**Buburuze de 2009 in actiune (28)**
Raspunsuri - Pagina 5
getik1 spune:
lavi nu este greu deloc, dar trebuie sa ai grija ca, crapa. si trebuie sa ai imaginatie.
anna sa sti ca as sta dar nu pre am cum o sa ma odihnesc la iarna sper. la consiliu sper sa sio ia profesional o sa am gija personal.
ema poze, vrem pozeeeeeee
poop fetele si buburuzele
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Salutare,
Noi am mancat si acum ne delectam cu " miss fata de la tara" iar fiica mea se lupta cu o patura sa o bage si sa o scoata din gym.
Cris super pisicuta, apropo ca veni vb, am adoptat si eu o pisica acum 2 sau 3 ani de pe strada(si nu imi plac pisicile) in Cta, dar mi-a fost mila de ea, mai ales ca fratele ei (sora) intrase la carcasa de protectie a unei masini si zadarnic m-am chinuit eu si propietarul sa o scoatem ca nu am reusit..a plecat cu ea acolo si automat in momentul in care se incingea motorul ea era arsa de vie sau reusea sa scape pe drum dar..oricum nu avea o soarta buna ..asa ca mi-a fost mila de cealata si am luat-o acasa, picky o iubea nespus, dormeau impreuna, mancau impreuna ...dar cred ca de la ea m-am pricopsit cu o boala de am stat o sapt in spital la boli infectioase(iti dai seama ce vacanta frumoasa am avut) ..si culmea ca si picky s-a simtit rau... acum e la tara la bunici mei si e cel mai smecher motan de pe acolo....
Se pote sa fi fost si sotul ei..nu zic nu, dar totusi ar mai fi putut sa intre macar cu 2 vorbe..
Getik gospodina mare esti..gem cu nuci..auzi da dulceata de nuci verzi ai facut??!!! ca vreau si eu un borcan.... eu nu vad pozica..
Ema pai mai bine e sa fi asa exagerata si sa iti iei masuri de precautie decat sa se intample ceva ...
Alic multumesc, dar cum ii ziceam si lui Cris nu as lua nimic fara sa ma consult cu doctorul..da' nu mi-ai zis cum e cu Nati..cu parul ei... ..te iert ca inveti
Anna eu chiar nici nu stiu cum e colul meu, ca aici nu imi zice nimic de acest lucru. sper totusi ca totul sa fie bine cu sarcina...apropo daca nora v-a parasit, acceptati alta???!!! Stiu ca e greu sa faci un alt bebe in conditiile de azi, dar totusi daca ne gandim numai la criza atunci nu ar trebui sa mai facem nici un copil...asta vor cei de sus..sa reduca populatia....in fine nu are rost sa ne apucam sa dezbatem..
Ce scump cred ca a fost Vladut cu castana lui, sunt asa dragalasi cand vor sa "repare" ceva. Vazut si desenul lui mumos, super tablita..exact asa m-am gandit sa-i iau is eu Stefaniei dar am zis ca ar fi mai bine sa creasca....am observat pe carioci ca sunt interzise de la 0 la 3 ani..asa ca sunt in dilema..poate cand va invata sa nu le mai deguste...ca si daca prinde in mana orice crema, ptr fundulet, ptr corp o degusta... A monopolizat piata wii si ps, nintendo..;numai pe noi nu...tony deja e satul de ele si nu le mai da importanta iar sotul spre bucuria mea nu are pasiunea asta...asa ca-s norocoasa
Am inceput sa scriu de aseara, dar m-am apucat de culcat copil si alte treburi asa ca nu am mai avut timp de pc...
Acum e sambata seara si reiau scrisul, fata imi doarme de la 6 dupa o plimbare la 12 grade si innorat si nu stiu daca se mai trezeste in seara asta.. eu am reusit sa termin si de spalat/uscat/calat si sunt bucuroasa. Maine sa fac putina curatenie prin casa. Azi am avut din nou dureri puternice de burta, m-am enervat si au aparut...De dimineata pe can pregateam micul dejun am vazut galben in fata ochilor...la un pas sa lesin daca nu ma aruncam pe canapea si am dat si un cap de spatarul ei asa am cazut ca bolovanul...Stefi a venit si m-a luat de gat "mama, mama"...
