**Buburuze de 2009 in actiune (28)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neatza..Eva e un pic mai bine dar tare ragusita.....offffffffff si se inneaca cu muci cat as aspira-o eu.....udfffff
Cris draga cred ca au alte probleme fetele de nu se sesizeaza ca tremura peretii....nu de alta dar macar asta-noapte ca bag sama ca pe barbatul meu il apuca numa pe la 11.30 noaptea.....lumea doarme..nu ca noi.........de....
Val;eu ca azi m-a pus Eva sa ma urc pe tobogan si m-am intepenit in el..iar ea radea de se prapadea......a mai trosnit si o scandura de sustinere ca m-am speriat.....ce mai Stan si Bran.....acu` se cearta cu o omida de plastic...o da cu capul de perete..apoi mai scrie ceva de genul...x si o....brrrrrrrrr...are maica-mea de varuit.....
pup buburuzele si altoiesc soacrele rele....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.com/lhmadalina/EvaUnAn?authkey=Gv1sRgCJ669MzNktGsCw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

ema sunt superbe desenele
ary azi a facut pisu la olita, si vb cu tacsu la telefon, ia zis cez ca te pupa taty aricy mik si ea a pupat ecranu la telefon a fost o dulce, si mai nou daca ii zic sa pupe mami aricyu intinde fata spre mine sa o pup

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Ema-super desenele!Da ai ceva talent!Asa i-as face si eu la piciul meu in camera dar nu ma pricep si nu am pe cine sa pun sa faca.Ma ganddesc ca poate gasesc ceva tapet cu desene.
Getik-felicitari ptr Ary.Asa mica si deja face la olita!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor

Eu is cu fata acasa, nu am trimis-o azi la cresa, nu in starea in care e si si eu mi-am anuntat clienti ca azi nu merg. Tati nu s-a dus de dimineata la munca si am fost cu ea la pediatra, ca toata noaptea mi-a facut febra 39,7 grade, iar azi dimineata pe la 9 avea 39,9. Diagnosticul..rosu in gat si ne-a dat antibiotic 7 zile "Amoxacilina" ..de ce nu am vrut, nu am scapat...asta este...acum are febra 37,7 sper sa se faca bine.
Si eu stau destul de prost cu durerile de burta, am sunat si la ginecolog dar nu am dat de el, am vb doar cu asistentul lui si a ramas sa ne contacteze.

Va las acum, merg sa pun fata la somn si sa ma intid si eu ca deja rezist cu greu dureri...
Va pupic

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 14+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetele,scuzati absenta pana la ora asta,dar am treaba de nu-mi vad capul sa va mai spun?? si asta dar dupa ce se trezete sectorici si papam

alic pai si ai salvat situatie??ce ai facut bun pana la urma??cu sofatul cum stai??
lavi ati venit de la dr.????sa pupi baiatul sa nu-l mai doara unde l-a intepat asistenta
getik bravo voi ca ati luat atitudine,uite asa poate se rezolva situatiaei si daca i-a luat masa -mare ce??e roz cumva?cumpara-i fata ce vrei tu copilului si gatafelicitari pentru dintisorl terorist cu no.7
simina pai nu e bine asa animat topicul nostru?bineneteles ca dau de stire cand gasesc tablita ca si eu vreau musai pentru a mea,poate asa scapa parchetul si masa de asediul fiica-miidaaaaaaaa,dar cand tu ca parinte ii spui de n ori ca s-o lase mai moale cu alinturile ca nu te mai intelegi cu el,nu ar trebui sa tina cont si de parerea ta??a la noi parca as vorbii cu peretii
simina miruna se uita la ea ca la extraterestiinici nu stie la ce foloseste
ema talentoasooooooo,super meseriasele desenele
mada iti spun eu...fetele astea si-au renovat casele de asta nu mai simt ele zgaltaiala multa sanatate evei
picky of,la naiba cu rosul asta in gatmulta sanatate pucai si tie sa ne ti la curent cu vestile si daca te duci la ginecolog sa ne anunti si pe noi

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

cris ma deranjeaza cel mai mult ca ea face sa se dea mare daca eu imi doresc calut roz pentru ary ii cumpara ea calut roz lu ary, asta ca sa ma enerveze si sa se dea mare, sa treaca peste mine. nu pricepe ca eset copilu meu si nu al ei.
ary azi a facut vaccinu si este agitata, accu a luato somnu mititicka de cat a plans.
de azi a inceput sa se urce si pe patut, darca tre sa ii cumpar tarc, patutul nu mai este sigur

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

fata,nu mai da tot din casa ca sa nu mai afle soacra ce vrei sa cumperi

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Ceau fetele! Am fost dimineata sa-i faca analizele la piticot, a plans de numa, nu ne-a lasat sa stam cu el in camera cand i-a luat sange nici pe mine nici pe sot au fost doar 2 asistente deci nush cum s-au comportat cu el dar zic ca bine fiindca abia se mai vede intepatura din manuta, deci au fost profi, numai ca mi se rupea sufletul pe hol cand il auzeam ca plange si soata a inceput sa ma enerveze ca sa termin cu bocitul ca nu-l omoara, asa sprijin am...in fine bine ca a trecut si maine dimineata mergem dupa analize si din nou la dr pt un nou tratament fiindca inca tuseste rau!
Merg sa citesc sa vad ce ati mai pove cat am lipsit.
Va

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul meu scump

Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

haide lavi nu mai fi trista ca ai sa vezi ca o sa iasa analizele ok pupa tu baitul sa nu-l mai doara de uite i-a luat sange si maine vreau vesti bune,da??

BAZAR

Mergi la inceput

lavi cam asa sunt barbatii sprijin de la ei ioc.pupa piciu unde a facut buba din partea nostra
sa se ia de mana cu ary ca si ea a facut injectii azi 2 chiar, vaccinurile si a urlat mititika de mi sa rupt sufletu, pana acu la vaccin nu a fost asa.
poop ma duc sa termin mancarica

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput