**Buburuze de 2009 in actiune (28)**
Raspunsuri - Pagina 6
emanouela spune:
ziua bune mandrelor
poi ano treci si tu la trebi....eu n=am mai desenat liber din fac,de la desing vestimentar...ca in rest linia , echer, etc....vad ca mi=am intrat repede in mana. da, am scos de pe net niste desene la imprimanta si eu le=am marit pe perete
lavi am bagat spaima in voi???...ce bineee, macar voua sa va fie frica ca a mei din casa n=au nici o greata
getik vreau gemmmmmmmmmm. maine bag si foto cu ce am produs pana acu
picky da am mai facut teste cand m=a lasat bestia. oh micutaaaa... ca sa treaca...si noi ampatit, nu asa tare dar a avut un botic umflat vreo 2 ore de imi venea sa si rad...mama tzacanita bubutza
cris asa incredere ai tu in talentele talentoase ale mele???? ghini ghiniiiii....nu am sabloane, iaca asa, sic.....am model pe foaie si eu reproduc la scara mai mare pe perete, ai sa vezi maine in una din foto foita lipita si un inceput de desen...la fel si voua, duminica faina....la mine ploua in draci si e un frigggggggggg
anna-mama spune:
Am vazut ca intrebati de carioci, cele de la Giotto sunt f bune, pe ele scrie 2+ dar presupun ca varsta este trecuta si pt faptul ca atunci copilul incepe sa inteleaga ce se face cu ele www. taramulcopilariei.ro/cauta.php?cuvant=&cauta_in=0&motor_varsta=0&motor_marca=40&tip_jucarii=1
Incerc sa citesc tot si revine
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
La noi a plouat, bineinteles ca fi-miu a vrut afara, asa ca i-am dat salopeta de fas + geaca impermeabila si l-am scos afara. Smecher Vladut, s-a dat pe tobogane si in leagan fara sa se ude Am stat vreo 2 ore si ceva, apoi acasa, papa si acum l-am bagat la somn.
Cris, de care tablita intrebi pretul, de aia de pe perete sau cea cu creion "magic"? Pe aia de perete cred ca am dat cam 1 mil, dar nu mai stiu bine ca am luat-o prin februarie, pe cealalta am dat 300 mii. Oooo, ce fetita mare ai , deja stie sa-si scrie numele, suntem mame de genii Si Vladut e mare fan lego si mi le imprastie peste tot, sa vezi ce marfa e cand calci pe ele Hahaha, iar faci armata cu Miru? sa nu o superi prea tare! Distractie placuta cu musafirii!
Mada, sanatate multa, sa nu fie raceala! Sa-ti fie de bine zbenguiala cu soata de azi-noapte! Cariocile Giotto sunt facute special pt copilasi mici.
Picky,cum mi e Stefi? sper sa fie bine si sa nu aiba temperatura, sanatate multa! Offf, ce mila mi-e de ea mititica, ca trebuie sa o duci la cresa daca e bolnavioara! Dar te inteleg si pe tine ca nu ai alta varianta Bine ca ai trimis-o pe sora ta acasa, daca tot nu te mai ajuta cu nimic si in plus iti facea si nervi, e mai bine asa, ai laut o decizie buna!
Ema, pai tu ai cursuri serioase de desen de aia iti permitit sa pictezi peretii, mie mi-ar fi frica sa fac si o floricica pe ei Abia astept sa vad desenele, sunt sigura ca sunt superbe
anna-mama spune:
Gata, s-a trezit fi-miu, a dormit aproape o ora Acum plecam in Herastrau!
Picky_toto spune:
Stefi are febra in continuare 39,2 acum, i-am dat un nurofen sa vedem cat ii scade. Refuza sa pape mancarica si doar laptic si tatzi vrea. Daca o tine asa si maine imi sun clientul ca nu ma duc maine...offf oare de la ce a inceput sa faca febra din nou?!
Mada off si voi sunteti mai rau..mititica, sper sa o ajute sa se faca rapid bine. Cat despre preeclempsie dar parca un am toate simptomele expuse acolo. Sa stii ca si aici imi ia tensiunea si am avut-o ok, azi mi-am luat-o si eu acasa si o aveam putin mare dar ok...in alte zile am avut-o mica..dar cand ajung la medic tensiunea e ok Imediat ma bag sa vad si eu pozicile.
Cris offf ce bataie de cap ai tu cu soacra ta..ok, aveti tot ce aveti azi datrita lor dar consider ca in ceea ce priveste copilul tau e cazul sa va lase pe voi sa-l educati...ea sa fie doar bunica.
Ema deci iti sta mintea si la invatat...bravo fetita..ia cand termini desenele sa ni le arati. Sa sti ca si aici e urat afara, 11 grade, vreme de stat in casa.
Anna multam de intrbare, Stefi e mai rau, cu febra mai mare...acum se joaca, m-a lasat si pe mine 2 min sa respir..Avrut afara, super, lasa ca e bine, ii face bine aerul curat..si pe Stefi as fi scos-o la o plimbare dar cu febra asa mare, mai bine o tin in casa.
Azi mi-a fost iar greata si am o durere de burta surda, de cand m-am trezit...ciudate simptome in sarcina asta..la Stefi nu au fost asa...daca continua si zilele astea o sa sun doctorul sa vedem ce parere are.
Acum va las merg sa ma joc putin cu printesa, ca vad ca tati al nostru a adormit pe canapea...e obosit...si a venit si puca mica la mine deja...
pupici
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 13+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
Leeloo21 spune:
buna mamici!
si al meu prichindel mare s-a trezit si mancam si plecam in herastrau! tare interesanta legatura asta a noastra pe net si probabil k ne cunoastem si in realitate datorita copiilor nostrii..
in alta oridine de idei va rog sa cititi urmatoarele randuri si sa ne acordati incredere!
am fost montata de Alin (sotul meu scump) sa fac o mica reclama a familiei noastre! ne ocupam cu organizari de evenimente, zile de nastere, petreceri prvate, petreceri tematice, nunti, botezuri, petreceri corporate..ne mandrim cu calitatea si profesionalismul nostru! scuze daca deranjez pe cineva cu acest mesaj..insa daca aveti un eveniment in vietile voatre este bine sa fie pregatit si amintit cum se cuvine, Alin este deasemenea fotograf profesionist! astept mesaje pe PM
va we placut!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 10+
nasterea in apa
pozici dragute
cris_82 spune:
bag rapid o postare pana nu incepe iar kinderul sa ma frece ca pe icre la mixer
mada hm,cred ca ai racit oleaca,dar vad ca aseara te-ai dres cu o "aspirina saracului" lasa ca vad ca nu s-a sesizat nimeni,nu de alta dap pe la aceesi ora si noi eram in activitati extremece super e mama tacu toate ca nu as incuraja-o pe masa-mare sa se urce pe viitorul topogan cu fi-mea..are 101 kg ..
picky ce dulce e pitica pai stii cum eram noi??cand era vorba de culcare sau de facut teme,ba ne apuca setea,ba ne era foame,sau aveam un pishu cat casa..bine ca ai stabu=ilit prioritatile si acuma o sa fi si tu mai linistita si nu-ti mai faci nervi cu ai tai38,1 e stare subfebrila ..acum cum e??e mai bine??hai nu fi supi..uite ce nou ginere frumosi aisi de cuscra sa nu mai zic..gagica bunaciunesigur ai facut toxoplasmoza aia de la pisica,ca ea e singura purtatoare a virusuluiai putea sa incerci sa i le dai sa le studieze,dar cateva zile treia o pauza musai urmarita de cate ori se joaca cu ele ca sa vezi daca le baga in gurita
ema fata,eu am vrut sa fiu mai finutza si sa te ajut cu un shablonma gandeam ca cu din alea faci tu treaba,nu ca te chinuie talentul vezi sa nu dai tare,ci numai asa oleca cat mi-ai face un masaj ca am o durere de carcaaaaaaaa..
ana pai se specializeaza baiatul pe zi ce treceia sa vezi ca nu o sa se mai ude deloc cand mergeti la joacala amndoua ma interesa ca e necesar sa fac si eu rost de asa ceva,altfel ma vezi pana de craciun cum fac pe mestera si dau cu lavabil peste tot din nou...daaaaaa,dar uite ca micul meu geniu incepe sa scrie pe hartie si termina pe parchetlasati ca am calcat pe unele si de nu am belesterit pana mi-a trecut durerea..am avut niste prieteni la noi care au o fetita de aproape 5 lunite,si e tare scumpa
picky ia te uita in gurita ei,ceva rosu in gat iar???referitor la masa-mare,ai drepatate,dar uite ca nu e tocmai cum trebuie..crede-ma ca uneori ajunge sa-mi para rau ca am luat decizia sa facem casa impreuna,poate era mai bine sa facem ceva cu cat aveam noi si tot era mai ok
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela ziua bune mandrelor poi ano treci si tu la trebi....eu n=am mai desenat liber din fac,de la desing vestimentar...ca in rest linia , echer, etc....vad ca mi=am intrat repede in mana. da, am scos de pe net niste desene la imprimanta si eu le=am marit pe perete lavi am bagat spaima in voi???...ce bineee, macar voua sa va fie frica ca a mei din casa n=au nici o greata getik vreau gemmmmmmmmmm. maine bag si foto cu ce am produs pana acu picky da am mai facut teste cand m=a lasat bestia. oh micutaaaa... ca sa treaca...si noi ampatit, nu asa tare dar a avut un botic umflat vreo 2 ore de imi venea sa si rad...mama tzacanita bubutza cris asa incredere ai tu in talentele talentoase ale mele???? ghini ghiniiiii....nu am sabloane, iaca asa, sic.....am model pe foaie si eu reproduc la scara mai mare pe perete, ai sa vezi maine in una din foto foita lipita si un inceput de desen...la fel si voua, duminica faina....la mine ploua in draci si e un frigggggggggg |
iubita vb ff serios acu vrei sa iti trimit un borcan 2 de gem pentru pici, ce zici prin posta merge al naibi
poop ne auzim la cafea ca am noutatii
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
alic spune:
heloo fetelor!
Picky, am vazut ca Stefi e bolnavioara si am intrat sa va transmit multa sanatate! incearca sa te uiti in gatut sa nu fie rosu! va pupam!
fetelor, am vazut ca va delectati cu bunatati......si eu am incercat in seara asta un tort de mere (ca aveam pe stoc si nu aveam ce face cu ele) si am dat ckicks ..asa ca incerc maine macar o tarta, prajitura..ce-o iesi...ca parca imi pare rau sa arunc bunatate de fructe...
va pupam dulce...am intrat pe ultima suta ...
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
lavinia.p spune:
Fetele va las la toate o , eu merg sa-mi trezesc gasca si sa mergem la spital pt analizele lui Rares.Mi o groaza de numa ca-l inteapa, sa ne tineti pumni.Va si revin mai tarziu!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul meu scump
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009