Fulgusorii de nov.dec2009 se bucura de toamna(83*)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 28061982

My Lady nu de orez imi era frica, ci de lapte. Orez i-am facut fiert in apa dupa care amestecat cu suc de fructe si branzica de vaci si bagat putin la cuptor si ii place, dar cu lapte de vaca nu i-am pregatit nimic pana acum desi iaurtel si branzica mananca.

De carnea de porc si eu stiu ca e interzisa pana pe la 3 ani, chiar daca e slaba.

Alina mama printesei Adela Maria
Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

daca ti-e teama, cumpara lapte formula...si fa-l cu acela!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

cu de-al tau sigur nu poti...dar merita incercat, glumesc...desigur

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Getik Pun orez normal boabe... se face ca orezul cu lapte pentru oameni mari doar ca al meu inca nu se considera om mare si vrea tot papa de bbelus. Ea mi-a spus ca pot sa rad si putina coaja de lamaie dar i-am pus doar la inceput, apoi am renuntat ca se stramba cand simtea cate-un firicel de coaja. E tare silos maimutelul meu. Eu stiu ca diversificarea se incepe cu faina de orez... nu inteleg de ce ar fi total interzis

pishko +16
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetele si eu stiam cu carnea la fel doar era o curiozitate ca mi sa parut ciudat.
suny m-il dai pe fitu???
ma duc sa hranesc ariciu ininte sa ma cheleasca de tot

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Getik: daca s-or placea nu le stau eu in cale...

harnici la de 43 de saptamani
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara, buna seara...vad ca e voie buna pe aici...asa ma bucur...bravo fetelor....uite ca a aparut si Lady...barvo mami

Alina eu cand alaptam beam cate o cescuta de cafea...micuta...si atat . Cu antemergatorul, eu am si stiu ca este indicat, deoarece ii ajuta la mers (Flavius deja merge )...si am vazut ca Flavius chiar merge prin casa cu el...contraindicat este premergatorul..care multe NU-URI!!

Lady ce ma bucur sa te vad mami...sper ca Becca sa-si revine bine, bine...ca e o dulceata de fetita!!! Felicitari pt subiectul deschis..dar eu zic sa nu te imbeti cu apa rece, nimeni de la "prietene" nu va trece pragul acolo... Dar gestul tau este foarte frumos!
Cred ca o sa pun maine si subiectul dat de tine pe prima pagina..asta in caz ca nu ma ajuta cineva...

Getik eu stiu ca nu e buna carnea de porc pana la 1 an, ciupercile pana la 2 si oaia pana la 3...habar nu am care e varianta corecta

Sunshine, in primul rand felicitari pt mini-job...sa fie intr-u ceas bun! felicitari!! . Legat de placerea copiilor de a ne trage de par...nu mai zic nimic...doar ca-s aproape cheala

Nu am noutati sa va zic...nici de mine, nici de Flavius...
Va pup apasat pe toate...imi sunteti tare dragi...o noapte linistita va doresc!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

Getik: daca s-or placea nu le stau eu in cale...

harnici la de 43 de saptamani
Cresterea in greutate

sa inteleg ca suntem cuscrele???

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

inca ceva... de la Adevarul..a inceput o noua serie de povesti...apare in fiecare marti, 13 ron... saptamana asta a fost "Regele leu"...eu le iau! poate doriti si voi!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Lady M asta n-o mai facusem ca in rest le-am incercat pe toate, o sa ii fac cu lapte de vaca zilele astea.A baut odata si lapte de vaca si nu a patit nimic (a baut a se citi a gustat) deci...
Camy pus poti sa-mi spui si mie ce antemergator aveti, de care este, de la ce firma si de unde l-ai luat? Noi acum suntem in cautare si am gasit unul de la Simba, dar vrem sa ne mai uitam. Saptamana viitoare ii luam sigur.

pe maine! sa vedem ce ne mai rezerva piticii nostrii

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Lady ce ma bucur sa te vad mami...sper ca Becca sa-si revine bine, bine...ca e o dulceata de fetita!!! Felicitari pt subiectul deschis..dar eu zic sa nu te imbeti cu apa rece, nimeni de la "prietene" nu va trece pragul acolo... Dar gestul tau este foarte frumos!
Cred ca o sa pun maine si subiectul dat de tine pe prima pagina..asta in caz ca nu ma ajuta cineva...

camy, eu nu pentru ele am deschis subiectul...ci pentru fulgusori...iar daca vor intra...sunt binevenite...daca nu vor intra..nu-i bai..nu ma imbat cu apa rece
Rebeccai iar i-au aparut bubitze in seara asta...deci nush cand isi va reveni...
noapte buna fete!

Citat:

Mergi la inceput