Trombofilia cauza a infertilitati 37

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

denisa - nu cred ca mai pune niciunul dintre noi piciorul pe la vreun doctor anul asta. Ne e asa de bine acum. Facem haz de necaz mereu, planuim cate-o iesire in fiecare weekend, suntem inconjurati de prieteni (chiar si virtuali, zicem noi). Ne-a lipsit o astfel de perioada fara stresul dat de analize, injectii,fiv-uri...

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Denisa bune vesti! Asa cum banuiam noi tu ovulezi devreme, de aia ai cm scurt. Offf zau ca e tare doctorelul asta al tau....
Sara ce ma bucur ca au iesit hormonalele bune, bravo! Spor la munci si sunt sigura ca vine si bebe la vremea lui
Felix,Ruxi , Floaredemac, Gabriela, Brotacel si Mrn Doamne cite gravidutze pe aici .... Sarcini usoare la toate
Anna deci esti mai bine, bravo
Floricica nici mie nu mi-a raspuns Uschi la mailuri, dar eu ajung sigur martea viitoare, o pot intreba eu personal daca este pe 11 si te anunt, e ok?
Felixut mai ai putin si vii iar la Bucuresti si de data asta nu ratez ocazia sa pun mana pe burtica de fetita, sa se ia si la mine.
Aristica esti f tare la povestiri,si ai un sot de nota 10
Eu m-am visat zilele trecute ca nasteam la Medlife cu dr Albu, si culmea fetelor erau doi bebei si de emotii ce aveam, au decis sa imi faca anestezie generala De-ar fi asa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Buna tuturor!

Am mai scris pe forum pe ici, pe colo...am pierdut 2 sarcini (in noiembrie 2009), una la 6-7 saptamani si alta la 9 saptamani (septembrie 2010)...in timpul celei de-a 2-a sarcini am avut ceva sangerari si unul dintre medicii la care mergeam mi-a recomandat sa fac analize de trombofilie. Am fost la Fundeni, mi-au facut cateva analiza (Proteina C, Proteina S, Antitrombina III, anticorpi lupus anticoagulant, fibrinogen)...a reiesit ca am lupus anticoagulant, iar tratamentul a fost aspenter...din pacate, deja pierdusem sarcina. Acum caut un ginecolog care sa nu imi zica as mai incerc, ca se mai intampla...vreau sa fac toate analizele care ma pot ajuta sa tin o sarcina cu bine: pt trombofilie, mutatii genetice, cariotip...bineinteles ca voi merge si la hematolog, dar m-as simti mult mai in siguranta daca si ginecologul s-ar pricepe la asta. Am tot citit pe forum despre problema si am vazut ca cele mai multe fete spun ca merg la Fundeni, dar nu toate spun numele ginecologului (Badiu apare f des). M-am gandit la cateva optiuni: Daniel Tutunaru (Elias + cab. particular), Octavian Rotaru (Elias), Laurentiu Pechi (Polizu) sau Dragos Albu (Medlife si Filantropia). Voi ce ziceti?
Stiti cazuri de mamici care au avut asemenea probleme si au rezolvat? Si daca da, la ce medici au fost? Voi la cine ati merge? Sau la cine mergeti? Scuze pentru ca pune atatea intrebari, sunt revoltata si dezamagita de ce mi s-a intamplat pana acum.

Va multumesc mult!

Sanatate tuturor!

Eu merg la Dr Isreb Nayel, trateaza gravidute cu trombofilie si da si analizele din timp. Nr de la unul din cabinete este 021 777 48 70. Eu sunt f multumita de el (dupa ce am ublat pe la toti dr celebri) si la fel de multumite sunt si prietenele pe care le-am trimis pana acum. Poti sa incerci si la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

adrianaady te-ai interesat daca saptamana viitoare este doamna dr. Uscatescu? ca eu am fost saptamana trecuta la dansa si am auzit-o pe asistenta Taru ca ar pleca saptamana viitoare la un congres cu d-na Dr. Uscatescu si ca nu ar fi
ar fi bine sa suni sa intrebi

aristica am auzit eu ceva de "cada" cand vb dar ...credeam ca iti pregateste sotul o "cada" plina cu spuma si langa sampanie....si cand colo fuse motanul

denisa cred ca l-ai dat gata pe saracul dr., stai f bine cu endometrul, foliculi... Doamne ajuta '
sper ca octombrie sa fie o luna cu fffff multe reusite

pup toate mamicile mutante

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Maria eu stiam ca este , dar uite o sun pe asistenta si mai vb cu ea o data sa ma conving. Multumesc oricum tare mult

Mergi la inceput

adrianaady sper sa nu gresesc dar am auzit ca a zis de saptamana cu 06 octombrie si am retinut pt ca este data cand fac eu ET

e bine sa suni sa nu faci drumul degeaba

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Pai stiu Maria, tocmai de aia incerc sa iau legatura cu asistenta sa vad ce si cum.
Si tie multa, multa bafta sapt viitoare , va fi norocoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Adrianaady, te rog mult, daca afli ceva de doamna, spune-mi si mie; am eco la dr. Albu marti, pe 5 octombrie, si as fi vrut sa raman in Bucuresti si sa ma duc la doamna pe 6. Iti multumesc anticipat, mult, mult de tot!

R. 18 + ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Cu mare drag Ruxandra , cum aflu ceva iti spun

Mergi la inceput

Doamne ajuta adrianaady sper ca luna asta sa fim cat mai multe gravidute mutante

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput