**Buburuze de 2009 in actiune (28)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

noi doar ce am facut ochi,asa ca va servesc abea acum cu ,parfuzabile ,trabuce[jamica] si virginia slim

alic smecheroasa micala noi tati e piese de muzeu ca pe fi-mea nici in buci nu o doare de elbravo natuculeuite tu,ce fetita mare si cuminte ai..auzi sa faci nani singurica si mai ales fara tzitzistai asa ca nu inteleg...de ce parcarea laterala pe stanga??stii ca aia se face numai cand esti pe o strada cu sens unic,da??asa ca fi cu mare bagare de seama ca ai sa ai surpriza neplacuta ca d-nul garcea sa te testeze si sa te puna in posturi cam nasoale sa vada daca incalci vreo regula de circulatie..asa ca mareeeeeeeeee atentiedaca ti se pare ca se incalca vreo regula de circulatie,sa-i spui calm si fara sa tremuri ca frunza toamna ca nu e ok si incalcati legea,da??cu curajvorbeste cu instructorul tau si spune-i sa-ti spuna reperele de parcare laterala pe partea stanga pe o strada cu sens unicmulta sanatate

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Beau si eu cafeaua cu voi si apoi ma bag la trebi.
Lavi-o intreb pe mamaia si iti zic mai tarziu un pic cum se face ceaiul de ceapa.Te asteptam cu rezultatele de la analize!
Alic-nu te mai stresa cu examenul ca sigur il vei lua.Mie nici acum nu-mi ies parcarile laterale si am 11 ani de cand am permis si conduc zilnic.Important e sa fii atenta,sa semnalizezi,sa acorzi prioritate.A si ma intrebai de inseminare-nu poate ptr ca la el este problema si le-a zis dr ca singura solutie e FIV.
Cris-ce dj-ita tare ai!Auzi da cine vinde casa?Ca am vazut in poze.
Anna-voi ce faceti?Profitati de ultimele zile cu vreme frumoasa?
Picky-cum mai e Stefi?
Intrebati de ridicat tonul-si eu mai ridic tonul la Andutu dar nu pare sa-l afecteze ca el rade la mine cand incep sa tip.Bine la cat stau eu cu el mititelul sunt chiar absurda sa mai si tip la el-dar imi mai ies din fire si imi pare rau.Am observat ca daca ma fac ca plang incepe si el sa planga sau daca ne certam el cu taica-su.
Are multa energie iar eu cand ajung acasa sunt deja obosita-el vrea sa ne jucam,sa fug dupa el si-mi pare rau ca nu prea mai reusesc sa-i acord atentie.Hai ca m-am plans putin!
Va pup!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

am luat-o razna....nu stiu cum pana mea am reusit sa trimit doar "neata"....offff, grele batranetile astea
cris super tari matzele, amandoua, vreau si euuuuuuuuu.....dar aia cu 2 picioare si cu casti e mortala
lavi ma mai scap si eu si uneori mai ridic vocea, na, se intampla...ideea e sa nu inteleaga ca tu daca obtii de la el ceva tipand si el poate asa faca acelasi lucru...eu am adoptat alta metoda, daca ma ignora cand ii zic ceva, ii distrag atentia cu altceva...de ex umbla pe la oale....ii zic ca nu e voie, ca se loveste, o data, de 2 ori daca ma ignora il iau de manuta si=i zic hai sa ne jucam, hai sa=ti da X, Y si uita imediat de oale...la fel ca si cris il recompensez cand face ceva bun, la noi is sticksurile la putere acu si biscuitii cu literemerci, merci, pictorita ma fac cand am sa cresc mare
alic, is pe contul comun ca daca pc a fost busit pana instalez eu toate aleaaaa, gen picasa care fie vb intre noi iti ia 5 min, mai dureaza
si amu sa va recit o poezie caracteristica vremii de afara
Plumbbbbbbbbbbbbbbbb
de G Bacoviaaaaaa

".........
.........
..........
Stam singur langa mort... si era frig...
Si-i atirnau aripile de plumb".

mai fetelor aici a venit iarnaaaaaaaaa is 10 grade acu, cica...ieri dim aratau 11 pe net da afara erau 5, atata arata masina, si eu o cred pe masinuta

Mergi la inceput

simina pai un vecin cu vreo 10 case mai incolo de noi vinde casele
ema uitasem fata ca si noua au inceput sa ne placa stiksurile mai tare decat pufuletii..ce???moama da la tine e frig rau ..uite,acuma sunt 21 grade la c-tasi doar ce am fost afara cu sectorici ca sa luam din gradina cele necesare si amandoua eram la maneca scurta si pantaloni 3/4

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele am venit la sunt destul de bine diispusa in dimineata asta.
sa va spun de ary, asear pentru prima data dupa ce iam dat bibi cu lapte a baut cam 140 ml si nu a mai vrut apoi, dintr-o data a vomitat in jetm am speriat groaznic este prima dfata cand face asa ce, apoi a venit tacsu si a tinuto in brate pana am schimbat eu pat si iam cautat hainute,si era agitata rau, nus tiu daca sa aibe vreo reactie de la vaccin dar o sun acu pe doctora sa o intreb

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

ce dobitoaca sunt am dat trimitere l;a msg dar nu stiu cum am reusit.
in fine dupa toata faza cu vomitatu nu a mai vrut sa pape si am pus picea la nani, am puso cu capu pe o pernuta (prima data),si am invelito, deobicei cand ma simpte in camera sau pe hol langa geam chitaie si nu o ia somnu, dar aseara ma uitam la film ppe acasa la 8,30, si ea se uita prin plasa de la patut la mine si cand ma prins ca ma uit la ea a tras un colt de la pilota pe ochi sa nu o mai vada si chitaia in limba ei. am plecat afara si am lasato sa adoarma, a fost delicioasa imi venea sa o pap toata.
alic bafta la examen si cum zicea cris sa nu te pierzi, si daca vezi ca te pune sa faci ceva care incalca regulamentu sa ii spui frumos dar autoritar. poop dulceata de naty
lavi si eu tip la ary dar degeaba, imi racesc gura de poamana ca nici o atentie nu imi da, dar in schimb daca tacsu ii zice ceva pe ton mai ridicat nu mai zice nici car. cum au iesit analizele? eu la ceaiul de ceapa mai pun si caja de nuca, leustean. si daca tuseste asa rau acu cred ca au aprut in piata ridichiile negre, ia o ridiche scobesteo si apoi umpleo cu zahar si siropul care se face dail cu lingurita, este ff bun.
poop ne auzim mai incolo ca a inceput ary sa fac vocalize cu multi decibelii

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetele, sunt pe aici, cand doarme puiul ma bag la recuperat.

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

getik dar acum cum e ary??a mai dat afara lapticul pana la ora asta??nu cred sa fie de la vaccintemperatura are??
ana te asteptam la recuperat

eu o sa dispar un pic ca dupa ce se trezeste brotacul,il dau sa pape si apoi la targul de lagume sa cumparam ce trebuieasa ca o sa iuntru mai pe seara

BAZAR

Mergi la inceput

cris nu nu a mai dat afara lapticu de azi dimineata, nu a facut tenperatura.

si acu sa va mai destindetii un pik
Un preot se afla la o partida de golf cu un prieten.
Acesta n-a reusit sa inscrie, ci doar sa aduca mingea
foarte aproape de gaura. Enervat, barbatul a spus:
- La dracu', am fost atat de aproape!
- Fiule, nu vorbi asa, o sa te trasneasca Dumnezeu!
Dupa un timp oarecare, barbatul a ratat pentru a doua
oara:
-Fiule, nu vorbi asa, o sa te trasneasca Dumnezeu!
Jocul a continuat si, la un moment dat, barbatul a
ratat din nou:
In acel moment, cerul s-a intunecat, s-a despicat si
un trasnet inspaimantator a cazut pe pamant,
omorandu-l pe bietul preot.
Dupa un moment de liniste, de sus s-a auzit un glas
consternat:
- La dracu', am fost atat de aproape...

getik mamika de