Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 4
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza Xela f frumos si adevarat ai vorbit tu acolo despre "depresii". Si Yannis e la fel cu mersul, toata ziua cum vine cineva langa el ne cauta de maini sa se ridice si sa mergem la plimbare
subscriu si mai adaug cativa de .... asta depinde de la om la om, de la fiecare sistem de valori la altul, pentru cineva o femeie implinita e cea care e implinita pe plan familial (sotie, mama), alta femeie se poate considera implinita numa prin cariera, alta pus si simplu punandu-si silicoane/implanturi ceva, alta numa facand trotuarul....s.a.m.d o gama veriata...se merge , ca in toate lucrurile pe lumea asta, pana la extrem: cele care nu se simt implinite decat daca-si iau viata... so.... Editez ca sa nu ma intelegi gresit, nu ma iau de tine ca de ce ai pus intrebarea ci pur si simplu iti spuneam parerea mea despre subiectul asta. Personal ...eu sunt cu distorsionatul realitatii pentru a mentine un optimum motivational , adica nu-mi fixez tinte de neatins care sa ma frustreze, ma mentin flexibila, de ce sa-mi bag in cap ca o femeie implinita e numa' aia care face cariera? daca nu o sa reusesc? sau daca viata ma aduce intr-un punct cum e acum (si cum cred ca spui si tu) in care pur si simplu se schimba totul si intervin alte prioritati? o sa ma agat de idealul pe care mi l-am propus? de ambitia de a avea cariera? Eu consider ca ideal e cate putin din toate, e exclus sa excelezi din toate si mi se pare ca te limitezi (in sensul ca te privezi de bucurii diverse) sa te focusezi excesiv pe una. consider ca e ok sa ai si o cariera in care sa-ti fi dat interesul si sa fi facut cat ai putut mai bine (inteleg prin cariera si scoala/educatia aferenta in spate) sa ai si o familie frumoasa si armonioasa, sa fi avut candva in viata si lucruri frumoase de trecut la capitolul "aventuri" fie ele aventuri de o noapte, sarit cu parasuta, fugit de acasa etc fiecare dupa stil si plac ....so de toate. Sau mai bine (si mai pe scurt) zis eu intotdeauna am admirat la o femeie puterea de a jongla pe toate, de a le tine pe toate in echilibru. De fapt e si vorba aia din batrani nu o mai stiu exact dar era ceva cu sotia perfecta cu doamna in societate , curva in pat, mai adaugam si succes in cariera si mama perfecta si gata. Doamne cat m-am intiiiiiins! scuze ! de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Sinceritatea nu īnseamna a spune tot ce gāndesti, ci a gāndi tot ce spui."
dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Si mai vroiam sa va zic ca Yannis sta pe jos pe parchet pe un covor de genul asta: http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B003ZE1I5O/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=59624031&s=baby (il cumparasem eu mai demult cadou maica-mii in ideea ca il pune in baie si fiind baie mica comunista am luat puzzle sa incapa pe langa wc, chiuveta etc). Pentru ca ii place f mult si se joaca cu el, ii scoate piesele, le rontzaie le suceste, le invarteste etc i-am mai luat azi unul de aici: http://www.okazii.ro/catalog/43998519/covor-puzzle-cu-cifre-si-litere-NOU.html de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
Merci pt pont Nu stiam unde gasesc covoras din acesta Sper sa am si eu parte de unul Am comandat acum si eu de pe okazii
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
larisel spune:
ioana Acesta este leaganul si i-am gasit deja client in Cta.
myky Eu nu am fete nici asha de cumintzi, nici asha de mancacioase si nici asha de grasutze, dar nici nu le-ash fi vrut altfel. Si fetele mele se joaca frumos dar invariabil gusta mai intai tot tot.
cris.d Eu forumesc doar noaptea dupa ce se culca fetele si dupa ce mai fac eventual treburi casnice, dar de regula la ora 21-22 nu mai am chef decat de net . In mod exceptzional mai intru ziua, cand nishte bratze salvatoare duc fetele la plimbare.
danasor Eu inca folosesc scoicile. Am de la PrimiiPasi care sunt pana la 1 an sau 13 kg. Cum nu cred ca nici la 2 ani nu vom avea 13 kg...o vreme mai merg... Sa vedem cat or mai vrea mandrele sa sheada in ele...
alexutzzza Ce idee buna mi-ai dat cu sursa. Si eu vreau demult covorash din ala, dar cred ca imi trebuie mai multe... ce suprafatza acopera un set?
simplicity Sunt de aceeashi parere cu alexutzzza privind "femeia implinita", adica visuri realizabile in limite rezonabile pe toate planurile familial, social, profesional, material, cultural samd...
din 09.12.2009 mami de gemanutze
dulcineea_cj spune:
Daca nu reusesc sa-mi iau de pe okazii,covoras,(erau doar 4 bucati)aveti idee unde as putea gasi ?
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
miremia spune:
Seara buna!
Scuze de prezenta anemica, am avut ceva treaba azi iar ieri am stat juma de zi prin parcuri, insotiti de Andreea si The Patriot.
Imi plac discutiile voastre, asa ca...go on. Mi-a placut ce a spus alexutza, cam asa gandesc si eu.
Vorbeati despre depresii....ma alatur si eu grupului format din lillo, simplicity, alexutza si xela. Imi este atat de bine si-mi place tare mult sa stau cu Mara. La mine e ciudat pt ca inainte de Mara aveam depresii destul de des, acum nici nu mai stiu ce sunt alea. Am momente cand ma mai supar ca nu am ajutor si recunosc nu este chiar usoara meseria de mama, dar trec repede peste.
Nu stiu ce vroiam sa mai zic...sunt obosita. Va pup!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
miremia spune:
citat din mesajul lui miremia Seara buna! Scuze de prezenta anemica, am avut ceva treaba azi iar ieri am stat juma de zi prin parcuri, insotiti de Andreea si The Patriot. Imi plac discutiile voastre, asa ca...go on. Mi-a placut ce a spus alexutza, cam asa gandesc si eu. Vorbeati despre depresii....ma alatur si eu grupului format din lillo, simplicity, alexutza si xela. Imi este atat de bine si-mi place tare mult sa stau cu Mara. La mine e ciudat pt ca inainte de Mara aveam depresii destul de des, acum nici nu mai stiu ce sunt alea. Am momente cand ma mai supar ca nu am ajutor si recunosc nu este chiar usoara meseria de mama, dar trec repede peste. Nu stiu ce vroiam sa mai zic...sunt obosita. Va pup! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Pe okazii parca mai erau si alte persoane care vindeau covorasul minune.
Danasor eu recomand britax . Presupun ca sunt si altii buni la capitolul scaune auto.
AMR 6 kg
miremia spune:
Tomaca eu n-am fost la Naturalia inca, mergeam la un alt magazin bio...Green Foot. Singurele creme naturale pt bebelusi testate de mine sunt cele de la Weleda Baby, sunt pe baza de galbenele si sunt multumita de ele.
AMR 6 kg
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
Merci pt pont Nu stiam unde gasesc covoras din acesta Sper sa am si eu parte de unul Am comandat acum si eu de pe okazii Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Cand am cumparat eu erau 5, deci cred ca se scade automat cand cumperi, al tau e al tau, daca l-ai luate e al tau. Trebuie numa sa citesti mailul pe care ti l-au trimis cei de pe okazii, ai acolo numarul tipei si datele de contact, trebuie sa o suni si sa aranjezi livrarea si sa ii zici daca vrei cu cifre sau litere. E o persoana f serioasa si prompta, cu mine s-a vazut cat de repede a putut (cam in 3 ore de la comanda). Are un bebe mare de un an, sunt o familie frumoasa. Iti dau si eu PM cu contactul ei in cazul in care nu gasesti mailul.
de gasit...eu de cand mi-a venit ideea sa i-l cer maica-mii am tot cautat, pe net se gasesc unele seturi la 6 bucati (deci mai mici) la 50/60 sau chiar 80 de RON. Da cautare pe google dupa covoras puzzle si gasesti. Cel mai des am gasit covoras puzzle baby ono. Se mai gasesc pe Amazon dar e scump transportul si majoritatea nu livreaza in Ro. Mai ai sanse pe la librarii vechi din alea stil bazar de au de toate sau la pietze, targuri...
LARISEL un patratel are latura de 28,5cm si un set are 10 patratele, cu 2 seturi (20 de bucati) ai face un covorash de 110/ 140, rezonabil zic eu. Bine eu am 2 seturi ptr Yannis dar io-s loca.
Miremia eu urmaresc obiectul pe okazii de vro 10 zile, de regula au second hand, astea sunt noi, sigilate impachetate. Eu nu as fi mers pe second ptr ca Yannis le baga in gura. Bine acum nu vreau sa intru in detalii legate se safety si material toxic/non toxic, vopseluri etc...e o chinezarie so mai bine nu-mi fac ganduri din astea...el se joaca e fericit , toata lumea e happy nu dati cu oua oricum cum scapa de ochii mei baga toate cele in gura si va continua sa bage....
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
decenuela spune:
neatza fetili....hai ca e we.....puteti dormi , linistite....oricum , pt cine doreste si pofteste...coffe fierbinte...
eu sunt cheauna..(ma duc sa-mi pun coffe)...aoleu am fc o amarealaaaa...de-ti crapa inima ( o sa zica jiji mare ca i-am pus gand rau)...
de obicei pe la ora asta recuperam si io ceva de peste noapte dar,..de la 5 nu mai pot deloc. jiji tot infundat e( numai noaptea) alte simptome n-are, dar e suficient.
in rest nu ma laud cu nik...sunt un pic suparata ca aseara am dat iama in mall..si m-am impiedicat de un meniu kfc si o tarta de fructe...
a nu stiu daca am zis ca mi-a venit scaunul...britax evolva 123 plus...( 9-36 kg)care arata super bine...si husa este din bumbac( la scoica era sintetica si m-a terminat jiji cu transpiratia..cu tot cuscutecul pe care i-l puneam )...azi il probam...mergem cu niste amici la breaza...i-am comandat de pe amazon si un antepremergator de care are miremia ( l-a vz la o vecina si era fascinat)... si cam atat.
nu-i in forma lui cea mai buna dar sper sa depasesca cu bine ( si eu.,.ca altfel capiez) ac perioada....
ma duc la recuperat...
sa aveti un uichend ( mama, ce-mi plac romano-englezismele astea...)superb
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
citat din mesajul lui danasor salut! Dastefa multi pupici pentru fete, Tomaca ii usuc parul cu uscatorul dar nu prea ii place, intai o sterg foarte bine cu prosopul si apoi la uscator , BF ma bucur ca aveti vesti bune de la doctor ; MP cui ii tii regim lui Radu sau lui Alex? Voi ii mai tineti in scoica sau ati trecut la scaunul de masina? imi puteti spune care stiti voi ca e mai ok, ca siguranta si comfort? pui mic |
ca iar ma repet...dupa indelungi cautari...m-am oprit la scaunul amintit mai sus...britax. pt ca sunt printre cei mai buni producatori axati pe scaune de masina. am tot cautat sh..dar in final l-am ales pe asta, nou, si e pt 9-36 kg..adik pana pe la 12 ani. arata f bine...are husa detasabila din BUMBAC ( iar zic ca era un aspect important pt mine)...am dat 7 mil ....cred ca e cel mai bun pretz din ro ( toate ereau peste 10 mil )...de la bebeshopp . ro....stiu ca andrelina are maxi cosi tobi...de care e si ea f incantata...miremia..tot un britax dar alt model...
a f confortabil...iti voi spune azi primele pareri...ca-i fac rodajul
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
editez...pt a face o completare...nu e un scaun ieftin ( se gasesc si la 2 mil) dar am zis ca altul nu mai iau...asa ca e ca o investitie in timp....si pt jijik,....soarele lu' mama....