Getik vazut surpriza pentru Ari, e super, dar nu s-a speriat?! Apropo dulceata din nuci verzi stii sa faci ? trimiti si mie un borcan?! Mai ai treaba? cred ca da, mai ales ca acum vine de cules via, facut must, vin...
S-a trezit fata cred..
Simina weekend placut si voua sa aveti parte de vreme frumoasa si sa profitati din plin
Lavi ma bucur ca Rares e mai binisor, dar inca nu e pus pe picoare...uite eu de ex am intrebat pediatra daca ar fi cazul sa-i dau ceva ptr ai intari imunitatea ptr ca merge la cresa si mi-a zis ca nu...in niciun caz vitamine sau echinacea cu propolis cum se mai da in tara ..Atata timp cat ii dau inca san si vitamina D e suficient, trebuie sa-i las organismul sa lucreze singur. Organismele copiilor difera de la unul la altul, uite de ex sotul imi povestea cum fiul lui,Tony cand a fost mic numai bolnav l-a avut si nu a fost dus la cresa deloc...din febra de peste 40 grade si tuse/muci nu-l scoteau...l-au indopat cu antibiotice(ca si aici sunt pediatri care iti dau antibiotic in exces.. noroc ca a noastra nu e asa.stefi nu a avut niciodata nevoie de antibiotic spre bucuria noastra) si nu se facea bine ca la cateva zile era iar bolnav..mergeau de 5-6 ori pe luna la pediatru...iar acum cand e mare greu se mai imbolnaveste... Oriucm analizele sunt bine venite, dar eu zic sa nu incepi sa-l indoi cu fel si fel de vitamine...nu sunt bune...ajungi mai tarziu sa-l auzi ca se vaita ca il dor picioarele, spatele, (oasele) si asta la 7-8 ani si ca se dezvolta prea repede(cunosc cazuri multe) si asta din cauza excesului de vitamine ptr ai intari imunitatea sau ptr faptul ca, copilul nu prea mananca...
Yioanna si Stefi ce mai fac? ce vesti mai ai despre ele? Tu cum te mai simti cu sanatatea? Sotul cu job-ul?!
Cris pai fiica ta din ce povestesti o sa fie un baietoi de toata frumusetea...de fapt ce ma mira..asa ai fost si tu...vai de saracul tati
Eumada bun venit in clubul racitilor, numai ca nu am vrea sa mai existe clubul asta si bebei sa fie sanatosi ..sanatate multa Evei
Anna si Stefi a mea a dormit la pranz doar juma de ora si de la 6 tot doarme acum...si e 21:15 nu cred ca se mai trezeste..numai sa un faca cum a facut pe noapte ..cred ca a durut-o burtica(a papat laptic si rosii in exces) si tot s-a trezit, m-a calarit, tot vroia sa se urce pe mine sa doarma, cerea tatzi des si ii baga picioare lu tacsu in gura...mititica sigur a durut-o ceva ...
Ema te-ai pus pe pictat...asteptam pozici ca tare curioasa sunt si eu sa vad ce-ti ies din manutele acela magice...da' ai mai pus burta pe carte?!
Lavi sa stii ca si la Stefi am observat ca-i e frica de pelerina pentru ploaie la carucior(uitasem de asta)..nu o vrea si basta...inca un motiv ca-i e frica de locuri inchise..asa ca i-am pus sacul la carut si nu o mai ploua
Gata sunt la zi cu cititul si scrisul...
A nu v-am zis, miercuri Stefi a facut cunostinta cu pamantul in parc si si-a spart buzita, a avut-o umflata si rosie, acum e mai binisor.
Aseara cand i-am schimbat papersul am gasit-o rosie ca racul, azi era mai rau, eu o tot spal la fndulet dar plangea mititica de durere...si stiu cauza...siropul ptr mucozitati..am mai patit-o de anul nou cu un sirop si acum la fel...cand i-am zis doctorei zice ca nu are cum sa-i produca o astfel de reactie...dar se pare ca se poate..e ea mai sensibila, asa ca azi am renuntat la siropul de la farmacie si am trecut pe leacuri babesti siropul de ceapa..a ajutat-o pana acum, o va ajuta si de acum incolo...Off ce ma mai chinui cu ea cand trebuie sa-i dau siropul, nurofenul sau alte tratamente, plange, urla, refuza..si doar cu forta reusesc...
Aiz la stiri era un reportaj despre caini vagabonzi si Stefi se uita la caini de acolo si dintr-o data o vedem ca se apropie de Picky si-l ia de gat, il imbratiseaza, il mangaie is-l pupa apoi ne arata pe ceilati catei de la tv. Ne-a dat de inteles ca are si ea un cutu pe care il iubeste mult...ne-am topit cand am vazut-o. Si va asigur ca nu-l bate, trage de blana..ci din contra ii e drag si asta ma bucura..
Gata am terminat de scris, sotul a dat pe dezbateri politice asa ca trebuie sa pun monopol pe telecomenzi ca e sambata seara.si vreau sa vad un film...mai ales ca puca mica doarme inca...
Va las ca m-am lungit destul si va apuca osmnul daca-mi cititi dita mai carnatul scris...sau snitel ca asta a facut sotul pe seara.
Va pup si va urez o duminica placuta..
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 13+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
piky printre gene inchise iti raspund :nu am dulceata de nuci
cu toate ca imi place, dar cand m am trezit sa fac erau deja ff mari , la anu promit ca fac si iti trim si tie un borcan
lavi sa sti ca era vb de dovleac
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
anna-mama spune:
Picky, ar fi o onoare pe mine sa am o asa nora si pe Vladut cu o frumusete de papusa Asa ca acceptam bucurosi Pe Vladu l-am trezit cu forta pana la urma si l-am scos afara. Ne-am dus in Oraselul copiilor, nu mai fusesem din copilarie acolo, desi era la fel ca atunci cand eram mica acum mi s-a parut mare balci, asa ca am plecat repede si ne-am dus in Parcul Tineretului unde este o parte renovata de curand. Nu mai fusesem decand au renovat-o si am fost impresionata, sunt tot felul de locuri de divertisment si pt copii si pt adulti, de exemplu sunt f multe aparate de fitnes si chiar erau destui oameni care le si foloseau, mai e un loc unde sunt amenajate gratare si mese sa-si faca oamenii singuri friptura....f dragut au facut, dar pt copii mici ca ai nostri nu prea erau prea multe optiuni. Pe Vladut nu mai puteam sa-l iau de la pista de carting, se uita acolo cum se plimbau oamenii cu masinile, si dura o repriza de plimbat 10 min, el nu se plictisea Bine ca se vede ca e baiat, recunoaste si stie sa imite sunetele pt masina, avion, vapor, tren, motostivuitor, tractor, motocicleta, camion, escavator...
Legat de facutul copiilor ai mare dreptate, niciodata nu e timpul potrivit pt asta, dar noroc ca ni-i da Dumnezeu. Eu la Vladut mi-am facut analizele pt sarcina si apoi tot amanam sa lucram la asta, ba sa-mi treaca infectia urinara pe care o aveam, ba ca ramasese si sefa mea insarcinata si nu e momentul...si pana la urma Dumnezeu a zis ca e timpul si ni l-a trimis la singurul contact neprotejat, si a fost o mare bucurie, am uitat de toate motivele pe care le gaseam inainte Asa cred ca o sa fie si cu bebe 2 ca eu tare greu iau o decizie .
Exista carioci si pt cei mici, sunt lavabile si netoxice, Vladut are asa ceva, dar el oricum nu prea mai baga in gura acum. Noi mai avem ceva de genul, dar a costat mult mai putin www . crazytoys.ro/jucarii/Tablete-si-Studiouri-2037/Tomy-94/4391/Megasketcher-tabla-magnetica-de-desen. html Cu asta chiar nu are ce sa mazgaleasca.
Tare scumpa a fost Stefi cu cateii, cat dragoste poate sa aiba un pui mic ca ea. M-am topit si cand am citit ca a venit la tine cand te-a vazut ca ti-e rau Draga de ea, e o comoara. Pupam buzita sa treaca buba Ai grija de tine si incearca sa te mai menajezi si cu munca si cu supararile, macar acasa sa te odihnesti cat mai mult. Ma bucur ca te ajuta si sotul macar pregatind masa.
Hai ca m-am intins, dar am gustat cu pofta snitelul tau
Getik, offf, stiu ca sunt multe de facut intr-o gospodarie mare ca a voastra si te admir tare mult ca poti sa le faci pe toate si iti faci timp si pt Ary si pt noi
Gata, ma bag si eu la somn in curand, va pup si va doresc o noapte buna!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Neata,
Poftiti la !!!!!
O duminica frumoasa sa aveti!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o calda,perfuzabile cu energizant,trabuce si vougue
mada multa sanatate la pitica si tie spor la invatat
getik stai asa ca astia inca nu au aparut acasa,mai sti??poate chiar o luna au de gand sa se mieroseasca pri spania la soare
ema ia zi fata cum mesteresti maimutoii aia pe parete??ai shabloane nu??eeeeeeeee,ne-o invada nu ne-or invada arabii dar miruna sa aiba astat de prima nevasta,da?..eeee,uite ce inclinatii are
ana asa am patit eu saptamana asta..2 zile la rand m-a terminatevea energie cu capul si ioc somn,prima zi 20 min pe ceas a dormit si era treaza de la 6 si seara am culcat-o la 22:00,iar a doaua zi nici nu a mai vrut sa faca nanai,iar seara era praf....categoricpai chiar as fi protestat daca nu primeau si eu patalama la mana de casa zapacitaa mea cica isi scrie numelemazgaleste o cola de hartie de o gaseste batzul si apoi vine la mine sa-mi arate
lavi nu e greu de facut capul din dovleac,doar foarte mare atentie sa nu te tai ca fuge cutitul ala de mama mamauite,ieri pentru la pranz m-am bucatarit chefal(avea cam 800 g unul singur)pe gratar in folie de aluminiu,cu garnitura de morcovi taiati fasii pe gratar,porumb dulce,si orez cu busuioc si ulei de masline,totul stroit cu lamaieam cam muncit,dar a iesit tare bun
ana super meseriasa tablitasi eu am tot intrebat pe la noi ca nu avem magazinul ala,si nu am gasit pe nicaieriinca cautaaa,cat ai dat pe ea??
picky cat-a carnatoiul deci are de treaba serios cu patura aia bag seamanu stiu ce sa zic de pisicuta..cert e ca am avut pisici,catei,soparle,serpi,pasari,hamsteri,porcusori de guineea,pesti,inclusv borcane cu rame si tota orataniile existentesi niciodata nu am patit noi ceva,dar mai stii??tot ce-i posibilBa acum vreo 4 ani mi s-a imbolnavit motanul..a racit si stanuta tot timpul si mucea exct ca un copil,dar cand l-am dus la dr. si am intrebat daca ne putem pricopsi si noi oamenii cu asa ceva a ras nenea ela la mine si m-a intrebat daca cumva am gene de pisica in corp e o raceala care numai pisicile o facsi m-a scplat in 3 zile de 3,5 mildar mi-am doftoricit motanul...daca nu baga varful ala de la carioca in gurita,nu cred ca e o mare problema,si plastelina e interzisa sub 3 ani,ba si lego ala cu piese imense dar uite ca la gradi la grupa mica le ceretocmai de aia,am luat sectorista cu mine si am plecat aseara la 7 la shopping si i-am luat o cutie mare cu legosa vezi activitate pe ea,dar sa vezi pe mine cand oi strange in urma eivaleuuuuuu,ia pune tu mana si suna dr. si spunei cam ce simptome de ameteala ai ca nu mi se pare ok,si sa ne ti si pe noi la curent cu vestilelasa tu,nu-l compatimi pe al meu ca e mai mult turist in perioada asta la cat are de lucru,si pleaca dimineata si vine seara tarziu..eu sunt aia cu care se cerata fi-mea si imi mananca creierii panescumpa de ea cred ca era tare dragalasa cum iubea ea pe cutu
ana asa e,din pacate minunatele locuri care inainte se numeu Oraselul Copiilor unde gaseai cum sa-ti amuzi copilul si sa-i faci poze,sa manaci vata de zahar sau alte nebunii,s-au dus pe apa asambetei si acuma gasesti numai vin fiert,seminte si pustime pusa pe rautati
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
eumada spune:
neatza fetele.....Vin si io la cafea ca-s cheauna...m-am trezit infundata si cu gatul bocna.....vad ca ati avut limbarnitza asta-noapte...eu am tacut si am de la 12 noaptea....pana pe la 1...dupa razboiul stelelor....ca barbatu` a fost la un vecin la spritz si io am vizionat ca-s innebunita dupa Star Wars.Si apoi a venit acasa cu chef....asa ca scuze daca nu v-am anuntat sa va ancorati....
