Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 5
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Cris.d si la noi sunt centre pt copii,am scris mai demult despre ele,noi mergem si la centru din acesta special pt copii pana la 5 ani si la biblioteca(si acolo e amenajat loc de joaca si citit povesti),sunt si centre unde platesti(e pe etape de varsta –se lucreaza partea locomotorie,vorbire,imaginatie,etc,in functie de varsta),plus bazin de inot,dar platesti pt insotitor,nu copil….asa poti acoperi aproape fiecare zi din saptamana Timp de net,cam imi fac,asa cum imi fac si de citit,dar eu nu am decat un copil(acum astept sa vad cand vine al 2 lea….),de obicei cand ea e la san stau pe net….ca acum cand vrea sa doarma si ma “tine “langa ea Blue-flower,ma bucur ca sunteti ok….si Ariana mai tuseste,dar se fandoseste Lillo,nici eu nu vreau sa ma intorc la servici,nu ca as fi lenesa de felul meu….dar asa imi place sa stau cu pufu acasa(daca as sta si la casa ar fi super) si mai imi fac timp si de mine(ma refer la citit carti,ca eu iesiri si din astea nu prea am fost/sunt genul),cand lucram,si imi place ce lucrez,stateam de dimineata pana seara,imi doream sa invat cat mai mult,sa fur meserie….si cand ajungeam acasa…..ce mai aveam timp de alte cele?prea putin,dupa ce am stat cu ochii in calculator toata ziua numai imi ardea de tv sau citit…somn direct…..acum seara ma mai uit la filme cu sotul,nu am vazut atatea filme in viata mea cat am vazut de cand stau acasa….am deviat deja de la subiect….sorry Mami de Ariana Motto-ul de azi: " Am observat ca cea mai buna cale de a afla caracterul cuiva este sa-l intrebi despre altcineva." |
simpli..nu mai povesti din astea ca iar crapa ranza in mine ca suntem in romanik.....asta daca mai scap dupa cafeaua asta tare...
iar motto-ul...m-a fc sa-mi fac un proces de constiintza......tind sa cred ca...desi ma mai ia gura pe dinainte...nu-s asa neagra la matze
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
citat din mesajul lui dandanaG azi nu am stat o clipa simplicity multumesc mult ca te-ai oferit cu cremuta, o prietena are pe cineva in germania si a cerut si pentru mine un tub, tr sa vina sapt viitoare, daca nu rezolv o sa apelez la tine, poate se organizeaza celelalte mamici de baietei lorex merci mult de raspuns, ma gandeam sa sterilizez borcanelele cu piure de pere ca la compot, asa cred ca ar tine mai bine. si oare mai e nevoie sa le tin in frigider? mai nou Dragos daca are biscuite in mana si ii cerem "pa-pa", ne da si noua sa mancam ( l-a invatat buni si daca tot l-a invatat intr-o zi avea in mana o frunza de vita si i-o baga in gura bunica-sii sa manance si o tot indesa ) mami de Dragos Andrei |
simpli....pls..pls...cred ca am sarit peste....da-mi si mie pe PM numele cremei.....io am o bucata de baiat nedecalotat...mi-e mila dr mi-a zis dupa 1 an ( la baie cand mai trag...acu rade i se pare distractiv)..dar oricum...tot ce fac e fara succes)...poate o gasesc...daca nu vom apela mai multe la tine....ca de...ai si tu o fata, da...ce-o sa zica ea...peste 20 de ani....mai jijele da-oncolo...astepti 40de ani sa.......deci tre sa luam masuri sanu ne facem de ras, da?
decenuela spune:
citat din mesajul lui simplicity Hop si eu cu o intrebare:ofc Ce inseamna pt voi o femeie implinita? Mami de Ariana Motto-ul de azi: " Sinceritatea nu înseamna a spune tot ce gândesti, ci a gândi tot ce spui." |
haidi mai fata...ma pui acu la stors creierii...e putin complicat..
cred ca la varste diferite, raspunsurile sunt diferite...
acu aproape 5 ani ( adik la 30 de ani) ti-as fi rasp ca sunt o femeie implinita: aveam o casa frumoasa ( la care nu plateam rate ), masina, caine ( de, eram o doamna), aveam un serviu ok...lucram in inv , aveam toate gradele date ,luma ma aprecia , un sot bun...doar ca nu aveam un copil.....insa ceva in interiorul meu nu era ok, deloc....simteam ca nu e asta viatza pe care mi-o doresc...
acum...iar zic ca sunt o femie implinita...dar n-am sa mai incep cu partea materiala...pt ca scara mea de valori s-a schimbat...acum il am pe jiji...( cine nu are copii n-o sa stie niciodata ce pierde)...ma simt bine cu mine sufleteste, am fc o schimbare care m-a ridicat mult pe mine in ochii mei cum ar veni....simt ca acum sunt pregatita realmente sa ma descurc indiferent de situatie...am terminat o facult, la batranetze( tot pt sufletul meu).... am un barbat care vede in mine exact ceea ce trebuie si care stie sa ma aprecieze.....si acu partea mai putin interesanta...am o casa( garsoniera) in rate( m-am gandit io ca tre sa-i las ceva mostenire lui jiji..asa ca niste rate...nu-i strica)..o masina in leasing...
in fine..bat campii..ca tot vb singura pe aici..
peste 5 ani ( ca tot e la moda cifra asta)...prbvoi rasp altceva...fiecare e unic....iar IMPLINIREA...e inteleasa diferit in fct de varsta, educatie,caracter....
noi sa fim sanatosi....
mda..mi-am aduc aminte..hai sa ma joc un pic si sa zic ca acum sunt cu adevarat implinita ( am 10 kile in plus :((((((( )
gata
decenuela spune:
DREPRESII....io cred ca-s nebuna....sau prea detasata....sau habar n-am...dar ma simt f bine....nici macr noptile nedormite...nu ma deprima...cred ca secretul ar fi ca nu dau asa mare importanta la tot ce se intampla....fac haz de necaz...nu stiu....sau sunt io mult prea oprimista...
alexutza....ai zis f bine in leg cu intr lu' simpli...doar ca io am batutut campii..dat cam tot asa vad io lucrurile..ai fost mai concisa
iar cu puzzle e o super idee...( ai reusit sa iei de la tanti? ti-l aduce sau tre sa te intalnesti undeva in buc)...desi am vz si in alta parte...dar...evident ca nu mai tin minte...oricum decat covor....e mai ok ala...
ce mai era?
oricum vb singura...mai sunt vreo 15 pag si umplu capitolul...
a..lorex....super bobitza ta....fetili astea sunt mai precoce....( bine , nu zic ca citind...imi pocnea iar ranza de invidie...)..
jiji tot pasat la papa....daca simte ceva....isi face o gratza...singurii cu care nu se ineaca sunt pufuletii....mai serveste cativa seara...
pup fetili...acusica plec....asa ca va doresc sa va bucurati de fiecare clipa....adik sa vedeti partea plina....chiar...daca e grele...
myky791 spune:
buna dimi!.
sa raspund si eu la sondaj. eu ma simt o femeie implinita, mama implinita cand ii vad pe cei doi pui ca se joaca imi creste inima, o sotie implinita, dar din pc de vedere profesional...nu sunt. acum depinde cum au zis si fetele. poate mai tarziu ma voi implini si din pc de vedere profesional. peste ani nu stiu ce va mai fi. poate voi si mai implinita, nu stiu vom vedea.
dandanaG vreau si eu numele cremei pls
cu depresiile... eu cam tac ca asta vara picasem intruna desi nu era chiar depresie ci o tulburareobsesiv comportamentala. a fost o perioada grea pt mine, asta mic a avut colici, dormeam noapeta cu el in brate, ziua tot cu el in brate... cel mare este solicitant si cred ca oboseala fizica si psihica si noptile nedormite siau spus cuvantul. important este ca am reusit sa trec peste perioada aia cu ajutorul prietenior dar a familiei in primul rand. acum ma bucur de copii mei, de familia mea , de sot de fiecare zi. in rest ma rog de sanatate sa imi fac copii mari si sper sa nu fiu o so acre....
va pup si va doresc un we frumos ca pufii vostri.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
la multe lunite Yannis de alexutzza! sa cresti mare si sanatos
myky791 spune:
catalog: ale3csa, crsi mario, roxy v unde sunteti? mai ziceti si voi de cine am mai uitat eu.
dulcineea_cj spune:
Neata !
Multumesc mult fetelor pt sfaturile cu diversificarea ! Ieri am incercat sa nu-i arat ca e important pt mine sa manance I-am dat relaxata si sa stiti ca a papat mai multe lingurite ca in ultimele 2zile (bineinteles cu Mama_acra in spatele meu comentand intr-una :papa si alte celeFierbeam de nervi E o atmosfera de nesuportat De dimineata azi m-a enervat deja sunt turata )In fine Nu de asta am intrat Tot am zis ca nu ma mai plang
Dece,m-ai "uns' pe suflet cu "soarele" lui mama Asa il mai alint si eu Mai ales ca il cheama si Sorin
Va pup ca ma cheama A.
Weekend excelent !
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
al3csa spune:
Buna dimineata
Nu am mai avut deloc timp sapt asta sa intru sa scriu. V-am citit sunt la zi dar cand vroiam si eu sa zic ceva trebuia sa ma ridic de la calc.
Multumim mult de urari
Yannis de Alexutza!!
miremia spune:
LML Yannis!
Sa cresti mare, sanatos si cuminte ca frumos esti deja! Alexutza asteptam cinstea!
Ma uitam sapt trecuta la pozele cu tine in maternitate (erai/esti o scumpa ) si nu-mi venea sa cred cat de repede a trecut timpul. Avem pufuleti maari!
Dece asa mi-a placut sa iti citesc mesajele in dimineata asta. Sanatate multa lui Luca si sa va relaxati la munte!
Ma plang si eu...nu-i gasesc caciulita Marei . Am incercat pana acum la Kiabi, Z, C&A, Cora, M&S Unde aveau caciulite dragute nu aveau marimea ei.
In al doilea rand...m-am gandit sa iau un borcanel de la hipp cu legume sa incerc sa-i dau (pe ale mele nu le mananca) dar n-au avut succes nici astea. Azi cred ca serveste mamaliga cu iaurt, tin pumnii sa-i placa!
Sondaj: Cate dintre voi au facut analize pufosilor sa vada cum stau cu fier, calciu, etc.? Ma batea un gand sa-i fac sideremia si hemoleucograma dar mi-e mila sa-i iau sange.
Am un chef de curatenie (in sensul bun ), astept sa se trezeasca matza.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg