Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (407)
Raspunsuri - Pagina 16
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Greyeras, am aflat de la Cristi si strofa a 2-a(aceea lipsea), el stie doar primele doua. Noi copii cei mai mici Facem ce putem pe-aici, Stergem praful, aspiram Lucrurile asezam. ![]() Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Multumim Cecilia, cred ca doamna ei a considerat ca e suficient macar atat pt prima poezie, asa de incalzire.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

greyeras spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Greyeras, acum sa stii ca si la noi in gradi sunt multi copii raciti, dar dna educatoare si dr fetitei mi-au zis sa o duc la gradi cand e racita,intrucat asa se imunizeaza mai bine, singura interdictie ar fi daca are temperatura sau urmeaza un anumit tratament. In prima saptamana i-a curs si Antoniei nasul putin si eu sunasem la gradi sa nu o duc, dar mi-a spus doamna sa o aduc. Pe mine sincer nu ma deranjeaza ca intra in contact cu copii raciti, ca si in parc se juca cu prietenii ei chiar daca erau raciti. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 Poze |
Asa o fi nu te contrazic, ma gandeam ca ar fi mai bine daca am avea noi grija mai multa ca parinti sa nu-i expunem si pe ceilalti copii. Acum stii cum e, fiecare parinte isi creste copilul cum considera el ca e mai bine. E convenabil pt mine sa o duc cand e racita sa se imunizeze, dar daca e sanatoasa nu mai e convenabil sa stea langa copii raciti. Deci.....

greyeras spune:
| citat din mesajul lui ceamica Greyeras ce-ai comandat pana la urma ? La tort ma refer Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Pana la urma am comandat un diplomat cu multe fructe cu un decor de desene animate, ceva cu Mickey, Pluto. Sper sa iasa bine.... vedem duminica. Adelina ma intreaba mereu cand e duminica?

greyeras spune:
[quote]citat din mesajul lui Gabriela77![]()
![]()
Uite cum de mici indoctrineaza copiii, ca locul mamei e la cratita si al tatalui la munca![]()
[quote]
Sa stii ca la acelasi lucru m-am gandit si eu cand am citit prima oara poezia, mama ei de viata.![]()
greyeras spune:
Teo esti haioasa, cum ar spune Adelina, cand prezinti poeziile lui Mihnea. Educatoarea lui are o alta "viziune" apropos de poezii. Bafta la invatat! Ce te-ai fi asteptat sa le scrie ea?
greyeras spune:
Adelina face niste mazgaleli pe coli si zice ca sunt musuroaie de furnici.
Week-end placut tuturor!
luy spune:
Nana, minunata veste !
Ma bucur din tot sufletul pentru voi si pentru Andrei, va avea o surioara care o sa-l iubeasca mult, o sa-l ocroteasca si o sa-l rasfete 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 septembrie 2010 )
SabinaY. spune:
Nana felicitari pentru fetita!O veste minunata.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:

La multi ani Lisa si Miruna!!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Yaia spune:
Tare mult ma bucur de roz, Nanaaaaa! Ma bucur de bucuria ta! Super! Sanatoasa sa fie, ca iubita sigur va fi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Cristian Matei (07.09.2007)