Fulgusorii de nov.dec2009 se bucura de toamna(83*)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fetelor, eu sunt in culmea fericirii ....David a mancat cus-cus-ul intreg....si are doar un varf de dintisor...i-am facut un sos din 3 foi de ceapa, ulei de masline, ficatel de curcan, apa....si cus-cus.....le-am amestecat si l-a mancat asa intreg....tot castronelul....
ce putin lucru ma aduce pe mine in culmea fericirii...adica faptul ca l-a mancat intreg si chiar i-a placut...ca de mancat mananca orice...

getik cus-cus-ul pt David doar l-am fiert in apa cu putin ulei si atat.

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Mie nu mi-a mers internetul pana acum,si atata nevoie am avut de calculator
Sunshine - chiar este f f interesant ce spui tu acolo de cursuri...supeeer
Camy - iar te simti rau,ce-ai mancat si nu ti-a facut bine ? Of , of !
Pupici la celelalte fete
Merg la bucatarie ca i-am promis lui Razvan ca astazi ii fac pizza

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor am puse cateva pozici cu ary mai noi http://picasaweb.google.ro/102347085797853723665/ArySeptembrie#5522790329940465586

noi suntem ff fericite azi am fost si am cumparat centrala ca aveam un stres.
cami sper ca te simti mai bine
si cu lady am vb ieri pe facebook si zecea ca nu are toate analizele si ca este ff ocupata cam atat
poop pe toata lumea si ma bag la nani

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele dragutele

nu ma simt mai bine, dar asta ma face sa ma gandesc ca nu am toxi-infectie alimentara...banui probleme mai grave cu fierea... din pacate inca nu-mi dau seama de la ce mi se face asa rau... e clar ca e vb de mancare, dar nu-mi dau seama de la ce, macar sa pot ocoloii anumite alimente...

Tiusca si Flavius asculta cu mare placere Gummy bear, DAR, nu ar sta deloc cuminte la calculator sa asculte...daca as vrea sa scriu eu...el mi-ar lua-o inainte ...daca l-ai vedea cum se arunca pe calculator...si in ce mod ia mouse-ul in mana

Bussy grele si cu oboseala asta, te inteleg...cam asta este programul meu de cand s-a nascut Flavius

A_driana hai ca m-ai facut curioasa acum...si vreau sa fac si eu cus-cus, desi nu am gatit asa ceva niciodata...sper sa-i placa....ca Flavius nu are nici macar urma de dintisor

Getik sa stapaniti sanatosi centrala!!
Am vazut poze cu mandra ta...e o dulceata din cate am putut sa vad eu...ca-s miscate pozele tare...
Multumim de vestile de la Lady...sper sa intre curand...si sa ne dea vesti bune despre analizele Beccai!

Ma duc sa fac curatenie...nu merg la servici!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineata gagici!
Mai fetelor,trebuie sa ma uit si eu prin magazine dupa cus-cus asta ca habar n-am ce este.Cu ce se aseamana la gust?
Getik-cat a costat centrala si la cat va duce manopera?Si la cate camere o puneti?Vrem si noi sa punem la anul ca,acum iar stau dupa administrator sa-mi dea drumul la caldura.Pana acum a fost bine,dar se pare ca e in scadere temp.din casa si pana simtim caldura mai este.
Aseara am simtit ptr.prima oara toamna.Era rece afara la 7 seara.Dar era un aer tare curat.
Camy-Razvanel vine la calc.si incepe sa faca bravo si sa danseze,semn ca trebuie sa-i pun gummy bear si apoi melodia cu hipo.
Va pup si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pai la tine zici ca a venit toamna??????? noi aici in Brasov deja avem cisme in picioare si geci groase pe noi...aici imediat vine iarna

mai rau este ca nu i-am luat lui Flavius haine asa groase...si ca sa-i cumpar ce am de cumparat, trebuie sa bag ceva bani...si acum suntem lefteri!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Norocul nostru cu hainutele de la Iarina, in caz de urgenta nu suntem in pom, chiar daca uneori e ceva roz pe acolo ... doar a intrat rozul si la baieti in moda

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata

am fost la pediatra, David are 9500 gr si 75 cm...a pus 1 kg jumate intr-o luna jumate ...daca papa asa bine baiatu...este bine, zice doar ca are putin rahitism, deoarece coastele sunt putin inafara si fontanela inca mare...si a zis sa nu-l mai punem sa mearga, pt ca o sa i se deformeze picioarele si o sa aiba paranteze cat o minge de fotbal...deci sa-l las sa se ridice el singur, sa umble prin casa tinandu-se, pana isi da el drumul singur....in concluzie a fost multumita de dezvoltarea lui...

camy nasol ca iar te simti rau...mie ceapa fiarta sau prajita ma ,omoara' la fiere...vezi si tu ce-ti deranjeaza fierea...
tiusca cus-cus-ul are gust de paste, de fapt is paste....asa mici mici ca niste bilute...si scrie pe ele cus-cus, is la raionul de paste la orice magazin...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Ce emotii am avut in dimineata asta ,l-am dus eu pr Razvan la gradi,cu masina...eu nu am mai condus din timpul sarcinii, de la 5 luni si am prin frica.Dar...va spun numai voua caci lui Marcel nu-i spun,sunt suparata pe el.Imi era asa de frica sa ma sui la volan,ma gandeam sa-l duc pe Razvan pe jos,dar ma gandeam la el ca va ingheta de frig si apoi ca va rade Marcel( in sinea lui ) ca nu am putut conduceAsa ca mi-am luat inima in dinti si...am plecat cu masina.Am fost la gradi am venit acasa...deci se poate mi-au tremurat picioarele tot drumul

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Buna dimineata gagici!
Mai fetelor,trebuie sa ma uit si eu prin magazine dupa cus-cus asta ca habar n-am ce este.Cu ce se aseamana la gust?
Getik-cat a costat centrala si la cat va duce manopera?Si la cate camere o puneti?Vrem si noi sa punem la anul ca,acum iar stau dupa administrator sa-mi dea drumul la caldura.Pana acum a fost bine,dar se pare ca e in scadere temp.din casa si pana simtim caldura mai este.
Aseara am simtit ptr.prima oara toamna.Era rece afara la 7 seara.Dar era un aer tare curat.
Camy-Razvanel vine la calc.si incepe sa faca bravo si sa danseze,semn ca trebuie sa-i pun gummy bear si apoi melodia cu hipo.
Va pup si va doresc o zi buna

ieri la praktiker a fost reducere de 15 la suta la instalatiile tehnico sanitare. am dat pe centrala 19 mil ariston 24 vati, tiraj fortat, si am dat pe 4 calorifere 6 mil.
manopera nu ma cost nik ca o face barbatimiu dar am inteles ca este in jur de 40 de milione

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput