Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (407)
Raspunsuri - Pagina 9
prisi spune:
sa va zic ce a mai facut draguta mea fiica, tati si-a facut bagajul duminica seara ca e plecat in delegatia in afara tarii iar fata noastra harnicuta sa-l ajute..... a bagat unul din telefoanele mele in valiza in punga cu pantofi, tati a decolat devreme luni si nu am roaming pe el, asa ca l-am cautat innebunita toata ziua de luni si nimik, abia marti dimineata cand sa plece tati la intalnire si si-a luat pantofii a dat de el....uite asa vb eu mai putin la telefon ![]()
pana maine cand se intoarce tati
Marta si Miruna
22+
prisi spune:
plec si eu spre pat ca de maine incerc sa ajung pe la serviciu cateva ore pe zi si treb sa fiu cat de cat odihnita
somn usor 
Marta si Miruna
22+
Yaia spune:
La multi ani
Teodora Ioana de jojo_miha
Andrei de daliaailad
Eric de Corina87!
Tot ce e mai bun pe lume!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
cecilia L spune:
Prisi, multa sanatate printesei.....si noi suntem printre cei mai mici dar, nu se cunoaste.![]()
Mandarinuta, ma bucur ca eco a iesit bine.
Teo, Papanash voi nu mai spuneti nimic?
o zi minunata si o
...
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Azi am dus-o la gradi, luni si marti am facut pauza sa ne treaca raceala, de data asta am scapat repede. Luni am facut si bilantul de 3 ani, 15 kg si 1 m.
Super bine!
Teo ai PM.
Luy cand te aud cum povestesti si cat de usor te-ai repus pe picioare dupa operatie..... bravo nici ca se putea mai bine.
Acum trebuie sa ma duc sa fac comanda de tort, habar nu am cum, azi vrea cu cenusareasa, apoi vrea cu mickey.... e nehotarata fata mea.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
alinkav spune:
Sanatate tuturor copilasilor bolnaviori!

Oliviei i-a trecut raceala, ce bine!
Ieri am fost sa-i facem pasaportul, ca ne experasera cel din pasaportul lui tati. Functionara de acolo, il intreaba pe sotul meu,daca inteleg/vorbesc romaneste
(eu nu am buletin romanesc), ca fii-mea s-a pus sa vorbeasca in rusa(fiind si cu buni), si ce s-a gandit femeia, daca copilul vorbeste rusa, mama de unde sa stie romana.![]()
Prisi, bun ajutor ai acasa!![]()
Fii-miu a inceput si el sa scrie, de vine zilnic plin de cerneala acasa!
Si pe tricou are picatele de cerneala.E tare haios, cand zice ca e grozav la scoala!
Erina spune:
Buna! Vreme insorita la Piatra Neamt.
Am avut o dimineata linistita, am studioat reviste de decoratiuni interioare, am cautat pe net firme care livreaza baghete din alea tip chair rails...
Daria e ok, continuam cu aerosolii 2m ser fiziologic+ 2 ml Clenil si Fluimucil 2%(Cecilia asta e acetilcisteina, vad ca merge- Am avut si eu Mucosolvan pediatric 15 pic de 3 ori pe zi dar de data asta asa a prescris medicul).
David e si el bine, acum "se lupta" cu un ponei de al Dariei.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Prisi, super patania cu telefonul!!! Sper sa auzi numai lucruri bune la sedinta. A parut si la noi personal nou. Pe lista finala sunt 23 de copii, dintre care 16 baieti
.
Sanatate Mirunei si...
sanatate Mirunei de la Bihor!
Greyrash, Alina super ca si-au revenit fetele.
Succes in alegerea tortului si Alinei bravo pentru copii atit de sociabili si constiinciosi!
Gabriela, Adi scrisesem aseara dar am pierdut ca la mine a fost anestezie locala, , ca nu au lasat-o pe mama sa stea cu mine,ca am urmarit in masca aceea de la luminator ce instrumente alegea si ce facea medicul.
Cu interdictia de a vorbi a fost greu si bautul cu pai al supelor plus ca aveam dureri mari la nivelul gitului.
Copiii se recupereaza mult mai rapid (amintesc doar cazul acela teribil din august-Doamne fereste!).
Pupicei fetelor frumoase!
Mandarinuta si noi am facut eco de sold si a iesit bine.
am iubitul dulce, l-am vazut in filmuletul de la party.
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Mic exemplu de poezioara de la gradinita:
Pic, pic, picura (gest cu degetele rasfirate)
Florile se scutura (unduire de miini si trunchi)
Bum, bum tuna (batut din pumnisori)
Norii se aduna (palmele deasupra capului)
Soarele rasare (gest larg cu bratele)
Bucurie mare (cu verva si chiote).
mamica Dariei
si a lui David