Fulgusorii de nov.dec2009 se bucura de toamna(83*)
Raspunsuri - Pagina 7
allexa06 spune:
Multumesc fetelor,suntem tare mandri , au iesit doi dintisori de odata,mititelul...sper de acum sa doarma si sa pape mai bine
CAMY- felicitari pt primii pasi de" baiat mare"
Eu merg sa pregatesc strumfii de culcare,noapte buna fetelor !
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
sunshine2009 spune:
Buna seara la fete!
sa incepem cu felicitarile:
lui Alexxa si Stefan pt dinti
lui Camy si Flavius pentru primii pasi
lui Busy si Vlad, mamicii pentru freza sexoasa si piticului pentru NU-Borcane
lui Laura si Sophiei pentru papica cea buna, si la mami pentru kg mai putine..
lui Getik si Ari pentru "ziua de lunite"
...hmmm, sper ca nu am uitat pe nimeni...
asa deci
Noi am inceput de azi un curs pt pitici cu muzica, unde cantam si dansam , adica mami mult se dau parintii in spectacol si evident ca puiutilor le place.
Maine mergem la Pekip, e un fel de curs unde se observa ce calitati si inclinatii are copilul, si se incearca sa i le stimuleze mai mult, repectiv "se construieste " mai departe pe baza lor. De ex saptamana trecuta am inceput as-l antrenam pe piticot, sa invete sa coboare canapeaua, din cauza ca ...reuseste sa o urce. Cea mai joasa evident dintre ele.
Iar vinerea e program de joaca la grupa unde ii place la nebunie! Saptamana trecuta ne-am facut "ca porcu'" profitand de ultimele raze de soare varatic al acestui an si jucandu-ne la groapa cu nisip...
Pe tricicleta si pe masinuta se tine singur tot mai bine, si ii place mult de tot.
De ieri mergem tinuti de o mana destul de bine, si a reusit primul lui pas singur...chiar daca a fost mai mult de echilibru decat pas in sine.. si exersam statul in picioare singuri, cateodata reuseste, cand nu face genoflexiuni si se aseaza singur jos..
De papat furam de la mami si tati de pe farfurie lucrurile cele mai interesante, astazi seara a sorbit doua inghitituri dn sosul de ciuperci de pe paste, si nici la paste nu a zis nu...si se lupta de numai sa le tina singur in mana, asa luciose si lunecoase cum sunt...Ii place la nebunie painea unsa cu unt, si eventual cu un pic de miez de fruct facut piureu pe deasupra (in loc de gem). Si sa o manance si sa o faca pasta..
Dintisorii de sus, de langa cei frontali ne cam supara de vreo saptamana, ne termina noptile la greu, ca se trezeste f f des. Iar doctorul nu ne zice nimica inteligent la tema, si tot pe langa cu alte chestii. Cred ca o sa-l schimbam, ca se pare ca nu e chiar cel mai bun.
Maine trebuie sa ducem masina la reparat, si sper sa primim una suficient de mare in schimb, pentru ca vrem sa plecam in weekend la niste prieteni la Frankfurt.
Ah da, am fost la noi la birou si voi reincepe lucrul din ianuarie. Deci vom sarbatori in liniste acasa primul anisor, si un bradut frumos de Craciun si apoi...
Cam asa stam cu noutatile pe la noi.
si noapte buna.
harnici la de 42 de saptamani
Cresterea in greutate
vias spune:
Allexa, felicitari pentru dintisori...eu nu stiu ce sa mai zic, pe cuvant... Flavius nimic la capitolul asta...
Ma duc si eu acum la ...ca maine parca vad ca iar nu ma trezesc la timp ...in schimb Flavius ne da trezirea la 5:30
Va pup...si sper sa prindeti cat mai multe curaj...si sa scrieti...mai ales acum ca e asa urat afara...si ...asa stati mai mult in casa..si pe langa calculator sau laptop
Noapte buna!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Sunshine... pt primul pas...dar si pentru echilibru!!! Bravo pui mic!!! Si ce scrii tu acolo, cu acele cursuri...e de invidiat...aici in Ro nu cunosc sa se faca asa ceva...poate la GRADINITE PARICULARE....dar in nici un caz undeva unde am putea merge la aceasta varsta . E tare fain ce povestesti tu acolo...e bine pt fulgusor!!!
Iar legat de servici..e super ca poti sta pana in ianuarie!!!!
Va pup!!
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
' neata gagici
e gata, numai buna de baut....o las pe masa pt somnoroase...
Ma duc la un si apoi catre servici...dar nu inainte de a mai sta putin cu Flavius strengarul-mergatorul-minunat!!!
Azi cred ca vine prieten mea din Bucuresti si sta vreo 2 zile...abia astept sa o vad!!
Pupicei...si o zi buna!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
'neata
LA MULTI ANI Becca si Ariana, pt ziua de ieri, Flavius, Dragos si Eva, Carmen, si nu in ultimul rand puiutul meu David
LA MULTI ANI SOARE, TE IUBIM LA NEBUNIE
camy wow, ai baiat mare....felicitari Flavius
shine, pt primul pas, tare fain ce povestesti tu acolo...
deci oficial avem si noi primul dintisor, de cateva zile ii afara si ii tare ascutit...uraaa....azi mergem la pediatra...abia astept sa vad ce zice de grasunelul meu
azi la amiaza avem in meniu cus-cus cu ficatel...yammi...
va pup, va doresc o zi faina
A_driana , de minunea mea David-Andrei
getik1 spune:
neata fetele.
suny super cursu pentru picii, si felicitari pt primul pas.si sa fie masina pe masura asteptarilor tale
becca la multe lunite scuze de intarziere
camy sa iti traiasca fulgusoru la multe luni ianinte
adrianasi tie sa iti traiasca fulgusoru si la multe luni inainte, cum faci cus-cus?
sa inteleg ca la dinti ary este campioana grupei ?? cu cei 7 dinti iesiti si unu care se chinuie sa sparga??
face nu mai dracii merge deabusilea si trage tot in calea ei, mai nou ii da la catel sa manance pufuletii si rade de se prapadeste, vrea numai in picioruse sa merga tinuta de munute, si mancarica la greu, lapte mananca ff putin si nu inteleg de ce,cam atat cu ghindoaca mea,
poop mamicile si fulgusorii
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
vias spune:
eu cred ca iar am facut o toxi-infectie alimentara...ma simt tare rau
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
busymummy spune:
Camy, in primul rand pentru Flavius!!!!!!!
Si imi pare rau ca nu te simti bine....
Noi mai avem un dintisor jos si o saptamana de mancare normala... dar tot nu ne place si o mancam cam cu forta
Eu am avut o saptamana tare grea la job... cu trezit la 5 si culcat la 11-12 noaptea...... De-abia ma mai tin pe picioare.
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=438" target="_blank"> VOTATI-NE AICI
tiusca spune:
Salut gagici!
Camy-felicitari ptr,Flavius mergaretul.
Getik si noi avem 8 dintisori,deci suntem in top.
Noi suntem bine,linistiti...nu avem noutati.
Laura-mi-ai facut pofta de placinta.Imi dai si mie o reteta ptr.foile de placinta?
Lady-niciun semn?
Sunshine-va invidiez ptr.activitatile de acolo.Distractie placuta
Am scris cu razvanel in brate.E topit dupa gummy bear.El ascultya si eu scriu
VA PUP