit...ar fi o optiune
Desi la cite am invatat in 2 ani si ceva as putea da lectii la multi doctori din Romania, si spun asta cu regret, nu cu mandrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Adriana, saru'mana!

12+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Felix76, am citit raspunsurile fetelor (dau refresh toata ziua, din 10 in 10 minute )...sunt asa disperata, incat nu stiu ce sa fac, la cine sa mai merg...am tot schimbat medici si nu am rezolvat nimic, de asta sunt asa agitata si speram sa am mai multe raspunsuri sau sa fie mai multe fete la acelasi medic...acum inclin catre dr. Albu sau dr. Epure. M-am saturat de medici de care trebuie sa tragi ca sa iti recomande analize pe care oricum le platesti...inteleg ca mai sunt acuzati ca recomanda aiurea, dar pot spune ca ele costa si ca e alegerea fiecaruia daca le face.

Ruxandrada, apare pe forum povestea ta? Vroiam sa citesc, daca ai povestit cumva, cum ai ajuns la dr. Albu si cum a fost cu analizele. Ma intereseaza daca el recomanda analizele sau merg pe mana celor de la Fundeni. Aveai analizele facute si diagnosticul pus cand ai ajuns la el?
Eu am citit ce ai scris aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_printer_friendly.asp?TOPIC_ID=153846

Multumesc mult & toate bune tuturor !

MeAlex, 2 sarcini pierdute (6 saptamani si 9 saptamani, lupus anticoagulant, f putine analize facute la Fundeni)

2 sarcini oprite in evolutie la 6 saptamani, respectiv la 9 saptamani, lupus anticoagulant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Fetele, va salut si va pup. Iar n-am timp de citit, decat de aruncat cu privirea, dar vad vesti bune si stare de spirit sus, la cer!
Super tare!
Ramonella, felicitari pentru sarcina. De data asta va fi bine, ai sa vezi!
Aristica, Denissa, sunteti sufletul acestui forum.
Aristica, daca mai dispari, ma rog la DD sa iti plece toate lighioanele din curte, asa ca, ai grija!
De luna asta incerc si eu. Am decis sa ma tin departe de butoi, pentru ca n-am nevoie de inca un stres in plus, care sa ma faca sa nu dorm noptile. Chiar gasisem un articol super interesant despre lagatura creier-boala, in speta: cancer. Asadar, incerc sa ma concentrez pe proiectul "bebe", incercand sa uit ca nu-s chiar ok dpdv al sanatatii, si poate-poate, o da Dumnezeu sa reusim si noi sa avem un copilas.
Bineinteles, saptamana asta am avut o repriza de plans dupa o mica depresie auto-impusa (concluzie: uneori imi place sa ma simt mizerabil), la care sotul meu a reactionat cum stie el mai bine, cu glume si misto-uri ... a urmat o cearta cu el, pt. ca nu mi-a convenit reactia lui la plansul meu, dupa care m-a luat in serios si mi-a bagat mintile in cap. Dupa faza asta mi-am mai revenit si am decis sa nu ma mai bag singura in butoi si sa ma gandesc la lucruri mai mumoase.

Voi aveti dreptate, ca avem macar un motiv sa ne bucuram, si anume acela ca traim.

Va pup pe toate mutantele si gravidele mutante, si aveti grija de voi!!

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mai fetelor...da vorbarete mai sunteti...nu mai reusesc sa tin pasul cu voi...si urmeaza si o perioada tare aglomerata la mine asa ca o sa pierd de tot firul...da las' ca recuperez io in zilele alea de stat la Budapesta.
o zi buna va doresc

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

MeAlex, noi astea toate care ne forumim, ne-am descoperit balaurii mai mult singure, datorita DC. Nu cred ca ai sa gasesti pe cineva care sa-ti recomande tot ceea ce trebuie facut in schimb gasesti pe cineva care sa ia in seama analizele tale. Albu Dragos este unul dintre dr. ok pe tema trombofiliilor insa, dupa ce ai facut pachetele de la Synevo sau la alt laborator unde iti convine tie, tot Uscateasca este cea care ar fi bine sa te indrume catre ce ai de facut in sarcina.

Norocul nostru cel mai mare e ca traim in Ro, unde-s laboratoare particulare de analize, care ne pot spune despre toti piticii de pe creier care, de multe ori, se dovedesc ca exista...

Floricica, hai ca daca puiu tau e bine, te faci si tu bine imediat! Tu fii atenta la burtica, cine stie? Se spune ca cea de-a doua sarcina se simte miscotind mai devreme, pentru ca stii la ce sa te astepti. Abia astept sa ne spui ca ai razboi si tu!

Aristicule, chiar ca nu stiu ce pun moldovenii in vinurile lor! Poate un pic din felul lor molcom si dulceag de a fi... Supertare baiatul, bine ca n-a avut greturi de la sarcina si indicatie de repaos la pat

Adita, cracanata necracanata barza ta, sa puna osu la munca si sa apara odata.

Denisa, ai inteles, da? Suntem o gasca de trombofilice gravide si viitoare gravide cam betive De maine inainte, langa cafeluta, capucin si ce o mai fi, te asteptam si cu un vinisor!

Sara ce-mi place ca stai departe de butoi! De ala cu melancolie ca ala cu vin trebuie incercat!

Anna, ma bucur ca termini o parte de pilule! Te asteptam la vin, in curand o sa-l fierbem cu scortisoara

Samira, te invitam si pe tine la un pahar cu vin! Bafta multa la ungurieni! Sa vii cu burtica cu ochisori lipiciosi in ea!

Hai ca iar m-am intins,

Felix 20+

Mergi la inceput