Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (407)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani fericiti si sanatosi, Roxana! Sa te bucuri de o viata plina de surprize placute!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Multumim pentru urari! Dorim si noi tuturor sarbatoritilor numai sanatate si bucurii. Noi ne- am sarbatorit ieri la mc . Au fost 9 copiii, distractie multa, cadouri frumoase si parinti fericiti. Cecelia sanatate lui Cristi. Sabina am scapat eu cu ce treaba in Portugalia? Drum bun si apropo super tinuta, mi- au placut tare pantofii. Roxana la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunile tale. Luy ma bucur ca sunteti bine, noi am fost putin raciti si David si Luca dar acum sunt bine . Scuze nu stiu daca mai poti sa-mi trimiti si mie felicitarea si posterul prin curier. daca poti daca nu zi- mi cati bani sa- trimit si unde si le pastrezi la tine pana vin eu prin Bucuresti. daca vrei adresa mea ti- o dau prin sms. Noi suntem bine, ocupati dar fericiti. Demaine il diversific si pe David iar azi Luca merge la FTK. Va pupam si va dorim o saptamana minunata. O sa trimit poze pe email Mada28 mami de Luca si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am reusit sa merg la tara cu Fafan, am sarbatorit cu Daria si David, am vazut o papusica Irina dulce si cu botic numai bun de pupacit si apoi am dat repede o fuga in Cascavalia sa ma zambilesc cu ursuletii cei cu ochi senini. Micha, tu ai ochii verzi? Nu stii ca ursuletii au ochi caprui?

Sanatate multa bolnaviorilor...si aici a venit toamna, sper ca fara virusuri si alte neplaceri.
O imbratisare de imbarbatare Babylinei!

Sa aveti o saptamana buna!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mare petrecere, mare! Sa curga sampania pentru sarbatoritii nosri de azi:

La multi ani Ioana de mami Carpatina!
La multi ani Andrei de mami Nana!
La multi ani Adelina !
La multi ani Maria de Tomasa!
La multi ani mami Roxana
!

Petrecere reusita si sa ne traiti!

La noi tusea a devenit productiva, si ca si cum nu era de ajuns totul, Sara s-a umplut de bube mari, rosii, cred ca urticarie!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Ioana
Andrei

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, voinici si sa va bucurati parintii!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Mare petrecere, mare! Sa curga sampania pentru sarbatoritii nosri de azi:

La multi ani Ioana de mami Carpatina!
La multi ani Andrei de mami Nana!
La multi ani Adelina !
La multi ani Maria de Tomasa!
La multi ani mami Roxana
!

Petrecere reusita si sa ne traiti!

La noi tusea a devenit productiva, si ca si cum nu era de ajuns totul, Sara s-a umplut de bube mari, rosii, cred ca urticarie!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

sanatate multa.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mada28

Multumim pentru urari! Dorim si noi tuturor sarbatoritilor numai sanatate si bucurii. Noi ne- am sarbatorit ieri la mc . Au fost 9 copiii, distractie multa, cadouri frumoase si parinti fericiti. Cecelia sanatate lui Cristi. Sabina am scapat eu cu ce treaba in Portugalia? Drum bun si apropo super tinuta, mi- au placut tare pantofii. Roxana la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunile tale. Luy ma bucur ca sunteti bine, noi am fost putin raciti si David si Luca dar acum sunt bine . Scuze nu stiu daca mai poti sa-mi trimiti si mie felicitarea si posterul prin curier. daca poti daca nu zi- mi cati bani sa- trimit si unde si le pastrezi la tine pana vin eu prin Bucuresti. daca vrei adresa mea ti- o dau prin sms. Noi suntem bine, ocupati dar fericiti. Demaine il diversific si pe David iar azi Luca merge la FTK. Va pupam si va dorim o saptamana minunata. O sa trimit poze pe email Mada28 mami de Luca si David

multumim.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mai, ce de sarbatoriti avem, petrecere mare, ce sa mai vorbim !
La multi ani fericiti ! dragilor nostri papanashi si dulcetzele de 3 ani : trandafirashului Ioana, fluturashului Andrei, frumosului Luca, voinicului Vlad, zambaretului Andrei de miaunici, precum si pentru Alexandru, Andra, Tudor si Dean

La multi ani, Roxana ! cu multa sanatate, fericire, impliniri si bucurie alaturi de cei dragi

Multi pupici de la noi si multe ganduri bune tuturor !

Luy, mamica de Maria Teodora si Irina Alexandra

Mergi la inceput

Noi suntem bine, azi am fost sa-mi scot firul de la operatie - cu aceasta am incheiat capitolul nastere, m-am recuperat f.bine, aproape ca nu mai am nimic si ca nu mai simt ca acum nici o saptamana a fost operatia.
Irina este foarte cuminte, doarme bine, ceea ce imi permite sa fiu relativ fresh. Daca o tine tot asa, in cateva zile sunt 'ca noua' . A fost mai greu in weekend pt ca a fost un inceput 'in forta', fiind si Maria acasa, iar noi incercand sa le impacam pe amandoua. Acum o astept sa se intoarca de la gradi, e bine ca Irina doarme voi fi 100% a ei pana se trezeste.
Reactia ei este buna deocamdata, nu a fost excesiv de curioasa incat sa-i bage degetele in ochi sau alte chestii de genul acesta. Rade la ea, dar se pare ca a inteles ca deocamdata nu are cum sa se joace impreuna, ca-i prea mica, asa ca isi vede de joaca ei, mai vorbeste din cand in cand cu Irina, dar cam atat.
Incercam pe cat posibil sa nu-i provocam sentimente de gelozie, asa ca eu stau cu Maria in majoritatea timpului, iar tati cu Irina, doar cand trebuie sa-i dau sa pape o iau in brate.

Mergi la inceput

Tocmai m-a sunat sotul sa-mi spuna sa nu ma ingrijorez ca intarzie, ca el e cu Maria in fata blocului si-i deseneaza pe asfalt pe 'prietenii lui Mickey', n-a scapat de ea pana nu s-au dus sa cumpere creta .

Mergi la inceput