**Buburuze de 2009 in actiune (28)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fete, lavinia multam de , imi pare rau pt pitik dar lasa ca o sa fie bine ca e mare si puternik
fetelor cred ca ma ti d disparuta dara fost soramea la mine zile astea si am pus tara la cale. ieri am fost la soramea cea mare sa stabilim cu conssiliu de familiesi cred ca sambata sau dumnica.
cris firar soacrata de ras nu o mai baga in seama, si cred ca da era mai bine sa facetii singuri ceva ca asa o sa se swe bage mereu in casa ta. la nunta nebuna de soramea stiti ce mia urat??? nup o sa va spun eu :casa de kakat sa nu isi bage nimeni nasu in ea [/size=3.] asa ca iubita incearca sa fi mai detasata. si ca tot veni vorba de soacre eu pe a mea in ianuarie cand vine o strang de gat la un an vroiam sa ii cumpar lu ary un calut roz care se leagana si mia dat bomba al meu barbat ca ia cum parat mamaie, firar mamaie a ..... ca mi sa luat de ea ce vreau sa ii iau eu ii ia ea ca sa fie deasupra mea mereu , dar sar putea sa ii tai poteca la fimea.
piky mami mie la 14 tensiune cand eram gravida cu ary mia dat sa iau dopegit si am fost toata sarcina cu o stare de preeclamsie si nu aveam simptomele de acolo, eu zic sa mergi la medic. eu de la 10 tensiune in sarcina am facut si 17. asa ca nu este de joaca si eu faceam invers acasa mare mare de tot si la spital ff mika uite odata am avut acasa 17 si am plecat la urgente si acolo aveam tensiune 14 dupa 5 minute cand vine doctora am 12, si dupa alte 5 min aveam 9tensiunea, cu asta nu e de joaca, poop puca mika sa se faca binerepede
[size=3]madaa functionat cu aspirina saracului???

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

apropo am uita sa va povestesc de ary: are 7 dintiiiii ieri a mai spart un terorist, a inceput sa stea singurita in picioare pe langa pat daca o pun eu, si cu dovleacu a fost delicioasa am mancato, nu sa sperit de el si sa jucat de mama mama, mai tarziu pun poze cu ary si dovleacu.

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Cat ati mai scris!!!!!!!!De o ora jumatate tot citesc,am terminat si cafeua intre timp.
Lavi-tin pumnii sa iasa bine analizele la Raresel!Imi pare rau ca a trebuit sa ajungeti sa-i ia sange,stiu ce greu e ptr ei dar mai greu ptr parinti-eu am fost cu fratele meu si cu nepotelul si imi venea sa plang de mila micutului-se speriase ingrozitor.Te asteptam cu vesti.
Picky-cum mai e Stefi?Ai mai multa grija de tine si parerea mea sa nu mai amani si sa suni doctorul-mai lasa celelalte prioritati caci cel mai important este sa fii sanatoasa!
Cris-daca gasesti prin C-ta tablita sa-mi spui si mie ca vreau si eu sa-i iau lui Andutu!Cat despre soacra......asa-s bunicii ii alinta prea mult,zic si eu.
Anna-ma impresionezi mereu cand povestesti de Vladut(mai ales faza cu castana)-se vede ca te-ai ocupat f mult de el.Am vazut si desenul .A si ce nora frumoasa ai!
Ema-de-abia astept sa vad desenele.Noi trebuie sa zugravim acum camera lui Andutu(la casa) si nu prea reusim sa ne hotaram cum sa facem.Ne gandeam la tapet,ce parere aveti?As fi vrut si ceva desene dar eu nu am talent la pictat...........Nu stiu cum o sa facem.Daca aveti ceva sugestii le accept cu placere.
Alic-bafta multa!Multumesc de info cu fiv-sora mea s-a hotarat sa mearga in Ungaria la Szeged-vor merge in noiembrie la prima consultatie si apoi probabil in primavara ptr procedura.E f scump si e f greu ptr ei.Mai ales ptr ea care iubeste f mult copiii-sa speram ca va fi cu noroc din prima ca si asa fac eforturi financiare imense...
Getik-eu nu stiu cum ai putere sa faci atata treaba!Zi-ne si noua secretul!am vazut dovleacul-f frumoasa surpriza si daca zici ca i-a mai si placut lui Ary atunci a meritat osteneala.
Va pup!
Intru mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Ai vostri bebei mai folosesc suzeta?Oare pana cand e ok sa o foloseasca?Ca Andutu parca e din ce in ce mai atasat de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetele
getik esti o scumpa, stai ninistita draguta ca am camara plina cu ce crezi ca incarc eu masina cand ma intorc din Rom??? ai si astia aici si unele chiar bune rau; mi=ai adus aminte insa de mirosul de gem, moama miroase fantastic cand il faci....deci o puneti de o reuniune e?????
ano ei cursuriiiii, era un hobby al meu doar
picky pupam bolnavioara...offff, cum zic fetele, sa nu fie rosu in gatut, de la vremea asta kkcioasa, ih, bleah, ch...
cris sa vezi ce chinuita=s de talenteeee...n=ai treaba cu mine nu dau fata, in cuscra sa dau??? ai innebunit????
lavi asteptam vesti
ma trezesc de tot, a se intelege beau cafeaua, curat piticul care e plin de nectarina, descarc foto si le bag

Mergi la inceput

simina ary nu a luat suzeta deloc nu ia placutasa ca nu stiu ces a iti spun.
si nu am nici un secret doar viata pe care am duso ma facut sa fiu asa. am fost cea mai mika in famile mama ma facut la 40 de ani si mereu zicea ca sunt putoare, lenesa, ikngalata si mereu ma desconsidera s nu vedea cat o ajut s cu cat imi zicea mai mai mult cu atat ma impulsionam sa fac. si am venit la soacra unde la fel doar ca rolurile erau alt fel acu soacramea o imputita, ingalata de am racait jegu dupa usi cu cutitu si ma trezeam cu soareci in pat langa mine. toate mau facut sa fiu altfel. si poate ca deaia sunt asa acum plec la curatenie ca doarme aricyka

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

simina aici se practica mult tapetul...poate din comoditate ca e mult mai usor de intretinut, noi avem tapet, alb, exepand holul unde e un alb cu un bej roziu...in camera piticului s=a dat si cu un var special cu care se poate da peste tapet...ideea e ca nu vreau sa stau in urma lui eu cu radiera sau carpa si sa mai si bodogan si el cu creionul pe pereti. cand ii trece investim in curatenie... si atunci nu stiu daca va mai fi tapet. si darius e prieten cu suzy, daca o vede, daca nu, nu cere....acu daca iti zic ca aici vad si plodaraie de 5-6 ani cu suzeta si in carucior ai sa zici ca fabulez, dar nu, asa e....am de gand acum in noiembrie sa incerc sa i=o scot

Mergi la inceput

am pus poze cu ary si dovleacu in contul comun de gmail
ema vrei gem sau nu sa stiu ce fac eu am vb fff serios ca ma duc in oras zilele astea si sa il pun la posta

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Ema-te cred ca sunt si asa mari cu suzi.Al meu daca nu o vede o cere si plange daca nu i-o dai-a botezat-o "duda" si o alinta "dududa" si lasa ca nu doarme fara ea dar o cere si cand se joaca sau cand mananca-mai ia o lingurita de papa mai trage putin din suzi.Sper sa renunte el de buna-voie cum a facut nepotelul dar slabe sanse.Nici nu am idei inca de cum as putea sa i-o scot.
Getik-nasol ca ai avut parte de asa multa munca.Spor la curatenie!

Mergi la inceput

getik stai etitacuminte, derios ca nu vreau sa timiti, doamne fereste. oricum sarumana
am pus pozici cu desenele, mi=am facut o grazade nervi ca era sa arunc si copil si laptop pe geam....cand ma lasa plodu nu mergea ragalia asta, cand mergearagalia nu ma lasa plodu

Mergi la inceput