Trombofilia cauza a infertilitati 37

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Am revenit pe aici , de data asta la un ceai ca la mine ploua si e urat, e frig ca imi inghetasera picioarele, asa ca am trecut iar la paturici, parca incepusera iara durerile menstruale, acum s-au mai calmat, cred ca ma simt asa din cauza ca e frig si trebuie sa imi vina cm destul de repede, in 4 zile termin duphaston-ul si am inteles ca la 5-10 zile dupa ce il termin apare musafirul ...sa vedem
M-am distrat aristica, ai un stil de a povesti ca faci pe orice om oricat de suparat sa rada...si apropo de ce spuneai, sotul meu are varicocel , dar asta nu a fost o problema ca am ramas usor insarcinata, asa ca faza cu varicocelul are mai multe taisuri, daca e vechi si nu mai progreseaza nu necesita neaparat tratament chirurgical, asta e cazul sotului meu , dar daca e mare si creste destul de repede, atunci e necesar bisturiul, bine acum nu se mai face pe calea clasica , e mult mai simplu, dar sa nu intru in detalii.
De copt nu coc nimic inca, abia astept sa termin antibioticele sa beau un pahar de vin, nu sunt alcoolica , dar un pahar de vin ma mai binedispune, ca sa nu mai vorbim de unul de sampanie...e drept ca nu avem ce sarbatori , dar gasim motive, in pricipal ca traim
Cu bebe inca astept, cel putin anul asta,anul viitor o sa vedem sau o sa lasam pur si simplu lucrurile in voia lui Dumnezeu.
Vai cat m-am intins, va pup pe toate si revin!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna fetelor,

Va rog sa nu ma uitati cu raspunsuri despre medicii la care mergeti.
Mai sunt pareri bune despre dr. Albu? Nu merge nimeni la Tutunaru, Rotaru sau Pechi? Am mai aflat despre dr. Epure de la Caritas, merge cineva la el? Va multumesc mult!

Multa sanatate & toate bune tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Fetelor,am aflat ca sunt insarcinata!Ieri am fost internata pentru a-mi face analize de coagulare sa-mi stabileasca doza de clexane.Dar a zis doctorita ca deocamdata nu-mi da,doar de prin saptamana 9,sa vedem prima data embrionul si activitate cardiaca.Eu sunt putin suparata si speriata,pentru ca cu celelalte sarcini n-am apucat saptamana 9.Maine imi da foaia de externare si acolo voi vedea rezultatele analizelor.N-am prea vorbit cu doctorita,ca asa e la spital,dar eu cred ca au iesit ok analizele,si nu era nevoie de Clexane deocamdata.Si merge si cu Apenter.Sper sa fie ok de data asta...Ca mi-e o frica...daca va fi prea tarziu pentru Clexane????

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Ramonella, felicitari!
Nu te stresa, poate analizele sunt ok si nu e cazul de clexane inca, stai linistita si gandeste-te ca totul va fi bine, asa iti ajuti si puiul sa se dezvolte bine.
Pe mine ma tot doare in partea stanga, ovarul cred...dar cum doctorita a spus ca sunt ok, stau linistita ,am luat un aulin si astept sa treaca!

MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Ramonella, super veste! Ma bucur tare mult pentru tine si iti tin pumnii sa fie totul asa cum iti doresti!

R. 18 + ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,va multumesc mult de tot!!!

Sunt foarte fericita,dar si foarte tematoare!Acuma ce o vrea Dumnezeu...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 3+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineataaaaaa(mi-a ramas putin must la cap)
Va invit la cafea cu lapte, capucino si un pahar de must inasprit.

RAMONELLA sa dea DD sarcina la termen si usoara.

Arista da draguta eu deschid cap.la FIV, cand vad ca sunt c-am multe pagini si nu vrea nimeni, ma bag si eu. De ce intrebi?

O zi buna

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ieeeee, azi 1 octombrie am primit o veste super! Inca o mutanta e graviduta!!!! Ramonell, felicitari! Sa dea DD sa mearga bine pana la capat si sa tii in brate un bebelic dolofan!

Sara las ca-i ok sa fii ocupata tare, te distrage de la altfel de ganduri. Bine ca esti bine si impacata, asta simt din mesajul tau

Anna sa stii ca si mie mi-e dor de vin, fac unu moldovenii di pesti Prut sa te lingi pe deste! Chiar ma duc azi sa-mi cumpar de la Kaufland ca numai acolo am gasit, e la sticla de 1,5 l, cuc il imbat pe bebe.

Floricica va veni DT-ul beton. Mda, nu e prea placut sa fii si tu si copchilu raciti. Chiar nu-i inteleg pe parintii astia care stiu ca merg intr-o comunitate in care stiu clar ca-s copii si gravide, si-si duc copiii bolnavi cu ei... Sa va faceti repede bine

Aditule mosicule, ne vedem, abia astept! Ma rog sa vina barzuca si la tine si va veni, o sa vezi!

Ruxi, si daca nu e Uschi, poti sa te duci sa iti faci analizele. Vio e o femeie de treaba, stii si tu, daca nu esti din Buc ti le prelucreaza in aceeasi zi si-ti spune daca e vreo problema.

Maria, mai ai un pic si recoltezi frumusete de oute! Sa dea DD sa fie iubarete, tinem pumnii stransi!

Aristica, sa stii ca o sa scriu, de fapt o sa scriu vreo trei, una s-ar intitula "infertilitatea, boala care m-a chinuit ani buni" urmatoarea e despre contractii si ultima, sper, "zambetul de multumire al bebelusului la sanul mamei". Vezi ca la ultimele doua te iau coautor si editor, am nevoie de nota ta optimista si glumeata. Demential sotul tau cu trasul de bijuuri

Denisa, pai normal ca-s timizi dr astia, doar ne ducem cu lectiile invatate la ei, mai afla si ei cate-o chestie... Am fost la o dr. echografista careia i-am spus ca am trombofilie, sa nu se sperie de vanataile mele de pe burta. Imi tot spunea "poate vreti sa spuneti hemofilie...". Eram ca-n filmele comice, i-am repetat de vreo 4 ori TROMBOFILIE apoi i-am explicat ce-i aia. Se uita la mine ca la extraterestri

Mamutz, la ce spital il gasim pe dr despre care ai scris tu? Sau la ce clinica, da un pic mai multe info sa ne facem si noi o idee. Ce parere are, daca l-ai intrebat, despre nasterea naturala la trombofilice? E comunicativ?

MeAlex, ti-au raspuns cateva fete numai ca un pic mai in urma.

Chiar ma intrebam de Danny, sper sa vina curand sa ne povesteasca cat e de fericita cu bebe acasa.

Eu am primit aseara niste picioare-n burta, cotonogeala nu gluma. Stiu ca asta-i abia inceputul, vai de ficatii si vezica mea

Ia uite ce placinta am intins aici, scuzile mele...

Pup fetele mutante,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Oaaaau... ce veste buna de dimineata! Ramonella O sa fie bine, stai linistita! Si eu am tremurat toata atunci cand am ramas, fiindca nu faceam inca clexane, dar analizele au iesit bine si nu a mai fost nevoie. Sa dea DD sa fie tot asa si la tine! Baga acidul folic, femibionul, uleiul de peste si sunt sigura ca va fi bine! Ma bucur din suflet!

Adrianaady, ti-as fi recunoscatoare daca ai intreba-o pe d-na dr, multumesc mult! Eu merg duminica la o nunta in Bucuresti si daca as sti ca e acolo as mai ramane, desi sotul m-a anuntat deja ca nu ne permitem sa stam prea mult, serviciul, de!

Aristica, asa cred ca e cel mai bine pt voi, sa luati o mica pauza, sa va relaxati si sigur lucrurile vor intra pe un fagas mai bun.

Felix, abia astept si eu sa simt miscarile lui bebe! Parca din momentul in care misca ai intr-adevar sentimentul ca vei fi mama, pana atunci sunt starile de rau, etc, dar apoi vine perioada cea mai faina a sarcinii! Dupa ce am fost la eco l-am pandit toata noaptea pe bebe, doar doar l-oi simti, mititelul!Culmea e ca mi se si parea ca se simte, desi stiu ca e prea devreme... Sa vezi ce placut va fi cand ti se va ridica jumatate de burtica in sus, o sa arati ca un extraterestru
Cat despre medicii care habar nu au de trombofilie... ecografistul inteleg sa nu stie, dar hematologul?! Sa insiste ca ar trebui sa repet analiza de toxoplasmoza! Mare sef de clinica de hematologie! Cand i-am zis unuia dintre ginecologi a inceput sa rada!

Fiul meu se simte mult mai bine decat mine, azi noapte s-a trezit doar o data sa ceara apa fiindca tusea (de obicei doarme neintrerupt pana dimineata). In schimb eu m-am chinuit groaznic, abia spre dimineata am reusit sa adorm un pic. Nu puteam sa respir si nici sa inghit Plus ca ieri am vomitat toata ziua, cred ca si din cauza nasului infundat. Hai ca m-am intins...cred ca vroiam sa ma compatimeasca si pe mine cineva

12+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Buna dimineata,
am venit si eu la cafea si de maine va fac pofta cu vin ca mai am doar azi antibiotice si gataaa
Asa ma bucur ca mai scap si eu de pastile, ca erau cam multe la numar si e deprimant sa vezi cutiile de pastilute aliniate cum te asteapta.
Felix, m-am distrat cu hemofilia, saracii medici nu inteleg ca hemofilia e una si trobofilia e alta, de fapt in facultate invata despre hemofilie, trobofilia nu e amintita, poate abia acum mai recent de cand a inceput sa se afle de gravidute mutante, dar aia care au facut facultatea acum 10-20 ani...si nu toti medicii au posibilitatea sa se informeze, unii se blazeaza si se multumesc sa stie strictul necesar pe domeniul lor, gata ca intru in alte minuni
Floricica, sanatate multa, sa te faci bine repede ca se te poti odihni cum trebuie
Va pup si va urez o zi frumoasa

Mergi la inceput