Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 6
haircut spune:
Neata!
Multumesc de cafea, Decenuela! sanatate lui jijik si distractie placuta azi. Sa stapaniti mult si bine scaunul
Miremia, eu i-am luat joi analize Maiei. Am fost la dr ei de familie, le-am facut gratuit, i-a luat sange din deget, fara mari maraieli, mai mult o enerva ca nu-si poate misca mana sa ajunga la chestiile de pe masa(eprubete, pachet de vata, ce mai avea asistenta pe acolo...), a fost ok si i-a recoltat pentru o gramada de analize. Eu la 5 luni i-am facut hemograma si anticorpii pentru laptele de vaca si atunci i-a luat din vena, la MedLife, ei nu recolteaza din deget decat daca e numai hemograma. Nu staim ca se pot face gratuit prin MF, dar se pare ca da. Da o intrebare. I-am luat pentru ca nu stiam daca sa-i dau fier si calciu...o sa aflu in cateva zile...Spor la treaba!
Alexutzzza, multumesc de pont, am comandat si eu covoras, asta dupa ce l-am cautat o gramada dupa ce l-am vazut in pozele Arianei.
Simplicity, tare mult mi-a placut motto-ul ala cu caracterul unui om in functie de ce spune de altii mare dreptate...si eu mai calc in strachini, dar m-a marcat... Intrebarea cu feneia implinita...ai primit multe raspunsuri care spun si parerea mea, nu mai zic altceva. Ma bucur ca aveti acces la asa multe programe pentru bebei acolo, pot sa sper si eu ca fie-mea va face acelasi lucru cu copilul ei Spor la bb 2
Dulcineea, uite un brat de pentru tine, sa ai o zi linistita!
Un WE minunat sa aveti!
de Maia
alexutzzza spune:
MAAAAAREEE SARBATOARE MAAAAARE!!! TERORISTUL GREC FACE 8 LUNI!!!
Oferim astazi Fredo Capuccino pentru toata lumea cu spuma de lapte si scortisoara, servit cu un platou de biscuiti caramelizati sio bucatica de tiramisu. Asta asa ptr dimineatza.
Ma duc sa va pregatesc pentru pranz ceva grecesc, niste creveti dulci gustosi facuti pe gratar si apoi bagati in sos rosu buuuun . Pentru cei care nu servesc fructe de mare facem musaca. La desert bineinteles un mare tort cu crema de ciocolata insiropat cu lichior de cafea .
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza MAAAAAREEE SARBATOARE MAAAAARE!!! TERORISTUL GREC FACE 8 LUNI!!! Oferim astazi Fredo Capuccino pentru toata lumea cu spuma de lapte si scortisoara, servit cu un platou de biscuiti caramelizati sio bucatica de tiramisu. Asta asa ptr dimineatza. Ma duc sa va pregatesc pentru pranz ceva grecesc, niste creveti dulci gustosi facuti pe gratar si apoi bagati in sos rosu buuuun . Pentru cei care nu servesc fructe de mare facem musaca. La desert bineinteles un mare tort cu crema de ciocolata insiropat cu lichior de cafea . de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
LML Yannis
Vai,mami, ce festin faci tu acolosa fiti sanatosi si voiosi
de Maia
simplicity spune:
La multe lunite Yannis
Multumim de tratatie Alexutzza....
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Sinceritatea nu īnseamna a spune tot ce gāndesti, ci a gāndi tot ce spui."
simplicity spune:
,multumesc pt raspunsuri
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Miremia,eu nu i-am facut nici o analiza,cand am intrebat mi s-a spus ca nu e necesar,m-a intrebat cum/ce mananca si a spus ca daca e varietate nu e cazul(chiar daca mananca putin).......sunt f degajati si totul pe cale cat mai naturala(cred cum era la noi acum multi ani)....eu nu am ce face decat sa urmez ce e aici(nu sunt singura careia nu i se fac acele analize),nu stiu cum as fi procedat daca eram in tara
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Haircut ...ce mai face Maia?mai mananca in parc?
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Neata ! Multumesc mult fetelor pt sfaturile cu diversificarea ! Ieri am incercat sa nu-i arat ca e important pt mine sa manance I-am dat relaxata si sa stiti ca a papat mai multe lingurite ca in ultimele 2zile (bineinteles cu Mama_acra in spatele meu comentand intr-una :papa si alte celeFierbeam de nervi E o atmosfera de nesuportat De dimineata azi m-a enervat deja sunt turata )In fine Nu de asta am intrat Tot am zis ca nu ma mai plang Dece,m-ai "uns' pe suflet cu "soarele" lui mama Asa il mai alint si eu Mai ales ca il cheama si Sorin Va pup ca ma cheama A. Weekend excelent ! Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Incearca sa nu-i mai dai cand e si mama ta de fata. Te opresti din a-i oferi lingurita, pur si simplu. Eu asa am facut cu so_acra, pentru ca vorbea tot timpul cu el cand ii dadeam sa manance, iar eu vreau sa manance cand e la masa, nu sa se joace, nu sa vorbeasca, nu sa rada... La inceput asa am facut, iar mai apoi i-am luat scaunul de masa si l-am dus in dormitor; ii dau sa manance si duc iar scaunul in bucatarie (ca sa vada cat de repede termina cand nu e distras de alte cele). Si a functionat. Cand vede ca ma pregatesc sa-i dau sa manance pleaca ea singura
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate
evyme spune:
Si sa zic si eu neata!
decenuela neaparat sa impartasesti pareri, ca si eu ma tot uit de vreo 2 luni la britaxul ala, dar am zis ca ma am ceva timp pana sa-l folosesc. Din pacate, Sebi nu mai vrea in scoica (nici nu mai sta foarte bine in ea), asa ca ma vad nevoita sa grabesc momentul achizitionarii...
Am luat si eu covor de pe okazii (alexutzzza de pont), maine ma intalnesc cu tanti sa mi-l dea, ca soatza lucreaza azi si nu-mi vine sa plec cu Sebi de acasa cu RATB.
miremia eu am luat trimitere de la dr pediatru pt hemoleucograma, dar am zis sa mai stau sa-i treaca raceala/mucii. Eu i-am cumparat un borcanel cu legume si curcan de la Nestle si nu a vrut sa se atinga de el; oricum il luasem mai mult pt borcanel Azi i-am luat de la Nutriben pui cu legume, sa vedem daca d-asta serveste
LML Yannis! Multumim pt bunatati mami de grec!
poze bebe Sebastian
filmulete Sebi
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
evyme spune:
Noi am fost astazi la tara si am luat ardei pt Sebi, ca se pare ca-i place tare mult. O sa-l curat de seminte si o sa-l pun crud la congelator sa avem peste iarna. Am luat si niste rosii, abia astept sa vad cum sunt. Si varza rosie Asa ca azi o sa stau mai lut prin bucatarie. Sa vedem daca si teroristul are aceeasi parere Sa aveti un we frumos (nu ca vremea de afara)!
poze bebe Sebastian
filmulete Sebi