Fulgusorii de nov.dec2009 se bucura de toamna(83*)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

suny m-il dai pe frumosu de fitu pentru fimea??
da si ary are o problema cu paru ma jumule mereu si dupa rade in huhote
lady am reusit sa intru pe topic, este super super
restu fetelor

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Tiusca eu seara ii mai dau in afara de cereale, orez cu lapte, mamaliguta cu branza si smantana sau cu iaurt, si alteori ii mai fac piure de pepene galben si banana amestecat cu o lingurita doua de cereale si putin iaurt, depinde de cat de zemos e pepenele. Reteta de orez cu lapte o am de la dr lui care l-a pus pe picioare ca era un mofturos si jumatate si acum e alt copil. Pui juma de litru de lapte de vaca la fiert, cand da in clocot adaugi 2 linguri rase de orez si ea mi-a spus si 2 lingurite rase de zahar, dar eu ii pun doar una ca oricum e gustos. Si amesteci in continuu si lasi la foc mic pana se desface orezul ala si se face un fel de pasta. La mine dureaza si vreo 3 sferturi de ora. Al meu nu accepta inca bucatele, nici macar orezul si i-l mai dau putin prin blender si e f gustos. Si eu sunt in pana de idei, as vrea sa-i introduc mai multe chestii dar nu stiu cum sa le prepar pt ca al meu nu mananca inca bucatele si trebuie sa-i fac totul terci. Am incercat intr-o seara sa-i dau o felie de paine cu almette si ne-a luat o ora sa termine, si nu pot sa spun ca a terminat tot ca multe bucatele le-a scuipat dupa ce le-a molfait bine

pishko +16
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

fetelor voi le ati dat la picii carne de porc?? slaba??
ca am citit in revista farmaciei dona,la prezentarea nestle ca de la 6 luni merge introdusa carne de porc???

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Tiusca eu seara ii mai dau in afara de cereale, orez cu lapte, mamaliguta cu branza si smantana sau cu iaurt, si alteori ii mai fac piure de pepene galben si banana amestecat cu o lingurita doua de cereale si putin iaurt, depinde de cat de zemos e pepenele. Reteta de orez cu lapte o am de la dr lui care l-a pus pe picioare ca era un mofturos si jumatate si acum e alt copil. Pui juma de litru de lapte de vaca la fiert, cand da in clocot adaugi 2 linguri rase de orez si ea mi-a spus si 2 lingurite rase de zahar, dar eu ii pun doar una ca oricum e gustos. Si amesteci in continuu si lasi la foc mic pana se desface orezul ala si se face un fel de pasta. La mine dureaza si vreo 3 sferturi de ora. Al meu nu accepta inca bucatele, nici macar orezul si i-l mai dau putin prin blender si e f gustos. Si eu sunt in pana de idei, as vrea sa-i introduc mai multe chestii dar nu stiu cum sa le prepar pt ca al meu nu mananca inca bucatele si trebuie sa-i fac totul terci. Am incercat intr-o seara sa-i dau o felie de paine cu almette si ne-a luat o ora sa termine, si nu pot sa spun ca a terminat tot ca multe bucatele le-a scuipat dupa ce le-a molfait bine

pishko +16
si mihai 28.10.2009

pishko orezu este bob intreg sau pui orez faina?? si mirodeni pui ceva coaja rasa de lamaie sau portocala???

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna
sunshine multumesc de raspuns. pustoaica are 9 luni si aproape jumatate deci as putea incerca decof cu lapte dimineata... super vestea pt mine
pishco yammi yammi orezul treb sa fac si eu numai ca sigur treb sa fac si normal pt taicasu ca e tare pofticios

apropos de par... eu stau numai cu el strans pt ca dra are o placere nebuna sa jumuleasca bine

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

dar oare la 9 luni jumate are voie orezul cu lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

getik, mami...din ce stiu eu copiii nu au voie carne de porc pana la 3 ani si ciuperci pana la 2!
alina, normal ca la 9,2 luni are voie orez cu lapte..dupa 8 luni nu le dai cereale cu gluten???orezul e o cereala..
eu i-am dat si gris cu lapte..orez cu lapte nu am incercat dar cu siguranta mie nu imi place.
eu i-as face o placinta cu dovleac turcesc...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

am gasit asta... http://retetebebelusi.ro/alimente-interzise/
camy cand intri sau lauriciu...puneti-o pe prima pagina, va rog

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

My Lady nu de orez imi era frica, ci de lapte. Orez i-am facut fiert in apa dupa care amestecat cu suc de fructe si branzica de vaci si bagat putin la cuptor si ii place, dar cu lapte de vaca nu i-am pregatit nimic pana acum desi iaurtel si branzica mananca.

De carnea de porc si eu stiu ca e interzisa pana pe la 3 ani, chiar daca e slaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Lapte in mancare, adica fiert , cu grasime 3,5 au voie de la 6 luni. Iar ca cereala orezul e prima din serie ca e cel mai putin alergic. Doar ca trebuie schimbat urgent ca e cel mai putin hranitor, respectiv are cele mai putin chestii nutritive.

harnici la de 43 de saptamani
Cresterea in greutate

Mergi la inceput