Eva e pe "keflex' si oscilo ca nu se mai poate incepuse sa haraie urat...asa ca nu are rost sa o mai las...acu` tre` sa ma apuc de invatat iarasi...bleah..macar sa termin materia....
Picky imi pare rau ca nu ti-e bine cu sarcina..ai grija ca simptomele pe care le ai pot fi si ale preeclampsiei.doctorii de la voi sunt asa de tampiti?Nu-ti ia o tensiune?Vezi ca mie nu-mi plac simptpmele astea si crede-ma stiu ce vorbesc.
Am trimis pe mailul comun poze cu "SOFERITZA" SI "GRADINARITZA"...
La fel la locul de joaca la maica-mea e multa iarba..multe flori copaci si altele...si copiii mai mari o baga in seama...joaca si ea diverse...sa o vezi pe bunica-sa care are 60 de ani cum se da pe tobogan.....e umfla rasul.....bine ca mama mea arata cam de 50 de ani si e si slaba si micutza...eu inca stric toboganukl daca ma urc pe el..la 77 de kile....da` las` ca fac eu iar 65....
mai citesc si revin ca am chef de tastarnitza.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.com/lhmadalina/EvaUnAn?authkey=Gv1sRgCJ669MzNktGsCw#
eumada spune:
A,si iata spuneti-mi de unde iau carioci de alea netoxice..va rog mult....sqau cine gaseste sa-mi trimita si mie.....pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.com/lhmadalina/EvaUnAn?authkey=Gv1sRgCJ669MzNktGsCw#
Picky_toto spune:
Neata, vreau si eu o cafea fara cofeina.
Stefi pe la 4 dimineata nu mai avea somn, asa ca vreo juma de ora a jucat bambilici cu mine si tacsu prin pat, asta pana i-am zis ca daca nu adoarme la loc o pun in patut...ok, dar cere si tatzi
La 6 ne-am trezit, numai ca ea nu avea chef era somnul prea dulce...dar i-am zis ca mergem papa si a sarit repede din pat, ca deh de la plecat nu se da inapoi. Am fost si am dus-o pe sora mea la autocat, m-am enervat ieri si am zis gata ..ea nu mai rezista cu mine eu cu ea..si am luat decizia sa nu platim o factura si sa-i iau bilet la autocar, ca acolo puteam asa repede. Face 2 zile apropae pe drum dar asta e, ajunge pana in Cta si nu in Bucuresti..si i-am scapat si pe ai mei de inca o chelutuiala(spre bucuria lor cred)..Acum astept sa aud ca a ajuns acasa cu bine si gata.
De dimineata am observat ca Stefi e fierbinte la cap, dar am zis sa nu-i iau febra ca e imediat dupa somn..i-am luat-o dupa ce ne-am intors..38,1. Nu i-am dat nimic inca, i-o mai iau peste juma de ora sa vedem. Naspa ca maine nu am ce face trebuie sa o duc la cresa..
Getik vai ce draguta esti, multumesc tare mult, vezi ca eu tin minte si la anul te bat la cap..iti si platesc dulceata numai sa mi-o trimiti
Anna pana la urma l-ai trezit? Pai e baietel trebuie sa-i placa masinile, cu toate ca si pe Stefi o pasioneaza, doar tacsu e mecanic...si am observat ca-i plac si motoarele, avioanele(si la noi sunt multe ca stam aproape de aeroport...deja si ea stie sa faca ca ele si snt asa comici. Foarte frumos parcul tineretului daca l-au amenajat asa, aici nu vezi asa ceva. Aici nu ai voie sa faci gratar in parc, e interzis. Cat despre jocuri pentru varsta copiilor nostri nici aici nu sunt. Uite chiar o sa caut si eu carioci din acelea, cu toate ca i-am luat o data ca vroiam sa-i fac aprenta manutei, culori nontoxice dar totusi tot de la 4 ani erau permise...acum ei sunt obligati sa puna varsta, cum zice si Cris si pe lego sunt de la anumite varste...aici gasesti si de la 12 luni.. Pai vezi, cel mai bine e sa lasi timpul si DD da atunci cand e timpul...eu astept cu nerabdare sa aflu ca e pe drum si la voi bb2.. Ma bucur ca ne acceptati ca nora, asa ca ne incuscrim si noi ...ca si pe noi ne-a parasit ginerele..Era Radu a lui Relusha, dar au hotarat sa nu mai intre si pe la noi.....asata e...fiecare cu decizia lui.
Ma bucur ca ai savurat cu placere snitelul meu
Cris ti-a placut snitelul...pai apuc si eu din cand in cand sa scriu cateva randuri si ajung sa fie un carnat . Mie in spital mi-au facut de vreo 3 ori analizele si nu reuseau sa-mi gaseasca ce am, imi puneau zeci de intrebari si altele...in fine mi-au dat antibiotic intrvenos, ceva mai puternic ca penicilina si am facut alergie de la el, asa ca mi l-au oprit. Eu cred ca am facut toxoplasmoza de la pisicuta acea, ca atunci cand mi-am facut analizele in sarcina anticorpi erau peste limita maxima semn ca am avut respectiva boala de curand...sigur de la pisic ca a mea potaie mergea la cutia cu nisip cand avea prilejul si restul nu mai zic ca facea acolo ca e dezgustator..iar apoi lingea pe toata lumea..chiar daca-l spalam eu pe bot...
Deocamdata cu sunatul doctorului mai astept, alte prioritati sunt la mijloc, oricum o fi de la sarcina, ca difera de la una la alta.
Asa e, multe lucruri sunt interzise ptr copii sub 3 anisori..au fost multe scandaluri cu plasticul ca e toxic si copii mici il gusta...dar asa este, la gradinita se cere, si chiar am vazut ca si la cresa unde o duc pe stefi unele jucari sunt piese mici periculoase ptr ei...Uite de ex la ziua fete un invitat i-a adus cuburi de lego din lemn, din acelea care le pui unele peste altele dar nu sa intre una in alta, si erau de la 12 luni in sus dar mie mi s-au parut ca piesele sunt prea mici si le baga in gurita existand riscul sa se inece( au dimensiunea unui dop de sticla de 2 l, numai ca-i patrat) asa ca nu i le-am dat si nici acum.
Va las acum merg sa-i iau febra fetei ca dupa cum arde sigur e mai mare...
Pup
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 13+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
M-a termina copilul asta nu mai pot sa ma mai inteleg cu el de nici o culoare de cateva zile,asa ca de azi am inceput sa cobor iar militaria jos din pod..de voie de nevoie(si sigur iar iese cu scandal si suparari)o sa-i cam raresc activitatile cu masa-mare.Oricat as incerca sa ii explic ca eu am alte asteptari si alte principii de crestere a copilului,mereu ma sfideaza si cum nu ma uit,cum pune in aplicare ce stie ea si binenteles ca fi-mea baga repede la cap..parca-mi vine sa ma tot duc si sa las casa uneori si sa plec numai sa am liniste..m-am saturat de comentarii si remarci rautacioase,si-l inteleg si pe al meu ca sunt parintii lui si datorita lor avem ce e azi,dar sincer,mai bine ma lipsesc
hihihi,am musafirirevin mai tarziu
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR