**Buburuze de 2009 in actiune (28)**
Raspunsuri - Pagina 9
Simina1980 spune:
Offf Lavi-lasa ca o sa fie bine-asa sunt barbatii mai insensibili sau asa vor sa arate.Te asteptam cu vesti maine.Ai incercat si remedii d-astea mai babesti ptr tuse-gen ceai de ceapa?eu/mamaia asa i-am dat lui Anducu cand tusea;si i-am mai dat ceai cu miere/lapt cu miere.
Cris-da ce bine e cand e animat topicul nostru!Te inteleg cu soacra dar stiu ca o sa gasesti tu o solutie sa o pui la punct (macar ptr o perioada).
Getik- la titita sa nu mai doara intepaturile de la vaccin!
Fetele va urez o seara placuta!
In 10 minute plec acasa la puiul meu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
deci va pace da???? mi=am gasit viitor job....desenator pe pereti...cine o fi nebunul de m=o angaja
lavi baiatu iar pt sot
simina cu desene asa mari nu e dar gasesti de lipit pe pereti pers din desene
ma doare capul de crapa....am pras frig azi in casa, tuta ce sunt....si mai inainte am intrat in toaleta si m=a izbit un val de aldura de zic...ia sa deschid termostatul si calorifelele....si ce credetiii...e asa cald si bine la mine acuuuuuuu....5 grade au fost dim....brrrrrrrrrrrrrr
cris_82 spune:
intru mai tarziu,dar avum s va arat cum m-a frecat fi-mea ieri si nu am scapat pana nu a capatat castile ca sa se batzaie
poze cu noul membru al familiei sunt la semnatura.picky tot acolo e si o poza sa vezi ca lego e pe marimi si pentru copilasi d ela 1+ anisori
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
cris_82 spune:
na-ti-o drace ca uitasi linkul
http://www.youtube.com/watch?v=lmC0--2E5DA
BAZAR
getik1 spune:
cris tare dj terorici
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
lavinia.p spune:
fetele am scris ditamai mesajul si mi-am inchis din greseala fereastra imi vine sa mor, scrisesem ditamai snitelul vorba lui Picky si de la amiaza tot scriu pe el printre picaturi..nu mai reiau scriu din amintiri si dc uit pe cineva sa ma iertati
Annamersi de site-ul ala e super fain, m-am tot uitat azi pe el sunt o gramada de lucruri frumoase dulci
Pickyte rog ai mare grija de tine si de burtica, incearca sa te menajezi umpic, multa multa sanatate si pucai mici sa-i treaca repede febra offf din una intr-alta si voi, imi pare tare rau, la amandoua va dorim sanatate
Picky si Annafelicitari pt incuscreala
Pickychiar imi pare rau ca nu te intelegi cu ai tai dar nu mai tin minte de ce au intervenit discutiile, ca parca voi va intelegeati si sora ta te ajuta cu dragnu?...si apropo si mie mi-a placut snitelul a fost delicios
Apropo fetele am si eu o intrebare: voi strigati la buburuzele voastre?Eu daca nu ridic tonul la Rares nu ma intelege si strig si am observat ca a inceput sa devina agitat oare din cauza tonului ridicat? Zice-ti-mi va rog voi cum procedati cu ei?Crisce inseamna la tine militarie, te rog zi-mi ca sa stiu si eu cum sa ma mai comport cu el, ca nu vreau sa devina si el un crizat.
Emace faine-s desenele, superbe, misto ca te pricepi e norocoasa bestiuta mica cu asa o mama
Crisimi pare rau de neintelegerile cu soacra, stiu cum e eu nu stau cu ea in casa si deaia anul trecut dupa ce s-a nascut Rares zici ca nu aveam loc una de alta in toata Oradea, a fost ingrozitor dar acuma ne intelegem mai bine oleaca...sper sa ajungi sa te intelegi si tu mai bine cu ea si sa nu se mai bage in educatia teroriciului
Alicbafta multa la examen, iti tin pumnii!
Getikam vazut pozicile cu Arycika mica si dovlacelul, foarte dragute si felicitari pt pisu la olita bravo AryPupici sa nu doara intepaturile de la vaccin.
Siminaun mare de la noi!Nu am incercat inca leacuri babesti dar zi-mi cum se face ceaiul de ceapa, ca inca tuseste rau dragul de el...miere in ceai ii dau
Fetele cam asta mai retin, sper sa ma iertati dc am uitat ceva dar ca o tuta am inchis fereastra cu tot carnatoiu ce fusese scris.Va pup dulce pe toate si buburuzele din dotare, merg la somn ca maine ma trezesc din nou de dimi sa merg dupa analize!
Noapte buna!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul meu scump
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
getik1 spune:
noapte bunaaaaaaaaaaaaaaa
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
lavinia.p spune:
normal ca uitasem, nush cum am putut dar am vazut o dj-eitza adorabila
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul meu scump
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
cris_82 spune:
am revenit pe baricade
getik multam uite asa ma freaca ea ziua si darama tot ce e pe langa pc daca nu o las sa-si bage castile in urechi si sa asculte
lavi ,off,off,nu e tocmai normal nici cum procedez eu,dar alinticiul capatat de la masa-mare nu reusesc altfel sa il scot,recunosc.. mai ridic tonul la ea daca ii repet de n ori ca nu are voie un lucru anume sa il faca si ea nu vrea sa inteleaga,ii dau peste maini de cate ori imi deschide usa de la gunoi sau ridica capacul de la buda,pentru ca de vorba buna nu e loc se parecand o apuca istericalale o ignor total si ma fac ca nu o aud si daca nu o gab in seama ii trece ca prin minunesi ii tot explic de cate ori am ocazia ca nu e voie sa puna mana pe la aragaz ca face buba si doare tare si ea face "uf,uf" sau sa nu mai bage degetele pe la usa ca nu e bine si chiar am lasat-o sa si le prinda o data ca sa se invete minte...Ideea e ca odata ce am spus un lucru nu trebuie cedat la urlete si tipete ca apoi ma vede slaba si ma face apoi cum vrea ea.Dar cand e cuminte si face ceva bun: ia o jucarie si o pune la locul ei,rasfoieste o carte si nu are tentative distrugatoare,manaca relativ frumos(adica nu arunca cu mancare pe jos),sau imi ecere un anume lucru incercand sa-i spuna pe nume,o recompensez cu pupici si imbratisari,cu un pufulete sau 1-2 ligurite din budinca noastra.E greu,tare greu sa aplici asta,trebuie sa ai tarie ca sa poti.Cu soacra,ma crezi ca pana sa apara miruna noi ne stiam de cativa ani deja si nici macar o data nu ne ciondaniseram,daramite sa ne certam si sa nu ne vorbim si cate o luna si sa mai stam si in aceeasi curteii place sa se bage in educatia ei,ca cealalta nora nu a lasat-o si ea e cu conceptia aceea ca nepotii trebuie lasati cu bunicii zile intregi cum a facut ea cu baietii ei si ia lasat la mama ei si cate 2 saptamani..eu nu pot,sincer..e a mea si cu asta basta!!! mi-o manca ficatii si creietul pane dar e a mea.Te asteptam maine cu vesti de la analize
BAZAR
alic spune:
hop si eu in zona!
Simina, n-ai pentru ce! dar o inseminare artificiala nu-i foloseste? ca astea nu-a asa piperate
Getik, bravo bebelinei! sigur e o dulce, si Naty ne pupa, mai ales seara inainte de culcare, fuge de la unul la altul sa ne pupe
Lavi, ceva vesti? sper ca-i bine Raresel
intre timp am citit, te cred c-ai plans...probabil ca nu v-au lasta acolo doar ca sa-si faca treaba mai rapid; in privinta parerilor sotului...si eu am unul mai "de piatra" ca sa zic asa la facut observatii sunt primii
eu ridic tonul la naty cand se impune, dar o cam doare la basca ; numai tonul lui taica-sau o face sa stea smirna, nu stiu de ce el e mai impotant; aa...sau daca ne certam noi doi, atunci plange
sa ne zici ce vesti mai ai despre cuscra!
Eumada, pupam printessa sa scapati repede de zmei!
Ema, vreau si eu sa vad desenele, unde le-ai pus? please!
Picky, off saracuta Stefi....hai ca o sa fie bine; sa-i dai ceva probiotice pt flora, ok? si pe perioada cu antibiotic si putin dupa; va pupam!
Cris, n-am mai facut nimic cu merele...n-am avut nici timp, nici tragere am si racit si am o stare naspa...la condus m-am concentrat greu din cauza durerii de cap...si nici nu-mi iesa laterala pe stanga da o scot eu la capat...sper
va pupam pe toate! ma bag la somn, ca am o stareee
aaa..uitasem sa va spun ca am lasat-o pe Naty pt prima data noaptea doar cu bunica, dci fara tzitzi si a dost fetita foarte cuminte; si atunci si azi dupa-amiaza a facut nani cu bunica; s-a asezat cu capul pe perna, foarte ascultatoare, si in 10 minute deja facea nanita
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro